View Full Version : 1на сериозна питанка само към запознати
galinves71
02-04-2009, 17:17
снощи като гледах бтв новините имаше 1на рубрика за работа по време на криза или по-точно чрез интернет.значи имаше изказване на 2ма които са се възползвали от тази дейност и печелили добри доходи.работата е да отварят реклами в даден сайт и от тях трупат точки и съответно пари.има ли някой който да знае със сигурност точно какво е и дали не е някаква примка?прашам линк от нещо подобно,моля за обяснение щот наистина е изгодно ако е вярно.http://www.dalaverki.com/index.php?ct=rabota-nadomna&md=details&id=52905
Аз се бях регисрирал и става ама с много лишения
не можеш да оставиш компа да си върви трябва да гледаш или на всеки 5 мин да мърдаш мишката уж че гледаш и тъкмо да натрупаш някоя точка и ти звъннат за кафе и като се върнеш след 2 часа всичко изтрито щото не си ги гледал повече от 1 час.
Идеята е че като ги гледаш ти се набиват в главата и си купуваш нещо може би.
може и да работи ама трябва да си залепен за компа.
galinves71
02-04-2009, 18:27
Аз се бях регисрирал и става ама с много лишения
не можеш да оставиш компа да си върви трябва да гледаш или на всеки 5 мин да мърдаш мишката уж че гледаш и тъкмо да натрупаш някоя точка и ти звъннат за кафе и като се върнеш след 2 часа всичко изтрито щото не си ги гледал повече от 1 час.
Идеята е че като ги гледаш ти се набиват в главата и си копуваш нещо може би.
може и да работи ама трябва да си залепен за компа.
снощи онзи пич каза че си докарвал по около 15$ дневно без сериозни обвързвания.интересува ме да не е някакво точене на емейли и съответно злоупотреби.а и как се получавот парите,регистрацията безплатна ли е?
Linkestis
02-04-2009, 21:23
Колега,занимавал съм се точно с това!"
"Парите ги получаваш като почнеш да дрискаш луканка."
Мисля че по-горното,е достатъчно обяснение за това:Как да забогатеем от Интернет.
galinves71
02-04-2009, 21:28
Колега,занимавал съм се точно с това!"
"Парите ги получаваш като почнеш да дрискаш луканка."
Мисля че по-горното,е достатъчно обяснение за това:Как да забогатеем от Интернет.
е луканка не съм почнал още ама бази,бази бахур.:wc::pain::dyrvo_v_kenefa:
Георги Живков
02-04-2009, 21:49
напиши в гугъла-Cashfiesta
Ето ти един сайт да се занимаваш ама по добре си намери скъпоплатена работа :calc: !
http://pari-ot-internet.com
И аз съм ги разглеждал подробно тези работи и мисля, че няма смисъл. А този, който го дадоха по телевизията просто направи една неистинска сцена-за 10-15 минути на ден в разглеждане на реклами и печели така от 300 до 350лв как ли пък не...
Туй е много тегава схема наистина и няма много 'ляб, освен ако не си отчаян кибик.
Логиката е, че организаторът на цялата работа получава пари от рекламодатели на база отчетени импресии и кликове. Съответно се опитва да увеличи техния брой чрез отделяне на смешна част от приходите си за стимулиране на потребителите (то и не може да е друго предвид естеството на "работата").
На предната работа, понеже имах много свободно време за глупости, се бях регистрирал в няколко от тези сайтове. Написах си малко програмче за автоматично шаване на мишката (със случаен интервал и посока) и кликане веднъж на две-три минути (с последващо моментално затваряне на джама). Бях я оставил да работи на три компютъра едновременно :-)
Полезният ефект от цялото тва нещо се изразяваше в едни 30 долара в края на месеца, които така и не си прибрах и от*бах начинанието.
Но пък беше фън скриптаджийската част, щото гадовете следяха за еднотипна активност (демек за таквиз като мен точно) и симулирането на "естествено" поведение беше доста занимателно :-)
galinves71
03-04-2009, 15:29
въпросът ми беше дали те цакат с нещо и безплатна ли е регистрацията?
Ми по време оно поне (начи преди около 2 години) беше безплатно - регваш се, евентуално сваляш една програмка да ти плюва рекламки и да отчита активността (иначе тва става онлайн) и после си чакаш парите през PayPal или с чек. Но то може да е различно за всяка схема де - отваряш, четеш и решаваш.