View Full Version : Истински Алфист
По какво се познава истинският Алфист
1/ зимата кара с летни гуми, зимните са за балъците
2/ в града кара с минимум 100 , извън града 200 , ограниченията са за балъците
3/ не си плаща данъка на колата, данъците са за балъците
4/ не плаща винетка , винетките са за балъците
5/ поне 3 от прозорците са затъмнени с фолио
6/колата му е на минимум 10 години
7/ няма БМВ нито какаквато и да е друга кола която да не е дръпнал
8/ следва update и продължение
( горните 7 точки са изводи от скорошни теми из форума, не са лично менение )
Брей аз съм бил един истински и абсолютен Неалфист! Ми ся? :angry:
Брей аз съм бил един истински и абсолютен Неалфист! Ми ся? :angry:Не знам. И аз винаги съм се чудил.:)
ако не спаваш по не 51 % от горните условия не си никакъв Алфист а си прост шофъор , аматъор :Tease:
galinves71
02-04-2009, 17:55
а другите които имат всичко което нямат 1вите са?това мож да го видиш и за опелджиите,голфарите и др.а туй за 100 в града и 200 извън....хъм и до другия покрив.нищо лично.
mirchozo
02-04-2009, 17:59
само за протокола да попитам , колега СФИНКС ти от кои си , щото гледам и правописа ти е на високо ниво
иначе не можеш да съдиш от няколко теми за всички колеги от форума,напоследък се навъдиха доста спамери наоколо
ако не спаваш по не 51 % от горните условия не си никакъв Алфист а си прост шофъор , аматъор :Tease:Е сега ще си разплета чорапите.
Е сега ще си разплета чорапите.
Аз пък отговарям на почтиии две от условията да съм Алфист :) ама за другите пет незнам какво ще правя да ги натъкмя - и винетка съм си купил, и не карам в града със 100(Цариградско не се брои), нямам затъмнени джамци, и в момента още съм със зимни гумии, много коли съм бегал, ама колко пък мен са бегали :) , абе кво да кажа ужасТ!!! :balloon:
lulin racing
02-04-2009, 18:50
Това е най-глупавото нещо,което съм чел и виждал! Не си спомням коя зима съм карал без зимни гуми.... кога несъм си купувал винетка!днес я регистрирах в данъчното и платих данъците. Колега да не си провукатор от ФуЦвагЕн форумо?????? И за това писание мойто лично мнение е чиста обида към всички в тоя форум и самата марка!
life style
02-04-2009, 18:55
от точка 1 до точка 6 ги съм ги правил или имам и т.н. само 7-ма точка не съм я правил, господи, значи съм истински алфист? ехааааа,лелеее колко се радвам !
tokata_pz_flex
02-04-2009, 18:58
И аз го приемам като обида . Ясно , че Сфинкса винаги е бил остър и спорещ , но с тази тема развали мнението ми за себе си . За мен баце , си истински Тойотко - нисък , комплексиран , масав и опънат . Поздрави ( от белите и високи хора ) .
Щеше да забавно ако не беше тъжно. Свинкса има готини попадения от време на време.
Само дето това е определението за Алфаджия, не за Алфист.
Тъпото е, че първите явно се увеличават... и се гордеят с това.
mirchozo
02-04-2009, 19:02
Темата е за заключване си мисля аз,малко обидна, до нищо добро няма да доведе,след малко ще вземат да се плуят кой е по селянин и тем подобни.Изобщо такива теми защо се пускат,нали основното е да има някаква полза от всичко което се пише.Айде автора нека каже каква е ползата за другите,би трябвало той да знае най-добре по принцип.
Kostadin`
колега в много голяма грешка си:
1/карам с гуми дето са до конци/зиме и лете/
2/в града с 240,извън града с 420
3/могат само за пупуоската на Алфата/дето още не е купена/ да ме хванат.
4/имам си лепенка:глей си работата
5/буса има 8прозореца,4 от тях са с фолио
6/буса е на 18,скоро ще стане на 19,наборче ми е,кво да го праиш
7/аз изтребител съм дърпал ти ми говориш за коли
8/лепенка на задното стъкло Pioneer
А сега като си купа 33-ката да видиш кво става...следва продължение....
drajko145
от точка 1 до точка 6 ги съм ги правил или имам и т.н. само 7-ма точка не съм я правил, господи, значи съм истински алфист? ехааааа,лелеее колко се радвам !
Лелеле Само минетка си купувам :bouncing_smiley: на 90% съм алфист УРААААА :Bolt::Bolt:
По какво се познава истинският Алфист
1/ зимата кара с летни гуми, зимните са за балъците
2/ в града кара с минимум 100 , извън града 200 , ограниченията са за балъците
3/ не си плаща данъка на колата, данъците са за балъците
4/ не плаща винетка , винетките са за балъците
5/ поне 3 от прозорците са затъмнени с фолио
6/колата му е на минимум 10 години
7/ няма БМВ нито какаквато и да е друга кола която да не е дръпнал
8/ следва update и продължение
( горните 7 точки са изводи от скорошни теми из форума, не са лично менение )
Баси мамата, аз не съм никакъв алфист, не отговарям на нито една точка.
А сега темата се заключва, а Свинския май ще отнесе некое наказанийце
Е точно за тази му тема вместо наказание бих му сложил похвала.
Много ама много добре е уловил "духа" на форума в последните няколко месеца. :angry: