View Full Version : Предна седалка - 145 1,6 Boxer
free_style
02-04-2009, 18:44
Здравейте колеги!
Днес ми се случи нещо ужасно с Алфичката. Докато я чистех, бях сложил едно лепило - канаколит, на един плик на седалката, то е паднало и се е разсипало на седалката. Сами се досещате, че от седалката нищо не става. Знаете ли някой който да продава Алфа на части, трябва ми предна дясна седалка.... Надали ще има точно моята разцветка, но си струва да ви питам.
:heavy_cry:
Мерси за помощта, предварително!
Няма да е лошо ако кажеш и какъв цвят ти е седалката ;-)
free_style
02-04-2009, 18:55
Утре ще я снимам! Иначе е зеленикава, формата и е малко като рекаро, с кожа отстрани и в зеленикавото има едни подобия на цветя....
Тя е Рекаро.Ще намериш същата,но дали някой ще ти продаде само една е въпроса. :balloon:
free_style
02-04-2009, 19:56
Абе, аз първо да я намеря, пък после ще преговарям. Иначе няма как да не я сменя!
Само дясна мога да ти продам лявата е счупена та за това.Цвета е синкави оттенъци.
Ако искаш тел 0883354901-оги
free_style
02-04-2009, 20:16
Знам я тази шарка, но моята е по-скоро зеленикава... Мерси много за предложението, но няма да ми свърши работа.
bochkata
03-04-2009, 17:08
Имам зеленикава от 1,6 боксер, само че е велурена а не от плат. Ако се интересуваш, дай и-мейл ще пратя някоя снимка.
Колега пусни си тема в раздел "Търсене" ;)
Може да питаш nikola_nikolov, или YAVOR4O, те имат доста алфи на части
Имам цял салон,обаче сив,ако имаш интерес по добре да говорим направо по телефона цената ще е добра :)
free_style
04-04-2009, 10:00
http://media.snimka.bg/2580/011414961.jpg
Ето снимката на седалката. Пропуснах да кажа, че е двувратка колата, ако има въобще четривратки де, така че седалките са падащи. Иначе голям късмет ми се струва и на мен да намеря точно същата с то само една, но си струва да опитам... не ми се сменя целия салон... Иначе сигурно с това черното и сивото, което го има колегата е супер.
Зависи от къде си. В една пазарджишка морга има такава седалка.
Разгледай мобиле.бг ;)
Знам я тази шарка, но моята е по-скоро зеленикава... Мерси много за предложението, но няма да ми свърши работа.
намираш си седалка,и да не е баш твоя цвят слагаш една яка тапицерия и си готов
Кво пречи да си сложи тапицерия,върху тези седалки,има и едни стелки само за предните седалки,се продават.Стига да му харесва този вариянт на колегата:lupe::arrow:
free_style
04-04-2009, 19:51
Кво пречи да си сложи тапицерия,върху тези седалки,има и едни стелки само за предните седалки,се продават.Стига да му харесва този вариянт на колегата:lupe::arrow:
Колега, знам ги тези стелки за седалки, но никога не са ми храсвали, както и цели калъфи. Намерих една седалка, ма чак в Пазарджик... Абе май другата седмица ще пътувам натам :) Не мога да оставя Алфата грозна! :)