PDA

View Full Version : На ФУТБОЛ с EAST SIDE

Pages : 1 2 [3] 4

EMo0o
30-11-2009, 15:36
топките ги мани... колко ръце и крака се изпочупиха :starwars:

Само една ръка и няколко пъти твоя крак (уж) :D:D

reptli
30-11-2009, 18:06
Само една ръка и няколко пъти твоя крак (уж) :D:D

е ако брoиме и натъртените дупета :gayfight::crazy: а и не забравяй,че миналия път един си "счупи" крака :unsure::-P

detelazurno
30-11-2009, 18:19
А къде забравихте балерината!? :static: По негови думи тоя отнесе почвече контузии в рамките на 30 минути отколкото професионален футболист за цялата си кариера!

Absente_
30-11-2009, 19:26
А къде забравихте балерината!? :static: По негови думи тоя отнесе почвече контузии в рамките на 30 минути отколкото професионален футболист за цялата си кариера!

за кой става въпрос :lupe:

detelazurno
30-11-2009, 20:27
Един висок с бяла тениска и черно долнище. При всяко съприкосновение с някой или излизане на топката веднага бързаше да викне "какво е това сега?", "чия е топката?", "няма ли фал?"....и все поглеждаше с една физиономия на многострадална геновева :censored:

EMo0o
30-11-2009, 20:55
Един висок с бяла тениска и черно долнище. При всяко съприкосновение с някой или излизане на топката веднага бързаше да викне "какво е това сега?", "чия е топката?", "няма ли фал?"....и все поглеждаше с една физиономия на многострадална геновева :censored:

Тоя и мене мн ме издразни , ама викам айде сега .. тръгнали сме да играем , не да се караме :)

detelazurno
30-11-2009, 22:26
Гого май точно него го изгърби при една от претенциите му още в началото :super:

EMo0o
30-11-2009, 22:27
Гого май точно него го изгърби при една от претенциите му още в началото :super:

Много ясно :D Ама никой не каза нищо на Мето , нали ? :D:D:D

Absente_
30-11-2009, 22:55

аа сетих се , за кой става въпрос :censored:

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:54 ----------

Много ясно :D Ама никой не каза нищо на Мето , нали ? :D:D:D

ее смее ли некой :))) За мене Мето е най - полезния играч,той докато игае нема кой да ни бие :super:

EMo0o
01-12-2009, 13:05
аа сетих се , за кой става въпрос :censored:

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:54 ----------

ее смее ли некой :))) За мене Мето е най - полезния играч,той докато игае нема кой да ни бие :super:

Бяхме много добър отбор , ама тая седмица аз май няма да мога да дойда :(

meto1973
01-12-2009, 21:30
аз ще доида ако има място още ме боли задника но при вашя коментар за полезност как да не доида :tank: а ако ги навиете да се надпива ме сам ще им играя :innocent::innocent:

EMo0o
01-12-2009, 21:35
аз ще доида ако има място още ме боли задника но при вашя коментар за полезност как да не доида :tank: а ако ги навиете да се надпива ме сам ще им играя :innocent::innocent:

Става въпрос за нещо , в което ще имат шанс :D:D По-добре футбола :D

reptli
01-12-2009, 21:49
Става въпрос за нещо , в което ще имат шанс :D:D По-добре футбола :D

ами Голфа... :hmm::big_whoops::big_bow_down::dyrvo_v_kenefa: :bash: :gayfight::rotfl:

EMo0o
01-12-2009, 22:06
ами Голфа... :hmm::big_whoops::big_bow_down::dyrvo_v_kenefa: :bash: :gayfight::rotfl:

За реактивната машина ли говориш? :laughing1:

detelazurno
01-12-2009, 23:11
Ммм, че за ко друго да говори? Той прикова вниманието, да не говорим, че мислите не си чувах докато кацаше :screwy:

EMo0o
01-12-2009, 23:36
Ммм, че за ко друго да говори? Той прикова вниманието, да не говорим, че мислите не си чувах докато кацаше :screwy:

Мани майтапа , ама май имам тикове от вибрациите :D:D

kibika88
02-12-2009, 00:18
Най накрая тая събота и неделя почивам и ще питам дали ще се сабираме да ритаме и дали може с някой да се разберем да се чакаме някъде,че незнам каде се намира игрущето аз трагвам от центара.

acko88
02-12-2009, 12:12

Ех леле,казвай само кога сядаме!!!:tequilla:

Айде и аз ще дойда хем да се видим хем да поритаме:laughing1:

EMo0o
02-12-2009, 12:37
Ако е неделя може би ще дойда и аз :)

kibika88
02-12-2009, 14:38
И аз съм навит за неделя

Absente_
02-12-2009, 23:07
Да бе Неделя 15:00 :meeting:

kibika88 колега кажи докъде моце да дойдеш аз ще те взема , примерно моста Чавдар !? това е като караш по Дондуков само направо и вече Дондуков свършва и почва моста Чавдар, минаваш го и веднага след него има едно ОМВ ще можеш ли да стигнеш до там ?

А колегата MUROMAN ако не дойде тоя път вече си разваляме отношенията :ranting:

EMo0o
02-12-2009, 23:35

kibika88 колега кажи докъде моце да дойдеш аз ще те взема , примерно моста Чавдар !? това е като караш по Дондуков само направо и вече Дондуков свършва и почва моста Чавдар, минаваш го и веднага след него има едно ОМВ ще можеш ли да стигнеш до там ?

Аз ако идвам колегата може да тръгне с мене от центъра някъде :)

Absente_
03-12-2009, 00:29
ее колегата се съмнявам да не знае "Дондуков" а от там е само направо :))))

А ти гледай да дойдеш какво това "ако" ааамаха...... :Tease:

EMo0o
03-12-2009, 00:45
ее колегата се съмнявам да не знае "Дондуков" а от там е само направо :))))

А ти гледай да дойдеш какво това "ако" ааамаха...... :Tease:

Попринцип трябва да съм на работа , ако колегата не се навие да ме замести няма как да дойда .. :(

detelazurno
03-12-2009, 03:13
Ако няма как да се срещнат с Емо на мен центъра ми е близко, а и така или иначе минавам през центъра, така че може и аз да го ескортирам :)

kibika88
03-12-2009, 23:31

Значи от дондуков се качвам на чавдар и като свърши моста има омв и на него се чакаме ?

EMo0o
04-12-2009, 12:18
Аз отпадам тая седмица :(

Absente_
04-12-2009, 13:45
Значи от дондуков се качвам на чавдар и като свърши моста има омв и на него се чакаме ?

YES ! :tequilla:

kibika88
04-12-2009, 13:47
Тогава само кажи час да съм там

kibika88
04-12-2009, 15:12
колеги извинявам се че ви подведох ама съвсем съм забравил че неделя е 6 и е Никулден съм на имен ден :smackbum:

Absente_
04-12-2009, 19:22
абе я кажете кой ще идва и кой не... да не е да си отида сам....

EMo0o
04-12-2009, 19:23
абе я кажете кой ще идва и кой не... да не е да си отида сам....

Аз със сигурност няма да мога :)

acko88
04-12-2009, 22:35
Аз съм свободен

detelazurno
05-12-2009, 00:25
Аз съм свободен също. Стига да се съберем идвам.

Absente_
05-12-2009, 13:18
еми засега сме аз , аско88,детелазурно ,астронома и Мето.
Останалите чакаме потвърждение :)

digitalundgrd
05-12-2009, 13:32
мене ме нема в целата схема... :(

acko88
05-12-2009, 15:48
еми засега сме аз , аско88,детелазурно ,астронома и Мето.
Останалите чакаме потвърждение :)

ХАххахаххахахх Астронома хахахахахх,ако видя Киро на терена ще пусна в гащите чесно хааххах :starwars:

meto1973
05-12-2009, 16:24
аз ще доида с още едно момче

Absente_
05-12-2009, 16:37
ХАххахаххахахх Астронома хахахахахх,ако видя Киро на терена ще пусна в гащите чесно хааххах :starwars:

еее... миналия път беше.... :devil:

reptli
05-12-2009, 23:42
в колко часа момчета :)

acko88
05-12-2009, 23:51
в колко часа момчета :)

15:00

Tifozza
06-12-2009, 00:18
този път и аз идвам , само няои които ще пътува натам да пище на лс да се разберем някъде да се чакаме че незнам игрището

detelazurno
06-12-2009, 12:34
@Tifozza:Ами кажи ти от къде ще тръгваш, че да преценим кой ще ти свърши работа

Гого, да не забравиш ония 1555 точки, че тоя път го няма Емо за резервен план.

Absente_
06-12-2009, 13:55
да бе как :) те тия 1555 точки си ми стоят в колата постоянно

Айде след час ще се видиме

reptli
06-12-2009, 14:09
момчета изникна ми неотложна работа:wallbash: съжалявам няма да мога да дойда :crybaby:

Absente_
06-12-2009, 20:19
момчета изникна ми неотложна работа:wallbash: съжалявам няма да мога да дойда :crybaby:

не пропусна много , имаше много дива каубойска среща :indian:

detelazurno
06-12-2009, 20:23
Тотална липса на организация и пълна дезориентация. Опонента отново на всяко докосване на топката пищеше за фал. Всички до един не бяхме на център. Още от средата на мача си се прибрах в глуха защита и ритах топката ако дойде. Горе долу така мина цялата игра.

MUROMAN
06-12-2009, 21:25
аматьорска работа. :biggrin1:

Absente_
06-12-2009, 21:45
Тотална липса на организация и пълна дезориентация. Опонента отново на всяко докосване на топката пищеше за фал. Всички до един не бяхме на център. Още от средата на мача си се прибрах в глуха защита и ритах топката ако дойде. Горе долу така мина цялата игра.

да бе отсега на татъка ще се събираме само ния си , ако трябва ще сменим часа или нещо такова. Ако се съберем към 10 човека отиваме да ритаме , ако не.... почивка.
Некви селски рейнджъри да развалят срещата не е оферта!

detelazurno
06-12-2009, 22:35
аматьорска работа. :biggrin1:

Ти бате, вместо да се изказваш неподготвен вземи си докарай MY95-цата и да си говорим на място :shutup:

EMo0o
06-12-2009, 23:38
Еее кво значи тва почивка бе Гого :D:D Другия път просто ще им покажа какво значи да има фал :D

Absente_
06-12-2009, 23:42
Еее кво значи тва почивка бе Гого :D:D Другия път просто ще им покажа какво значи да има фал :D

не е оферта брато щото ния отиваме да ритаме .... а не друго с тия наркоманчета нестава.

EMo0o
06-12-2009, 23:48
не е оферта брато щото ния отиваме да ритаме .... а не друго с тия наркоманчета нестава.

Остави на стария футболяга :D:D все пак 8 години бях десен беК , знам как се прават тея работи :paddle:

detelazurno
07-12-2009, 00:24
То не е само до твърда игра. Ако помагаше до сега да съм го пробвал вече. Имам заложби в тая насока. Въпроса е, че ония са лигни и таковат таковата на всичко. Да не говорим, че като кажат "спираме" и всички в купум си тръгват. Непрекъснато някакви тъпи идеи им хрумват и всички им се водят по акъла.

EMo0o
07-12-2009, 00:34
Еми следващия път като направат така , ще шурне на някой носа и тва е :D

EMo0o
07-12-2009, 01:15
Ей това е изказване, дано и аз съм там :paddle::paddle::paddle:

Еми те тея са ебати женчовците .. аз си мълчах , ама ако почнат да ми се правят пак , ще им стане тесен терена ! :D

Absente_
07-12-2009, 01:42

не е така.

reptli
07-12-2009, 02:08
Еми те тея са ебати женчовците .. аз си мълчах , ама ако почнат да ми се правят пак , ще им стане тесен терена ! :D

айде айде и без друго ни правят смешни... ;) но е идея другия път да се уговорим за друг час...макар,че имам силното усещане,че пичовете-"наркоманчетата" си следят тамата ни ;) макар че и така си е оферта :) стига да сме разделени на Алфисти срещу...другите :biker:

acko88
07-12-2009, 11:08
Я се успокойте малко а!Първо наркоманчета!?!?Аз наркоман ли съм бе?Второ вашия отбор хленчеше,и трето само за бой неговорете!

EMo0o
07-12-2009, 13:17
Я се успокойте малко а!Първо наркоманчета!?!?Аз наркоман ли съм бе?Второ вашия отбор хленчеше,и трето само за бой неговорете!

Кире успокой се бе :D Аз говоря преносно ;) Винаги съм идвал да играя футбол , не да мрънкам или да се оплаквам - И НЕ СЪМ ГО ПРАВЕЛ !!! Ама както аз съм коректен към тях така и те да са коректни , а не да ми се правят на интересни и точно на мене да ми обясняват кога имало фал и кога не ;)

Absente_
07-12-2009, 14:29
имам силното усещане,че пичовете-"наркоманчетата" си следят тамата ни ;)

много правилно усещане имаш !

---------- Post added at 12:29 ---------- Previous post was at 12:28 ----------

Аз наркоман ли съм бе?

не ти си алкохолик ХАХАХАхаха :bouncing_smiley:

acko88
07-12-2009, 15:06
Кире успокой се бе :D Аз говоря преносно ;) Винаги съм идвал да играя футбол , не да мрънкам или да се оплаквам - И НЕ СЪМ ГО ПРАВЕЛ !!! Ама както аз съм коректен към тях така и те да са коректни , а не да ми се правят на интересни и точно на мене да ми обясняват кога имало фал и кога не ;)

Е кво да несе нервирам,просто вчера бях там и изобщо нещата неса както ги изкарват тука,а пък това за боя направо се чудех да се смея ли да плача ли.
Никой не е отишъл там да се прави на интересен,всеки божи ден ходим и ритаме там същите хора и проблеми не е имало!

EMo0o
07-12-2009, 15:10
Е кво да несе нервирам,просто вчера бях там и изобщо нещата неса както ги изкарват тука,а пък това за боя направо се чудех да се смея ли да плача ли.
Никой не е отишъл там да се прави на интересен,всеки божи ден ходим и ритаме там същите хора и проблеми не е имало!

Аз не съм бил вчера и не знам какво е било.. горовя по мои наблюдения , също така , че трябва да отидем да се забавляваме и да поритаме , без да се изпада в подробности и да се издребнява за някакви работи ;) Както видя от преди , нито съм се заяждал с някого , нито съм казал нещо на някого :)

detelazurno
07-12-2009, 15:42

Гого се опита да лансира тая идея вчера. Сбутах се с някой и той си поиска фал, а Гого се намеси и каза, че щом няма кръв няма и фал :sniping:

Хаха. Ти много му се връзваш на тоя форум. Тука всеки си чеше пръстите докато пише, а ти нерви трошиш като четеш :)

acko88
07-12-2009, 15:48
Гого се опита да лансира тая идея вчера. Сбутах се с някой и той си поиска фал, а Гого се намеси и каза, че щом няма кръв няма и фал :sniping:

Хаха. Ти много му се връзваш на тоя форум. Тука всеки си чеше пръстите докато пише, а ти нерви трошиш като четеш :)

Не просто като човек съм много точен и ясен и обичам точните неща!Просто всеки е отишъл с идеята да поразпусне и да се забавлява,а като седнах вчета и прочетох изписаното.......:wallbash:

detelazurno
07-12-2009, 15:55
Не просто като човек съм много точен и ясен и обичам точните неща!Просто всеки е отишъл с идеята да поразпусне и да се забавлява,а като седнах вчета и прочетох изписаното.......:wallbash:

Тоно затова ти казвам, че прекално много се връзваш на написаното. Нали си бил там и си видял какво е станало. Какво ти дреме какво пише? Докато няма преки нападки към теб си го пускай през оная работа и това е. То е все едно да четеш поредната тема за Alfa Romeo vs. BMW. Само дето като я четеш в нашия форум Alfa-та е върха на сладоледа, а ако четеш във форума на BMW от BMW по-бърза кола няма!

acko88
07-12-2009, 16:05
Тоно затова ти казвам, че прекално много се връзваш на написаното. Нали си бил там и си видял какво е станало. Какво ти дреме какво пише? Докато няма преки нападки към теб си го пускай през оная работа и това е. То е все едно да четеш поредната тема за Alfa Romeo vs. BMW. Само дето като я четеш в нашия форум Alfa-та е върха на сладоледа, а ако четеш във форума на BMW от BMW по-бърза кола няма!

А аз се опитах да кажа че няма значение кой има нещо въпреки независимо към мен или друг,просто искам всичко да е точно!Нищо друго.

Absente_
07-12-2009, 16:19

първото което е ... това няма нищо общо с мача.
второ- нали се събираме да разпуснем и да се забавляваме!? вчера не се получи! и причините са , че групичка хора идват друсани и се лигават.

и трето но не на последно място ... не ми стана ясно Киро ти за какво си се нервирал точно ако може да обясниш ? , щото за тебе никои нищо не е казал.А от това което написах , че не стана мач , кое точно не е вярно? И за бой , кой е говорил!? освен теб ? (става дума на терена докато ритахме)

Absente_
07-12-2009, 19:58
Гого нема кво да ти обяснявам,прочети постовете и можеби сам ще се сетиш кой за какво е говорил,И под група наркоманчета пак се чудя кой визираш... Мен ли,Генчо ли,Илян ли?Кофето и Лъчо неим знам статуса.И то ти си отвори устата за тази "група наркоманчета" тоест твой приятели от квартала ама дай тука в форума сме разделни нали хаха,изпусни парата от задния изход.И кога ме видя аз да говоря за бой?Несе изказвай неподготвен!

що отричаш , че викаше , как некоой те бил дразнил и след малко си щел да го набиеш ? бате.... сичко може да е ама не съм глух, не се прави на ударен.
А тва за "наркоманчета" го казах още миналия или по миналия път като Милен,Лъчо и Руслан преди да почнем се кашираха некъде , после се върнаха и немаше такава лигня.За Емил па.... въобще нема смисъл да казвам.
Та... с две думи като казвам за наркоманите имам в предвид само тях , ти защо се вкарваш сам в тая група!?като много добре знаеш кой и какво имам в предвид! А иначе Генчо,Илиян и Ти сте единствените от тая група дето идвате да поритаме с кеф.
И пак не ми стана ясно за какво си се нервирал!?
И аз искам сичко да е точно затова казвам да смениме часа или деня и да се разберем да отидем само хора дето искат да поиграят футбол с удоволствие а не с нерви само както стана вчера!

EMo0o
07-12-2009, 21:29
Заради такива простотии почвам да се отказвам изобщо да идвам честно казано.. не че е от кой знае какво значение , но да ви кажа .. няма нищо общо с това , което беше лятото ;)

detelazurno
07-12-2009, 22:53
Първо,това което казах че ще нашамаря някой ставаше въпрос за Ицку,Цурето и друго хора който ритаха и вкарваха 2-ра,3-та топка в игра,несъм казал нещо за някой от вашия отбор,така ли е господине с перфектен слух??Аз се издразних единствено че толкова пъти ви оставяхме топката еи така,пък после когато неща се случват на 20см пред очите ми и само аз гледам натам,хора който са били на 30+ метра ми спорят.Първия случай беше с гола когато топката тупна зад гол линията,и само аз бях на лявата греда и видях каде тупна топката,тогава неси спомням кой от ваще беше на врата но той беше с гръб към топката когато тупна и почна да спори че тупнала отвън и нямало гол,после когато избих топката и detelazurno му се зализа в гърдите и той в очите ми каза че нея е докоснала а ние бяхме очи в очи на 1 метър един от друг,е за това се ядосах,ядосах се за грубото ти извън градско бутане (това ако е игра за топката...) по скоро американски футбол и някакви ей такива неща дето мислех да ги премълча ама ти искаш да разбереш.Как да несе поставя в групичката като никаде невидях да се казва,абе групичка наркомани И КИРО който беше от техния отбор,ами просто всички се сложиха под общ знаменател.....chessmate

Хайде само мен недей да ме споменаваш. Бях спокоен през цялото време, мълчах си, сега тук се опитвах да успокоя страстите ама ти малко прекали. За конкретния случай мога да ти цитирам 1:1 как мина разговора ни и ще те посъветвам следващия път като риташ топката да си с отворени очи, че иначе нещо интерпретациите ти на случката хич не се получават. Аз още тогава ти казах, че след като ритна топката тя ми се удари в коляното, след което ти се лизна на крака. Ей това се случи. Не знам какви гърди си си представял ама със сигурност не са моите.

P.S.: Предлагам спора да приключи тук защото само издребняваме и ще се изпокараме за глупости. Едно е да си подвикнем докато сме на терена съвсем друго се получава когато спорим тук. Нека от тук нататък да пишем коментари свързани само с това кога, къде, кой, от колко и т.н. ще се събираме. Мир!

detelazurno
07-12-2009, 23:39
Явно четеш, но е спорно какво точно разбираш от написаното. Много съм далеч от идеята да пиша специално, за да те успокоя.

Absente_
07-12-2009, 23:47
Първо,това което казах че ще нашамаря някой ставаше въпрос за Ицку,Цурето и друго хора който ритаха и вкарваха 2-ра,3-та топка в игра,несъм казал нещо за някой от вашия отбор,така ли е господине с перфектен слух??Аз се издразних единствено че толкова пъти ви оставяхме топката еи така,пък после когато неща се случват на 20см пред очите ми и само аз гледам натам,хора който са били на 30+ метра ми спорят.Първия случай беше с гола когато топката тупна зад гол линията,и само аз бях на лявата греда и видях каде тупна топката,тогава неси спомням кой от ваще беше на врата но той беше с гръб към топката когато тупна и почна да спори че тупнала отвън и нямало гол,после когато избих топката и detelazurno му се зализа в гърдите и той в очите ми каза че нея е докоснала а ние бяхме очи в очи на 1 метър един от друг,е за това се ядосах,ядосах се за грубото ти извън градско бутане (това ако е игра за топката...) по скоро американски футбол и някакви ей такива неща дето мислех да ги премълча ама ти искаш да разбереш.Как да несе поставя в групичката като никаде невидях да се казва,абе групичка наркомани И КИРО който беше от техния отбор,ами просто всички се сложиха под общ знаменател.....chessmate

Еми аз минавах покрай тебе и точно преди това беше станало нещо и бяхме спрели да играем и само те чух как го каза това " еее вече ще наплескам некой" ама все пак верно съм чул :prescription: А относно това че си бил на 20см от нещо като стане и после некой друг спори.... тва е 10000% неизбежно , нали се сещаш , че секи си има негова гледна точка за станалото а тия от 30 метра дето викат , не са видели ама си подкрепят за тяхна полза :) Винаги го има това , ама ТОЧНО това беше пробема вчера , че се получаваше непрекъснато и вместо повечето време да играем , ния повечето време спорехме къде какво е станало.
За влизането ми , не си спомням да съм бил груб никога, камоли нещо с тебе , ако е било така извинявай! И пак ти казвам в "групичката" много добре знаеш за кой става въпрос. И просто няма смисъл тука да го пиша това , за тебе отделно , щото хората те познават и знаят , че не говора за тебе под общ знаменател с тях , а и ти знаеш , че не те слагам под общ знаменател с тях.
Както и да е ако си се обидил от некое мое изказване или нещо от сорта извинявай.

Относно мачовете явно ще има почивка известно време.
А и тоя четвъртак вече го дават да пада сняг , такаче....... Полусезона приключи майче :)
Айде след празниците догодина като се оправи времето ще възродим темата :sleepy:

soldier
08-12-2009, 00:33
Пичове успокойте се бе. Лятото като играхме беше много арно - само усмивки и положителни емоции. Събирахме се и си разпускахме имаше феърплей и всеки си признаваше при фалове или квото и да било. Не знам дали тогава сме ритали срещу същите хора, най-вероятно не, но все пак.. То и тогава "месните" не ме радваха как играеха, по-точно 1-2 "бербатовци" дето са най-малкото си искаха фал, но все пак всичко си беше ОК и не вярвам на някой да му е било тъпо. Отивахме с усмивки и така си и тръгвахме, след това тук с радост си обсъждахме срещите, сега брадче седите и се ядете за глупости :prescription:

Дано догодина се съберем повече народ и да си ритаме само алфисти примерно 145/6/7 и 155 срещу 156, 166 и 159
:drive:

Айде със здраве, не си хабете нервите за глупости :Suicide:

reptli
08-12-2009, 10:28
последната страничка даже не я изчетох...измагаМЕ се ;) малееее Алфистите колко сме докачливи :crazy: някое БМВ е по-бързо от нас и всички в купом го обвиняваме,че е смешник,некомпетентен и лъжец!
Същото се получава и тук...

незнам какво е действието на наркотиците но ако те прави толкова бърз и повратлив както са ония пичова...другия път всички надрусани и ги биеме 15:1 :rotfl:

detelazurno
08-12-2009, 12:46
..............

Относно мачовете явно ще има почивка известно време.
А и тоя четвъртак вече го дават да пада сняг , такаче....... Полусезона приключи майче :)
Айде след празниците догодина като се оправи времето ще възродим темата :sleepy:

Защо да спрем бре....Не мисля че времето ще ни попречи толкова, а и дори да не става за ритане винаги можем да отидем в някоя зала :)

........
незнам какво е действието на наркотиците но ако те прави толкова бърз и повратлив както са ония пичова...другия път всички надрусани и ги биеме 15:1 :rotfl:

Ти па се изказа. Да не би да сме лош отбор? Просто сме малко разпиляни. Все пак не сме играли много много заедно + това всеки път един го има друг го няма. Трябва ни просто малко време и постоянство, за да се сработим. Последния път когато и ти беше бяхме добре организирани и ги бихме.

EMo0o
08-12-2009, 12:49
Ти па се изказа. Да не би да сме лош отбор? Просто сме малко разпиляни. Все пак не сме играли много много заедно + това всеки път един го има друг го няма. Трябва ни просто малко време и постоянство, за да се сработим. Последния път когато и ти беше бяхме добре организирани и ги бихме.

Даа , а помниш ли лятото какъв отбор бяхме станали :) Просто трябва да поиграем повече

reptli
08-12-2009, 13:21

шегувам се бе човек ;) след тия ожесточени спорове...малко да го обърнем на шега :afro: определено последния път играхме доста по-добре :th_up:

acko88
08-12-2009, 13:43
шегувам се бе човек ;) след тия ожесточени спорове...малко да го обърнем на шега :afro: определено последния път играхме доста по-добре :th_up:

Не няма смисъл от повече спорове,след като измазах 10 квадрата от коридора и се поуспокойх и премислих нещата че няма от излишни нерви,затова и си изтрих постовете.А за времето какво пък толкова и на дъжд и на сняг съм играл,мене ме не плашат атмосферните условия :devil:

EMo0o
08-12-2009, 13:57
Не няма смисъл от повече спорове,след като измазах 10 квадрата от коридора и се поуспокойх и премислих нещата че няма от излишни нерви,затова и си изтрих постовете.А за времето какво пък толкова и на дъжд и на сняг съм играл,мене ме не плашат атмосферните условия :devil:

Това вече е приказка :)

Колкото до времето - мен също не ме притеснява! :bad_evil:

kibika88
08-12-2009, 15:09
Ако ритаме тази неделя съм навит и времето не е фактор ако има желание винаги ще има хора ;-)

reptli
08-12-2009, 16:12

чувам,че дизелите трудно се справят с паленето в сурово време :tooth: тъй че дано не паднат студовете,че...:rotfl: :cheers:

EMo0o
08-12-2009, 16:53
чувам,че дизелите трудно се справят с паленето в сурово време :tooth: тъй че дано не паднат студовете,че...:rotfl: :cheers:

Говори за себе си .. JTD-то няма такъв проблем :devil:

acko88
08-12-2009, 19:28
Говори за себе си .. JTD-то няма такъв проблем :devil:

Абе ще видим сега ще купувам свещи и горивен филтер и ако несе опрай незнам....

EMo0o
08-12-2009, 19:33
Абе ще видим сега ще купувам свещи и горивен филтер и ако несе опрай незнам....

Аз миналата палех без проблем на 4 свещи :) Не е чак толкова страшно

detelazurno
12-12-2009, 02:52
Нещо за тази неделя?!

Absente_
12-12-2009, 15:58
14:00 ? ако се съберем повече от 5 човека ! казвайте кой ще идва.......!? Да ви вида сега всички дето викаха , че не им пречи времето :)

kibika88
12-12-2009, 16:36
от моя стра боройте 2-ма човека ще дойдем аз и брат ми.Absente_ (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=4562) аз ще селедя темата ако се съберем хора да се чакаме с тебе някаде ама ще мога утре да ти отговоря че отивам нощна смяна на работа.

italian_dream
12-12-2009, 17:02
Към колко ще ритате?

kibika88
12-12-2009, 17:54
Два поста по нагоре пише 14:00

italian_dream
12-12-2009, 17:57
Киро ще риташ ли утре?

EMo0o
12-12-2009, 18:26
Аз в неделя сигурно няма да мога :(

acko88
12-12-2009, 18:30
Е да ама в 14:00 има среща на Ал. Невски а на мен ми се ходи,ако искате събираме се на Невски и после отиваме да ритаме

italian_dream
12-12-2009, 19:15
3 на игрището?

Absente_
12-12-2009, 21:51
Е да ама в 14:00 има среща на Ал. Невски а на мен ми се ходи,ако искате събираме се на Невски и после отиваме да ритаме

да де това имах в предвид и аз :) 2 на срещата и към 3 почваме.

За тези който няма да идват на срещата на клуба 3 часа на игрищете. Аз ще се разбера с кибика хахаха с колегата "кибика" да го доведа.

Емо ако не дойдеш съм ти сърдит :pp:

detelazurno
12-12-2009, 22:08
Остави го сега Емо. Не го травмирай. Той още преживява годинката която трупна. Вече се чувства по-стар :biggrin1:
Иначе ако се съберем няма да е лошо. Аз за 15:00 съм навит. Но да не е по-рано. По-рано няма как да дойда.

italian_dream
12-12-2009, 22:43
В 3 и аз ще съм там

kibika88
12-12-2009, 23:22
Аз имам няква топка ще я зема малко е лекичка ама може и да свърши работа :bangin:

meto1973
13-12-2009, 10:33
и аз ще доида с още едно момче така че още 2 да запише те :jumping::jumping::jumping::jumping:

detelazurno
13-12-2009, 10:54
Sorry ама тоя път май ще минете без мен. Току що ме изстреляха да пътувам и кога ще се върна не е ясно. Няма да е след 6:30 това е гарантирано, но не го виждам и да е по-рано.

Absente_
13-12-2009, 12:57
еее щом Мето ще идва сичко е 6 :hump:

meto1973
13-12-2009, 13:38
и топка сам купил :bounce8:

kibika88
13-12-2009, 17:36
Хубав мач стана нашия отбор за малко да вкара 10 гола :rotfl::rotfl::rotfl:

Absente_
13-12-2009, 18:08
и топка сам купил :bounce8:

колко струва тая топка ? много ми хареса на мене ?

А иначе днеска стана перфектно мачле , много съм доволен а и момчето дето го бях взел с мене беше много доволно.
Моя отбор падна с около 10 гола ама... нема ядово поне стана добро мачле :rockon:

kibika88
13-12-2009, 18:19
Нищо следващия пат ще ги бием :death:

detelazurno
13-12-2009, 20:13
Кои се събрахте днес? Много тъпо, че го пропуснах, но...

EMo0o
13-12-2009, 20:36
И аз много исках да дойда :(

kibika88
16-12-2009, 12:19
Тая неделя ще ритаме ?

detelazurno
16-12-2009, 12:28
Желание има, но според мен никой няма да може да каже със сигурност от толкова рано. По-скоро в петък и събота да повдигнем темата :)

acko88
16-12-2009, 13:34
Тая неделя ми е последен срок да завърша ремонта и незнам дали ще мога,ни ще направя всичко възможно

italian_dream
16-12-2009, 17:52
Ако времето е ок,аз пак ще дойда.

EMo0o
16-12-2009, 21:27
Аз съм 100% сигурен :)

Absente_
17-12-2009, 12:07
и аз ще идвам ако ми мине глезена до тогава

kibika88
17-12-2009, 16:07
Аз пак съм на работа тогава :x:x:x:x:x

italian_dream
17-12-2009, 20:17
Мето?

detelazurno
19-12-2009, 15:31
И к'во правим сега?

meto1973
19-12-2009, 16:18
аз ще пропусна на коледно парти на западната част сам утре сам реанимаця:stretcher::stretcher:.мислим дека е уважителна причина:tequilla:

italian_dream
19-12-2009, 19:00
Ще се играе ли?

EMo0o
19-12-2009, 20:02
Айде де .. ?

italian_dream
19-12-2009, 22:51
Май не....казаха,че утре времето ще е много зле,а и като гледам интереса на колегите....

EMo0o
20-12-2009, 04:42
Жалко .. :(

Absente_
20-12-2009, 12:23
пропускаме :) явно ще направим една зимна пауза ама нищо тамън като се пооправи времето ще сме яко нахъсани за мач ;)

EMo0o
20-12-2009, 12:29
Еееее :(

detelazurno
20-12-2009, 12:37
пропускаме :) явно ще направим една зимна пауза ама нищо тамън като се пооправи времето ще сме яко нахъсани за мач ;)

Абе аз миналия път пропуснах, тоя пък въобще няма да се рита....какъв хъс ще ми донесе това не ми е ясно. Освен да взема да заспя един зимен сън, че и без това много малко спя. Ама на пролет да ме събудите като тръгнем да ритаме.

Absente_
20-12-2009, 17:29
Абе аз миналия път пропуснах, тоя пък въобще няма да се рита....какъв хъс ще ми донесе това не ми е ясно. Освен да взема да заспя един зимен сън, че и без това много малко спя. Ама на пролет да ме събудите като тръгнем да ритаме.

заспивай , щом те влече... :whistle:

italian_dream
26-12-2009, 18:08
Желаещи за утре?

Absente_
26-12-2009, 22:03
айде да ритаме утре бе футболисти :) :?:

EMo0o
26-12-2009, 22:24
Е па айде , аз съм свободен :)

Absente_
26-12-2009, 22:28
еми айде поне още двама да кажат и да се събираме утре към 2-3

EMo0o
26-12-2009, 22:29
ok :)

Absente_
26-12-2009, 22:41
айдеее 4акаме включване !!!!! :director:

EMo0o
26-12-2009, 22:47
reptli ще дойде :)

italian_dream
26-12-2009, 23:06
Аре бе на останаха ли граждани???:plane:

reptli
26-12-2009, 23:24
reptli ще дойде :)

аз викам на Ал. Невски да се посъберем :roll: стига да не изкочи нещо съм на линия :th_up:

italian_dream
27-12-2009, 10:29
Само 3-4 ли сме?

Absente_
27-12-2009, 10:48
ее.. много щеше да е оферта , и времето е хубаво днеска.... ама хората са си по родните места :wc:

detelazurno
27-12-2009, 11:40
Аз ще пропусна! Тия дни само гости - познати, роднини....шок и ужасТ

EMo0o
27-12-2009, 17:58
Много разочароващо .. абсолютно никой не доиде :)

reptli
27-12-2009, 19:04
Много разочароващо .. абсолютно никой не доиде :)

пълна скръб....да не говорим,че на последната среща за годината на Ал.Невски имаше две Алфи :smackbum:

EMo0o
27-12-2009, 19:42
пълна скръб....да не говорим,че на последната среща за годината на Ал.Невски имаше две Алфи :smackbum:

3 !! Ама тя не беше на среща :D

Absente_
28-12-2009, 00:54
еее ама то стана ясно че няма никой да идва... аз незнам въобще защо вия сте се разкарвали...

EMo0o
28-12-2009, 11:34
еее ама то стана ясно че няма никой да идва... аз незнам въобще защо вия сте се разкарвали...

Голяма работа :) Аз се надявах поне на Невски да има доста хора , защото времето беше хубаво, но уви :disgust:

Absente_
01-01-2010, 14:22
искате ли тая неделя да изкараме алкохола и цигарите от празниците :meeting:

kibika88
01-01-2010, 17:45
Еми аз съм навит брой двама от моя страна

MUROMAN
02-01-2010, 13:04
Аз съм на линия.:balloon:

EMo0o
02-01-2010, 13:06
Аз не мога

kibika88
02-01-2010, 16:06
Та колко хора сме за утре има ли смисъл да ходим ?

Absente_
02-01-2010, 21:30
Та колко хора сме за утре има ли смисъл да ходим ?

не няма смисъл....

Absente_
07-01-2010, 01:39
ей! айде тая неделя да се раздвижим! дават го хубаво времето ! Викам да се съберем на срещата на клуба и да ходим да поритаме след това... ?
Айде казвайте дали искате и да се преброим , че последните пъти все се разваля времето :(

detelazurno
07-01-2010, 12:30
Ами аз за момента нямам никакви планове за неделя, така че съм 98% сигурен :)

EMo0o
07-01-2010, 12:34
Аз не мога..

Absente_
08-01-2010, 15:03
айде още хора няма ли :(

italian_dream
09-01-2010, 10:05
аз ще дойда и ще доведа 1 яовек с мен.още има ли?

italian_dream
09-01-2010, 19:47
Последно ще се събираме ли?

italian_dream
10-01-2010, 13:54
Слаба работа....:furious:

detelazurno
10-01-2010, 15:05
Мен ако питате просто всички спряха да следят темата откакто времето стана кофти. И сега като има чат пат дорбри дни, не се сещат да погледнат.

reptli
16-01-2010, 13:41
да пробваме да се съберем,а? :) аз ще доведа две приятелчета ;) има ли желаещи :)

EMo0o
16-01-2010, 14:06
За утре и аз съм на линия :)

reptli
17-01-2010, 01:02
май нищо няма да стане :sad:

rady156
17-01-2010, 01:14
Пичове къде и кога се рита, че темата е голяма и докато намера къде го пише мача ще свърши

EMo0o
17-01-2010, 03:08
Пичове къде и кога се рита, че темата е голяма и докато намера къде го пише мача ще свърши

До Герена , кв Стефан Караджа попринцип ритаме , но като гледам няма много желаещи..

detelazurno
17-01-2010, 12:17
Аз ще дойда ако се съберем.

EMo0o
18-01-2010, 13:48
Айде тая неделя ако е що годе хубаво времето да се съберем? :)

Absente_
19-01-2010, 20:39
Айде тая неделя ако е що годе хубаво времето да се съберем? :)

няма да стане дават го да се разваля времето...

EMo0o
20-01-2010, 22:28
няма да стане дават го да се разваля времето...

Еми .. явно ще е напролет :)

detelazurno
20-01-2010, 23:15
Аз съм съгласен, но ако е вярно това което чух за времето - темепратури от порядъка на минус 20... Е мисля си, че тази температура дори и мен би отказала :big_heat:

EMo0o
22-01-2010, 21:38
Защо бе? Слагаме вълнени пуловери шушляци и тем подобни .. едни гумени ботуши и сме готови :D:D

italian_dream
12-02-2010, 19:22
Айде утре един мач-демек събота????????????????

Pastora
12-02-2010, 20:55
Принципно ме пишете редовен от тук нататък, но... сега съм с контузия, другата седмица гаранция идвам.

meto1973
13-02-2010, 17:08
за момента аз не мога ще се опитам за другата неделя:heavy_cry:

detelazurno
13-02-2010, 18:07
Ако се съберем няма да е лошо, но като гледам как върви....... :hvala:

italian_dream
19-02-2010, 16:55
Тази неделя???????????????????????????????????????

Pastora
19-02-2010, 16:58
Аз съм почти 100 % сигурен :)

detelazurno
19-02-2010, 17:56
Ами няма начин....ще се идва :drive: Дано се съберем.
Отче ти само с нагръдник!

Pastora
19-02-2010, 19:16
Да си виждал Зидан с нагръдник? Никога :)))))

detelazurno
19-02-2010, 19:24
Не, но съм го виждал плешив :spiteful:

Pastora
19-02-2010, 19:32
То това с времето ще го постигна, хайде, давайте повече да се съберем !!!

Pastora
20-02-2010, 09:31
Хайде, няма ли желаещи, вижте какво е времето :)

italian_dream
20-02-2010, 11:33
Аз ще взема с мен още един човек.Ще ритаме ли???????????

detelazurno
20-02-2010, 11:37
Еми до тук сме 4-ма. Ако се появят поне още 1-2-ма може да отидем пък там ще си намерим ентусиасти.

Pastora
20-02-2010, 12:08
Аз също съм твърдо за ! Няма ли още мераклии в това топло време ? Топка имаме ли, че да не се окаже да ритаме туби с масло ? :)))

Ако се съберем, в колко ще бъде старта, че да не се разминем ? В смисъл, че след малко се разбирам с едни колеги за по бира и после няма връщане :)

italian_dream
20-02-2010, 15:56
Ако имате помпа аз имам топка,ако искате към 2 часа да ритаме?

Pastora
20-02-2010, 16:08
Аз съм навит, други? Нека се преброим. Имам компресорче с накрайници лично аз.

detelazurno
20-02-2010, 16:14
Нека да е от 14:30, че 14:00 малко на зор ще ми дойде. А къде ще ритаме? На обичайното място?

italian_dream
20-02-2010, 17:50
ок 2:30.да на обичайното място,но наистина колко човека сме?

detelazurno
20-02-2010, 17:54
Ами доколкото разбирам 4-ма - аз, Pastora, ти +1 = 4. Ще пробвам да взема още един човек с мен, но не гарантирам нищо. Така или иначе ще се надяваме там да има еинтусиасти.

italian_dream
21-02-2010, 10:51
Ще ритаме ли на 100%,че след малко излизам и ако да направо там да идвам после?????

Pastora
21-02-2010, 11:30
Знам ли? Може да се срещнем там на място и да решим дали? 14:30 часа, но къде е срещата, че аз не съм идвал досега?

detelazurno
21-02-2010, 11:32
Стига да не плисне някой дъжд не виждам защо да не поблъскаме малко топката :)
Отче аз ще те заведа, че и без това си ми близко. Дай на лични ще се разберем.

Pastora
21-02-2010, 12:07
Ок, значи ние сме на линия там, пък каквото сабя покаже. :))

detelazurno
21-02-2010, 20:17
Днес май нещо се разминахме. С Pastora ходихме, но имаше само квартални ентусиасти. Ние пристигнахме към 14:50 та или сме се разминали или нещо се е получило неразбирателство.

italian_dream
21-02-2010, 23:03
Днес май нещо се разминахме. С Pastora ходихме, но имаше само квартални ентусиасти. Ние пристигнахме към 14:50 та или сме се разминали или нещо се е получило неразбирателство.

Не сме се разминали,ама никой не ми отговори дали ще ритаме със сигурност,аз излезнах и после направо си се прибрах.
Май трябва от по-рано да се разбираме-в събота поне да знаем колко сме 100% сигурните и да възобновим мачовете,че тотално западнахме...

detelazurno
22-02-2010, 11:45
E да де...пак разминаване се е получило ;) Отговорихме, но явно вече си бил излезнал. Нищо. Ако се задържи времето така до следващата събота или неделя пак ще направим организация.

EMo0o
22-02-2010, 12:18
Ауу и аз съм позабравил темата .. за следващия път може и аз да дойда :)

kibika88
22-02-2010, 15:02
Тая неделя сам на линия и може да поритеме :flamingdevil:

kibika88
24-02-2010, 23:30
Тая неделя ще ритаме ли и от мен има 2-ма човека

Pastora
25-02-2010, 09:05
Аз съм навит, само да не висна пак като....да чакам ехото да се обади :)))

detelazurno
25-02-2010, 11:08
И аз съм навит. Стига времето да го позволява, че ако вали....

italian_dream
25-02-2010, 17:33
Ехото ще дойде също :)))))
Ако искате да е към 2.30 и да можем да почнем към 3?

detelazurno
25-02-2010, 17:52
Да. 14:30 е добре, но пак казвам - стига времето да го позволява.

kibika88
25-02-2010, 19:49
Е времето го дават хубаво http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100727011#d28.02.2010 та засега колко бройки сме 5 ли ?

italian_dream
25-02-2010, 20:12
Да май сме 5.Аз ще взема топка ама някой да донесе помпа.

detelazurno
25-02-2010, 22:55
Аз на 4-тия косъм на главата си вярвам повече отколкото на sinoptik.bg. Иначе не бях взел предвид някои обстоятелства и може и да не успея да дойда. И точно тук май му е мястото да попитам Pastora - абе отче, ние хубаво мислим да ритаме в неделя ама на тренировки кой ще ходи вместо нас? :bangin:

Pastora
26-02-2010, 07:39
Опаа, аз ги забравям тия неща :(( Май ще се разминем :(

kibika88
26-02-2010, 17:12
Май ще се разминем с ритането :furious:

Pastora
27-02-2010, 07:49
Бях забравил, че в неделя имам ангажимент :( А май го дават валежно дори.

italian_dream
27-02-2010, 10:59
Айде да го направим днес тогава.Ама дайте малко експедитивност за да се видим колко сме?

kibika88
27-02-2010, 12:36
абе то и неска като утре май и времето е гадно :brickwall:

kibika88
04-03-2010, 12:57
Тази седмица ще ритаме ли ?

neikov_1984
06-03-2010, 17:05
Знаете ли, че в спортна софия има аматьорски турнир по футбол за форумите гледам, че и от форома на фолсфаген участват, ако искате можем да спретнем едно отборче и да участваме. Има си изисквания, които трябва да се спазят обаче.

---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 16:55 ----------

Ако има футболистчета, можем да направим един отбор

EMo0o
07-03-2010, 23:34
Аз съм твърдо ЗА :) Футболистчета има .. играем си много прилично стига да не ни мързи и да не е 1 път на 3 месеца :D

EMo0o
17-03-2010, 19:56
Какво ще кажете за неделя , ако е хубаво времето да се съберем :)

italian_dream
17-03-2010, 23:25
Тази неделя времето ще е добро за футбол-дават го около 10 градуса слънчево.Вече не помня от кога ен сме ритали 3-4месеца????Айде малко сериозност и да се съберем в неделя.Нека да кажат хората,които ще дойдат!!!

EMo0o
17-03-2010, 23:34
Аз 100% :)

italian_dream
17-03-2010, 23:35
Значи сме двама,хайде хора,аз евентуално мога да доведа 1-2 с мен

Pastora
18-03-2010, 08:46
Аз този път съм на линия, стога да е след 13 часа:)

italian_dream
18-03-2010, 09:51
Ако искате го слагаме 2:30 часа?

Pastora
18-03-2010, 10:12
Пишете ме за 2:30 :)

EMo0o
18-03-2010, 10:41
reptli също ще дойде с мене ;)

italian_dream
18-03-2010, 11:11
Значи сме 4 за сега,хайде колеги не бъдете срамежливи ;)

EMo0o
18-03-2010, 11:50
Май са позабравили темата..

detelazurno
18-03-2010, 12:48
Че за къде без мен :devil: Бройте ме за 14:30

EMo0o
18-03-2010, 14:05
5 :) Айде поне още 3-ма.. Гого, къде си? :D

italian_dream
18-03-2010, 14:34
Аз ще донеса топка,само някой да вземе помпа.:)Май ще стане мач

EMo0o
18-03-2010, 14:39
И аз ще взема топка ;)

detelazurno
18-03-2010, 14:58
Ако няма топка някой да си приготви 1555 точки от смарт картата :roll2:
Аз ще се пробвам да доведа още едно приятеле ама не е много сигурно.

EMo0o
18-03-2010, 15:32
И аз ще говоря сега с един приятел ако може да дойде :)

italian_dream
18-03-2010, 16:11
Ще се получи супер :)

EMo0o
18-03-2010, 16:14
Остава и синоптиците да са били трезвени като са правили прогнозата :D

italian_dream
18-03-2010, 16:41
Това ще го разберем тогава ;)
Аз се опитвам да домъкна още няколко човека,дано успея :)

EMo0o
18-03-2010, 21:40
Изглежда ще се съберем да поритаме .. то дано има и други там :)

kibika88
19-03-2010, 01:24
абе да му се незна все като сам на работа ще се съберем да ритаме :brickwall::brickwall::brickwall::brickwall:

italian_dream
19-03-2010, 07:17
Сега даже казват,че в неделя ще около 20 градуса лелелел:)))

detelazurno
19-03-2010, 10:22
абе да му се незна все като сам на работа ще се съберем да ритаме :brickwall::brickwall::brickwall::brickwall:

Взимай един ден отпуска :)

Pastora
19-03-2010, 11:03
Айде, идвайте повече, вече си загрявам лявото воле ;)))))

italian_dream
19-03-2010, 11:34
Айде, идвайте повече, вече си загрявам лявото воле ;)))))

Приготви се добре ;)

EMo0o
19-03-2010, 23:21
Както не съм идвал доста време , бая енергия има да изкарам , така че се гответе за класни изпълнения :D

Pastora
19-03-2010, 23:24
То и аз така се каня, но все пак годинките :))) Дано честото търчане по леда ми помогне да си върна формата :)))

EMo0o
19-03-2010, 23:26
Важното е да се разтоварим малко от гадното ежедневие и да се раздвижим :)

kibika88
20-03-2010, 14:40
Взимай един ден отпуска :)

E аз сам на смени и утре сам дневна смяна иначе щях

Pastora
20-03-2010, 18:03
Утре сме на линия, вземете топка, че аз нямам, ще ритам резервната гума ако трябва :)))

detelazurno
20-03-2010, 21:22
Емо има топка. Дано не я забрави.
Аз днеска се пораздвижих стабилно. Сутринта кънки час и половина, привечер колело 2-3 часа. Между двете спортни мероприятия разходка си направих. Прибрах се преди около час чак. Открих спортния сезон. Готов съм да търча като кон, че имам малко тегло да свалям от зимата :BIGsmile:

kibika88
20-03-2010, 22:02
Само да не си хванал мускулна треска :-P

Pastora
20-03-2010, 22:17
То мускулната с търчане се лекува :))

napoli
20-03-2010, 22:28
Искам и аз да играя,къде се събирате,ако може разбирасе има място.

EMo0o
20-03-2010, 22:35
Искам и аз да играя,къде се събирате,ако може разбирасе има място.

Винаги има място при нас :) Теренчето се намира в кв. Стефан Караджа, но е на много забутано място така че ако искаш ела до стадион Герена и ми се обади 0897022782 - Емо и ще ти обясня ;)

reptli
20-03-2010, 22:45
Винаги има място при нас :) Теренчето се намира в кв. Стефан Караджа, но е на много забутано място така че ако искаш ела до стадион Герена и ми се обади 0897022782 - Емо и ще ти обясня ;)

Емо ние с тебе с какво ще ходиме :tooth: някой колега от источните райони има ли :roll::whistle:

italian_dream
20-03-2010, 22:48
Емо ние с тебе с какво ще ходиме :tooth: някой колега от источните райони има ли :roll::whistle:

Аз съм на линия ;)

EMo0o
20-03-2010, 22:57
Аз съм в центъра.. така че ако съм без колата съм с тролея :)

reptli
20-03-2010, 23:35
Аз съм на линия ;)

:mail2::whistle: