View Full Version : Регулират ли се халогените
Здравейте колеги.Интересуваме има ли врътки за регулиране на халогените на нашите бегачки? Мойте светят буквално на метър пред колата и ме дразнят.
Здравейте колеги.Интересуваме има ли врътки за регулиране на халогените на нашите бегачки? Мойте светят буквално на метър пред колата и ме дразнят.
дааа разбира се колега ,значи примерно като застанеш пред десния халоген долното ляво болче е за захващтането му другите 2 са за регулаш ;)
Alexanderbb
02-04-2009, 22:54
При мен пък диагонално разположените са за захващане а третото е за реглаж
delian1978
02-04-2009, 23:01
И при мен е така
The_Game
02-04-2009, 23:52
Ама не си правете халогените да светят на пред като къси светлини. :x:x:x
Халогените осветяват отстрани, банкет, маркировка.
Напред светят метър два не повече.
Не си мислете, че като има мъгла и сте ги направили да светят на пред ще виждата по-добре.
Ама не си правете халогените да светят на пред като къси светлини. :x:x:x
Халогените осветяват отстрани, банкет, маркировка.
Напред светят метър два не повече.
Не си мислете, че като има мъгла и сте ги направили да светят на пред ще виждата по-добре.
Точно токо си е.:busted_cop:
PEPI-2ALFA
03-04-2009, 15:03
Точно токо си е.:busted_cop:
:thumbup:Тия фарове са за да те виждат теб, не ти да виждаш. Някой замислял ли се е защо фарове за мъгла има и отзад:hehe:
Furious 155
03-04-2009, 15:13
:thumbup:Тия фарове са за да те виждат теб, не ти да виждаш. Някой замислял ли се е защо фарове за мъгла има и отзад:hehe:
задните са за това...предните са ТИ да виждаш в мъглата...:lupe: затова са и на отделни ключове - не на общ...
А за регулацията - знам че единият винт е за това, но никога не съм пробвал да регулирам нещо! Иначе сменях стъкло на халоген ;).
как си сменил стъклото на халогена/
Срещу 35 лв с нов халоген. Стъклото е не е обикновенно , а кварцово че се пече на висока температура. Няма кой да ти направи стъклото , а и да има ще е на цената на цял фар 2ра младост
Furious 155
12-04-2009, 00:42
Срещу 35 лв с нов халоген. Стъклото е не е обикновенно , а кварцово че се пече на висока температура. Няма кой да ти направи стъклото , а и да има ще е на цената на цял фар 2ра младост
дам смяната стана от друг халоген. просто този който ми дадоха да сложа(беше подарък) на мястото на моя, отвътре беше ужасен, а моя пък беше със спукано стъкло. Та така изрязване на здравото стъкло и лепене върху мястото на счупеното! Силикон ;)
Е,никиой не каза със сигурност кой винт точно е за реглажа.
ALFA CORSE
14-02-2010, 19:32
Е,никиой не каза със сигурност кой винт точно е за реглажа.
Казано е: