PDA

View Full Version : Няма ли край за моето мъчение

Alexanderbb
03-04-2009, 22:48
Знам че е тъпо ама на човек му се иска да си излее душата. Та аз да се оплача. Да каже някой че не се грижа за колицата не е, всичко ново и купувам, нещо само да не е на 6 и веднага се прави. И какво, днес за пети път ми размазват локомотива. И все отзад мамицата му. А били бързи алфите и не спирали. Абе хора вие спирачки нямате ли? Ако ме няма мене на пътя как се привеждате в покой. И днес на скъстовището на околовръстното за Панчерево. Тръгвам от светофара и нали при ОMV има ремонт та спрели колите и аз спирам. Ама отзад едно Bravo доказа че хем не се засилва като Алфа хем не спира като нея. И айде пак мазало. Лисане адаш извинявай ама ако четеш това да знаеш че скоро няма да притягаме главата :frown:. А така добре си върви колицата. Сега само стискам палци да каже Ники че може да я оправи пак че последния път 2 месеца я държа и беше на ръба да се откаже. Айде лека вечер на всички и дано не изпитвате това дето ми е на мене

ФЕРАРИСТ
03-04-2009, 23:04
Мда, аз просто се чудя как все още съм оцелял да не ме размажат сериозно отзад, взема ли да спирам първо в огледалото назад гледам, някой пищяха че ще слагам някакво лекарство за тия отзад, но ей ви на ядове....

Furious 155
03-04-2009, 23:17
Знам че е тъпо ама на човек му се иска да си излее душата. Та аз да се оплача. Да каже някой че не се грижа за колицата не е, всичко ново и купувам, нещо само да не е на 6 и веднага се прави. И какво, днес за пети път ми размазват локомотива. И все отзад мамицата му. А били бързи алфите и не спирали. Абе хора вие спирачки нямате ли? Ако ме няма мене на пътя как се привеждате в покой. И днес на скъстовището на околовръстното за Панчерево. Тръгвам от светофара и нали при ОMV има ремонт та спрели колите и аз спирам. Ама отзад едно Bravo доказа че хем не се засилва като Алфа хем не спира като нея. И айде пак мазало. Лисане адаш извинявай ама ако четеш това да знаеш че скоро няма да притягаме главата :frown:. А така добре си върви колицата. Сега само стискам палци да каже Ники че може да я оправи пак че последния път 2 месеца я държа и беше на ръба да се откаже. Айде лека вечер на всички и дано не изпитвате това дето ми е на мене
ееее... направо нямам думи!!! мнгоо съжелявам че така е станало и то ПАК, знам че ти се беше случвало май един-два пъти ама ПЕТ... имам идея какво ти е сега!
Дано мине леко тоя път възстановяването и малко да си пеш!

mirchozo
03-04-2009, 23:40
ейй лоша работа,пак добре че само тенекий, щото сега се позатопли и взеха да се показват рацерите и...

old alfist
04-04-2009, 00:00
Един, два, че чак пет пъти отзад, задай си въпроса "Защо става така ?" Може би има някаква причина за това у теб.

Alexanderbb
04-04-2009, 08:42
eми аз принципно не съм суеверен, а за друга причина не се сещам. Все пак няма как да минавам през коли спрели пред мен

SokOtPraskova
04-04-2009, 09:07
Егати каръка...
Съжалявам колега... :( Мен също ме смачка един кретен, та 5 месеца след това още не съм се възстановила напълно. Добре, че само ламарините са посртадали, а Браво-тата много станаха бързи напоследък... :-)
Снимай да видим кое е пострадало.

Derry
04-04-2009, 10:59
Колата е урочасана, продавай я.

reptli
04-04-2009, 14:41

недей така с лошо пък ти:no:

съжалявам колега :( дано не е много сериозно и да я стегнете бързо:th_up:

ФЕРАРИСТ*
аз където нямам книжка и карам курсове го имам този навик вече :yes:

просто времето се пооправи и рацерите вече са на линия:shoot:

nikolaaaay
04-04-2009, 16:54
Кофти работа, но не си единствен. И мен преди няколко дни едно Поло ме подпря отзад. Интересно е, че немската машина се полуразглоби, а аз имам 10см. цепнатина на бронята :hehe:

RPWWD
04-04-2009, 17:13
Не е урочасана колата, ми колегата явно много се набира и после много рязко скача на спирачките, нещо не особено препоръчително в София ;-) Ще трябва да смениш стила на каране колега, само газ - спирачка не става, че следващият път може да е отпред, да не дава Господ.

fred
04-04-2009, 17:34
Колега, ако спазваш дистанция, ще имаш повече време да спреш, без да скачаш на спирачката,както и тоя зад теб, а ако бърза да те минава.Иначе пални и една свещ в църква, да пази и Бог, няма да навреди поне

Alexanderbb
04-04-2009, 20:29
Не е урочасана колата, ми колегата явно много се набира и после много рязко скача на спирачките, нещо не особено препоръчително в София ;-) Ще трябва да смениш стила на каране колега, само газ - спирачка не става, че следващият път може да е отпред, да не дава Господ.

Ей развесели ме човече. Ама не ме познаваш затова ти е простено. Щото приятелите все ме занасят че съм бил най-спокойния шофьор в София и щели да ми хванат паяжини спирачните апарати. Само ще добавя че предишния път като ме смачкаха чаках за ляв завой повече от половин минута преди да ми дойдат на гости

Alfa User
08-04-2009, 11:21
Много кофти, колега... но съм забелязал, че напоследък дори и като пенсионер да караш, все ще се намери някой идиот, дето да ти скочи насреща, или да се опита да ти влезе в багажника. Не знам какво става с тия хора, но лудостта яко ги е стегнала, и все по-лошо става.
Не знам дали ти е урочасана колицата, но нищо не пречи наистина да палнеш една свещ. А задницата на 155 е достатъчно красива, за да иска някой да я огледа мнооого от близо :evil:

Mury
08-04-2009, 11:30
Бате такива коли се продават на момента,аз имам една позната с нов Ситроен Ц4,и откакто го е купила преди 4 години,я удряха 6 пъти,сменя предно стъкло 4 пъти,да не казвам още колко е висяла в сервиза за секви глупости,и неше да я продава:punk::punk::punk:

georgyg
08-04-2009, 11:42
Бате такива коли се продават на момента,аз имам една позната с нов Ситроен Ц4,и откакто го е купила преди 4 години,я удряха 6 пъти,сменя предно стъкло 4 пъти,да не казвам още колко е висяла в сервиза за секви глупости,и неше да я продава:punk::punk::punk:

Слаба ракия.

Мой познат с Кия Сийд за първата година има към 18000 лв щети към застрахователя :goodnight:

soldier
08-04-2009, 11:47
Слаба ракия.

Мой познат с Кия Сийд за първата година има към 18000 лв щети към застрахователя :goodnight:

Те май ще му платят да не си прави каското при тях :Bolt:

Transvaal Premier
08-04-2009, 15:38

Колегата, съчувствам ти, защото и мене вече няколко пъти ме целят все отзад разни тъпаци и то по кръстовища, и то когато си свети червено и си чака човек тихо и кротко на светофара...просто не знам вече и аз какво да кажа по тая тема...

old alfist
08-04-2009, 22:50

Мда, аз просто се чудя как все още съм оцелял да не ме размажат сериозно отзад, взема ли да спирам първо в огледалото назад гледам, някой пищяха че ще слагам някакво лекарство за тия отзад, но ей ви на ядове....

Колега, ако спазваш дистанция, ще имаш повече време да спреш, без да скачаш на спирачката,както и тоя зад теб, а ако бърза да те минава.Иначе пални и една свещ в църква, да пази и Бог, няма да навреди поне

Аз мисля, че това са трите смислени мнения по въпроса.

old alfist
08-04-2009, 23:29
А това го приемам, като ирония, която малко хора биха я разбрали.

v1mof2
09-04-2009, 00:14
колега провери си дисковете, апаратите, наклатките... погледни марките им, номерата им , да не са ти сложили на некоя ламбо или бугати че то отзад колкото ида са бързи в реакциите нема реагиране хаха.... :) а на сериозно тази алфа ти подсказва че трябва да е смениш за друга... може и за добро да е!

Alexanderbb
09-04-2009, 09:21
абе аз отдавна планувам да добавя 11 към цифрата на модела ама ще видим как ще се наредят финансово нещата

mordohy
11-04-2009, 21:49
Аз мисля, че това са трите смислени мнения по въпроса.
И от мене едно наздраве,че си жие и здрав!Всичко останало е от Лукаваго!

code
12-04-2009, 09:49
Спирам винаги след контролен в огледалото, че и с аварийни когато се налага. Не мога да разчитам, че заспата отзад ще реагира - два пъти са ми правили колите с 1м по-къси и ме боли врата след това по 1 седмица :sniper: хората не знаят на кой свят са, затова се пазя сам доколкото мога.

ivo_red
12-04-2009, 16:53
Спирам винаги след контролен в огледалото, че и с аварийни когато се налага. Не мога да разчитам, че заспата отзад ще реагира - два пъти са ми правили колите с 1м по-къси и ме боли врата след това по 1 седмица :sniper: хората не знаят на кой свят са, затова се пазя сам доколкото мога.

Е, добре, ама какво помага конролното в огледалото, ако пред теб изневиделица има спрели коли или някъв трап, или каквото и да е, през което не можеш да минеш безпрепятствено? Какво, преценяваш, че тоя зад теб е заспал и решаваш да не спираш ли? Иначе това за аварийните и аз го правя, но се страхувам, че и това няма да помогне, ако онзи отзад се пощипва с някое гадже, барника си по радиото, или се гримира в движение.

AntiLuuP
12-04-2009, 17:11
Слаба ракия.

Пак е добре аз имам познат кара лексус ис 250 2007 година ... 3 пъти предна броня (бронята струваше 6000лв), 3-4 пъти вратите, задницата, стоповече калници .... тъкмо излезе от сервиза и отива да и записва час .... струва ми се че ремонтите на тая кола струват повече от колкото самата кола .... :dunno::dunno::dunno: И застрахователите получават алергия като го видят

ligo4a
12-04-2009, 17:46
Е, добре, ама какво помага конролното в огледалото, ако пред теб изневиделица има спрели коли или някъв трап, или каквото и да е, през което не можеш да минеш безпрепятствено? Какво, преценяваш, че тоя зад теб е заспал и решаваш да не спираш ли? Иначе това за аварийните и аз го правя, но се страхувам, че и това няма да помогне, ако онзи отзад се пощипва с някое гадже, барника си по радиото, или се гримира в движение.
:rotfl:това с гримирането най- мн. дразни

BatVas
13-04-2009, 10:55
A аз вече имам страхова невроза като съм последен на светофар. Когато ме удариха отзад бях в покой повече от една минута чаках на червен светофар - ама човека с пасатора е тръгнал от предното кръстовище първи , набичил и си мислел че ще спре - ами спря в мен и то серьозно , чак ме хвърли в предната кола. Каквото и да гледам и да намалям бавно, как да се предпазая от такива дето просто много си вярват и за тях елементарната физика не важи.