View Full Version : Кога трябва да се сменят спирачните дискове?
Dodo 155
04-04-2009, 22:21
До какво може да доведе сиромащината :death:
Не искам да казвам от каква кола са свалени, за да не правя "реклама" на фирмата :puke:
За щастие не е успяла да стане белята ...
Не искам да казвам от каква кола са свалени, за да не правя "реклама" на фирмата :puke:
Оуууу малеее та те
са по-тънки от вестника, на който са бре
как така са изкарали досега....?
Явно накладките са били баси... шмиргелите... :lol:
ludkanar
04-04-2009, 23:04
олл те много зле бе,а колега можели да ти ползвам темата да питам нещо отностно накладки и спирачна система
Silvester9
04-04-2009, 23:14
Упс, това не е ли от фиат!?
Dodo 155
04-04-2009, 23:35
Упс, това не е ли от фиат!?
Не е :-P
Иначе нямаше да го сложа тук ;)
Щеше да е позор за марката :ban:
Собственикът им съвсем случайно ги забелязва, когато сменя зимните с летни гуми. Друг е въпросът, дали не си е личало тяхното състояние преди няколко месеца, в началото на зимния сезон :rockon:
Dodo 155
04-04-2009, 23:36
олл те много зле бе,а колега можели да ти ползвам темата да питам нещо отностно накладки и спирачна система
Питай, защо не, нали е тема за спирачни дискове :rockon:
SandoOne
04-04-2009, 23:37
незнам как е издържал тоя пич наистина много са трагедия тея дискове аз на пасата на 35 000 ги смених и не беха така ем беха 2 ра ръка
Леле, добре че не се е пребил човека.
ludkanar
04-04-2009, 23:47
бе дбеска взех та сам си направих накладки от стари да пробвам дали няма да свирят,щото тези дет си карах кат загреят и свирят ако.та направих ги и ги сложих на колата.при избутването на цилиндърчето е истекло малко спирачна течност от казанчето-преляло е и когато тръгнах да ги тествам при запалването на колата педала го понапомпах но все си стоеше мек и потъваше.покарах малко и същото,а странното е че при натискане на спирачката ми светва за момент и то невсеки път лампата на таблото за исгоряла светлина.та как може да омекне педала без да съм махал маркучетата на спирачните апаратчета
SokOtPraskova
05-04-2009, 00:06
Да бре, и на мен ми свети за изгоряла крушка, като натискам спирачките някой път. Иначе знам, че имат някаква връзка, ама какво беше...
ludkanar
05-04-2009, 00:16
Да бре, и на мен ми свети за изгоряла крушка, като натискам спирачките някой път. Иначе знам, че имат някаква връзка, ама какво беше...
връска единствено ако е изгорял стопа можеби каква друга да има аз несе сещам,ма при мене са си здрави всички крушки
SokOtPraskova
05-04-2009, 00:40
Еми и мойте крушки са здрави. Знам, че имаше нещо общо, ама не помня. :-( Или пък може друго да са ми обяснявали... Преди имах проблем със спирачките на предишния ми Фиат и ми светеше постояно ръчната, която не беше вдигната.
ludkanar
05-04-2009, 00:51
Еми и мойте крушки са здрави. Знам, че имаше нещо общо, ама не помня. :-( Или пък може друго да са ми обяснявали... Преди имах проблем със спирачките на предишния ми Фиат и ми светеше постояно ръчната, която не беше вдигната.
тва с ръчната е когато тие малко спирачната течност
ludkanar
05-04-2009, 10:05
та колеги нещо повече да кажете за тоз проблем който се появи
Ох мамоооо колко безхаберщина има по тоя Свят...:noooo:
Още малко и да го опява попа тоя голфов рейсър...:priest:
ФЕРАРИСТ
05-04-2009, 18:45
Ма че супер са си дисковете, не знам дали верно виждам но от едната страна са значително по слабо износени, или е опт измама........
Мда, ся като се загледах от вътрешната страна май са изядени зверски и трудно би се забелязало по повърхноста им, а само по дебелината.......но мисля че не е много логично само отвътре да са изхабени така.....
maxpower
05-04-2009, 20:14
Аз смея да твърдя ,че са перфектни могат да карат още.Виж ако станат "дупчени" като тези тогава трябва да се приготвиш за смяна :D
http://clubalfaromeo.com/forum/picture.php?albumid=329&pictureid=1175
Само за инфо,това е спирачен диск от Лантра 99 на ОК-ка.На колко километри е само един господ знае.
ФЕРАРИСТ
05-04-2009, 20:44
Аз смея да твърдя ,че са перфектни могат да карат още.Виж ако станат "дупчени" като тези тогава трябва да се приготвиш за смяна :D
http://clubalfaromeo.com/forum/picture.php?albumid=329&pictureid=1175
Само за инфо,това е спирачен диск от Лантра 99 на ОК-ка.На колко километри е само един господ знае.
Що бе - и в тея има още хляб.....:joly::joly:
maxpower
05-04-2009, 20:58
Мда прав си,като като стигне чак до ребрата и от двете страни и стане като вентилатор,тогава може да се замислиш за смяна :P
Kostadin`
05-04-2009, 21:16
Мда прав си,като като стигне чак до ребрата и от двете страни и стане като вентилатор,тогава може да се замислиш за смяна :P
ти луд ли си бе? Докато не се счупи няма махане...
ludkanar
05-04-2009, 23:04
ти луд ли си бе? Докато не се счупи няма махане...
и да захапеш волана а
Упс, това не е ли от фиат!?Опита се да кажеш, че сиромасите карат ФИАТ ли?
Питам, че нещо не разбрах....