Log in

View Full Version : Малко помощ за един Спайдър от София

TaNo
06-04-2009, 16:09
Колеги искам да ви питам, ако някой знае нещо да сподели.. става въпрос за един Спайдър който си бух харесал в мобилето но обявата му падна преди два дена и незнам дали ще я пуснат отново! Спайдъра беше вишняв на цвят 96 година мисла 2.0 ТС цената му беше към 5000 лв и на снимките ми изглеждаше в доста добро състояние:) Ако някой го е виждал или знае в кой автосалон е нека да ми помогне:please: Някъде на околовръсното мисла че бил, така пишеше ама несъм сигорен

Lisan
06-04-2009, 16:25
Миналата неделя мернах един в авто къща на околовръсното,между Бриколаж и разклона на Филиповци,беше такъв цвят.Само минавах и го мернах,но не знам повече подробности. Мога да го видя събота или неделя.

dilian alfa gtv
06-04-2009, 18:44
Колеги искам да ви питам, ако някой знае нещо да сподели.. става въпрос за един Спайдър който си бух харесал в мобилето но обявата му падна преди два дена и незнам дали ще я пуснат отново! Спайдъра беше вишняв на цвят 96 година мисла 2.0 ТС цената му беше към 5000 лв и на снимките ми изглеждаше в доста добро състояние:) Ако някой го е виждал или знае в кой автосалон е нека да ми помогне:please: Някъде на околовръсното мисла че бил, така пишеше ама несъм сигорен

колега не е ли старичак малко според мен се насочи към фаза 2 имаше един в мобиле червен за 8500 доста добре изглежда:yes:

TaNo
06-04-2009, 22:44
Миналата неделя мернах един в авто къща на околовръсното,между Бриколаж и разклона на Филиповци,беше такъв цвят.Само минавах и го мернах,но не знам повече подробности. Мога да го видя събота или неделя.

Ми братле тея дни може да дойда към софия, но ще гледам да набележа още една две да не е напразно, ако не дойда до петъка щи пиша да идеш да и хварлиш един поглед дали е тази и да и земеш номера ще съм ти безкрайно благодарен;)

TaNo
06-04-2009, 22:48
колега не е ли старичак малко според мен се насочи към фаза 2 имаше един в мобиле червен за 8500 доста добре изглежда:yes:

Ми така е ама толков от баща ми като за мен ученик:)

nikolaaaay
07-04-2009, 13:47
Току що мернах един такъв пред офиса.

dilian alfa gtv
07-04-2009, 13:50
Ми така е ама толков от баща ми като за мен ученик:)
все пак не вие първата алфа внимавайте като купувате колега.а и модела ви е познат от GTV-то а какво стана с него карате ли го или се продаде:beer:

dilian alfa gtv
07-04-2009, 13:52
хоп някой май ще я регистрира.

zdravio
07-04-2009, 13:55
хоп някой май ще я регистрира.
Кофти... и на мен така ми изглежда

TaNo
07-04-2009, 19:09

Точно тоя си беше май:cry: То на тея пари тая кола беше супер, но явно нямам късмет:(

TaNo
07-04-2009, 19:14
все пак не вие първата алфа внимавайте като купувате колега.а и модела ви е познат от GTV-то а какво стана с него карате ли го или се продаде:beer:

ми продадохме го щото тогава ни трябваха пари и нямаше начин, много си го харесвах и затова сега ми се ще да си взема пак или ГТВ или Спайдър :)

fred
08-04-2009, 13:49
На паркинга където партирам, от другата страна има автокъща, казваш и има поне два но за цветовете не съм сигурен, единия виси от много време, вчера видях, че задния му джам нещо е разместен, не съм ги гледал, има и ограда и трябва да се заобикаля чак от другата страна.Ако искаш на лична ще ти кажа адреса

dilian alfa gtv
08-04-2009, 14:40
ми продадохме го щото тогава ни трябваха пари и нямаше начин, много си го харесвах и затова сега ми се ще да си взема пак или ГТВ или Спайдър :)
колега в варна се продава едно ГТВ с новия фейс 2003г а колата е 2000г най вероятно е правена но изтглежда много добре има я в мобиле... изкат и 6900лв.тази седмица ако намеря време ще мина да я подкарам да видим за кво иде реч и ще споделя.:punk:

Бобби
08-04-2009, 14:57
А бе братле, да не работиш в КАТ...?

nikolaaaay
08-04-2009, 16:46
А бе братле, да не работиш в КАТ...?
Срещу КАТ.

georgyg
08-04-2009, 16:58
Срещу КАТ.

Изпусна далаверата :evil:

nikolaaaay
08-04-2009, 17:01
Изпусна далаверата :evil:

Ее как ме е яд :disgust:

digitalundgrd
08-04-2009, 21:34
Колко ми е омразно това място си нямате представа! Скапаните тунели и километрични опашки и некви старшинки, които се правят на голямата работа и раздават справедливост (неуспешно)!!

dilian alfa gtv
08-04-2009, 21:53
Колко ми е омразно това място си нямате представа! Скапаните тунели и километрични опашки и некви старшинки, които се правят на голямата работа и раздават справедливост (неуспешно)!!
а то само това да е колега тя като цяло е толкова мудна и омразна цялата система КАТ:asthanos:че коментара е излишен по тая тема.
неаам думи

fred
09-04-2009, 10:54
Ами тя е абсолютно огледало на държавното ни устройство

dilian alfa gtv
09-04-2009, 11:04
Ами тя е абсолютно огледало на държавното ни устройство
като цяло да много точно казано:sniper: