View Full Version : Пропаднал таван на 146-ца
Здравейте момчета.Когато си зех алфичката миналата година,след летния сезон(понеже не я държа в гараж) ми пропадна тавана)тапицерията..Бих искал да ви попитам къде бих могъл да я,сменя веднъж завинаги,без да се занимавам повече..Благодаря предварително!!!
DerMeister
08-04-2009, 12:38
Здравейте момчета.Когато си зех алфичката миналата година,след летния сезон(понеже не я държа в гараж) ми пропадна тавана)тапицерията..Бих искал да ви попитам къде бих могъл да я,сменя веднъж завинаги,без да се занимавам повече..Благодаря предварително!!!
Купуваш си таван от 146-ца след фейслифта, там вече е с кора, не е тапицерия, слагаш го и забравяш.
Супер..а с какво лепило да го залепа......Сори да тъпия въпрос...
Имам таван от 146-ца 2000г. ако имаш интерес звънни да се разберем 0876 09 58 22 Киро
Колега супер си!!Наистина!!!Ще ти пиша на лс да се разберем!!!!!:rosso_spider:
Купуваш си таван от 146-ца след фейслифта, там вече е с кора, не е тапицерия, слагаш го и забравяш.
И аз търся такава кора!Ако някой може нека помогне!Остава си търсенето ми и за странично огледало (шофьорското място),за капаче на халоген:)