View Full Version : Футболна Форумна Лига
TheBlueOne
09-04-2009, 10:33
Колеги, какво ще кажете да си спретнеме един отбор и да покажем, че сме бързи и добри не само на пътя но и на футболният терен :sayjin: .
То има още доста време до следващият сезон де (4-5 мес), но е хубаво да се знае дали има ентусиасти :). Както и ако има, ще е хубаво да се съберем и да видиме кои сме какви сме и какво можеме :baby: :flirt:.
В лигата участват отбори на форумите на БМВ, Пежо, Рено, VW, и Опел. Нека да покажем с футболни средства къде е истината на заблудените хорица :hehehm:.
Ето го и сайта на който може да видите подробности: http://www.forumsleague.com/.
Очаквам коментари и бъдещи звезди на футболна България :spiteful:.
santo_traficante
09-04-2009, 12:18
като се съберете мога да ви уредя един спаринг със ФВ клуб да ви отупат набързо:hehehm:
като се съберете мога да ви уредя един спаринг със ФВ клуб да ви отупат набързо:hehehm:
и аз знам че са силни ,но те са и доста тренирани играят от много време.
Аз съм готов, само трябва предварително поне една седмица да знам преди да започнем подобна инициатива и ще дойда да попълня отбора подобаващо :)
да определено сам навит само кажете предварително кога,къде и така
D-I-V-A-K-A
10-04-2009, 12:52
И аз съм насреща, само да кажете малко по от рано, че незнам кога са ми изпити и т.н.
Днеска на мача установих, че спокойно можем да си направим отбор и да участваме активно в лигата на форумите, само трябва да изкарам няколко мастера с фасове дето съм изпушил и сме ние хората :rotfl:
И схеми за игра ще си направим, със стопери, халфове центъри, бегове и всичко както си му е редът, 4х4х2, 3х5х2 и т.н. Имаме потенциал, давайте да се почваме :)
Absente_
12-04-2009, 21:43
пфуу тоя турнир е пълна боза , прочетете регламента и по точно финансовите задължения. :moon:
santo_traficante
13-04-2009, 08:36
пфуу тоя турнир е пълна боза , прочетете регламента и по точно финансовите задължения. :moon:
имат си спонсори:hehehm:
ФВ отбора се спонсорира от форума
членски внос,платени обяви и т.н.
защото парите трябва да се наместят някъде:-)
отделно може да си намерите и допълнителен спонсор ако сте добри
последно купиха ретро кола и се гласува голяма сума за пълна рестраврация:-)
може да се бъзикате с голфаджиите но са напред в тази организация и са много обединени в разни каузи:-)
TheBlueOne
13-04-2009, 11:02
Какво му е бозата, единственото набутване (според мен не е) е че се плащат еднократно тия 150лв в началото на първенството, което ако се раздели на играчите от отбора (минимално трябва да са 12), прави = 12 лева и 50 стотинки.
Мачовете са по 45лв което от своя страна прави = 3 лева и 75 стотинки... при минимален брой на играчите както вече споменах. Наистина не знам, такава огромна сума, направо се чудя как е възможно да се събере.
Като нямаш желание недей да пишеш, а пък ако толкова държиш поне се осведоми малко!
А така като гледам интерес май няма, само 5 човека сме за сега. Но има време, може да се появят още желаещи :).
Айде момчета - алфисти организирайте се. Пък женската част ще организира фен-клуба и клакьорките.
Сигурна съм че ще се появат желаещи - проблема ще е може би, че ще бъдат от различни краища на България.
Вярваме във вас.
Аз ще съм запалянко...:devil:
Absente_
13-04-2009, 22:27
Какво му е бозата, единственото набутване (според мен не е) е че се плащат еднократно тия 150лв в началото на първенството, което ако се раздели на играчите от отбора (минимално трябва да са 12), прави = 12 лева и 50 стотинки.
Мачовете са по 45лв което от своя страна прави = 3 лева и 75 стотинки... при минимален брой на играчите както вече споменах. Наистина не знам, такава огромна сума, направо се чудя как е възможно да се събере.
Като нямаш желание недей да пишеш, а пък ако толкова държиш поне се осведоми малко!
А така като гледам интерес май няма, само 5 човека сме за сега. Но има време, може да се появят още желаещи :).
:fuckoff:
TheBlueOne
13-04-2009, 22:30
Казваш всичко за тебе, нема нужда да те коментирам!
Гога бате, това наистина е грубо :no:
D-I-V-A-K-A
14-04-2009, 01:10
Мисля, че това беше напълно излишно!