View Full Version : Безплатни фрее сервири в София..от сорта на Дата.бг
angel145
13-01-2006, 23:42
абре нещо са ми прецакали достапа до дата.бг ...и искам да си сваля малко легален софт и музика най-вече..
та я кажете някви адреси....
за фрии сървъри, не се сещам, позакриха ги вече, сега методите са други колега.... има ди-си ++, както и торент сайтове, там има всичко.....
Alfa User
18-01-2006, 18:22
Такааа, и докато сме по темата, дайте един добър доставчик на нет в района на Банишора ... Като казвам добър, имам предвид такъв със сносен международен и БГ трафик, и по възможност със мрежа за споделени файлове. Засега имам някаква представа за офертите само на :
1. HomeLan
2. Sofia Online
3. Speedy Net
Приемам всякакви мнения и съвети към кой да се лепна. Мерси in advance :D
хоумлан ги имам и аз в Илинден, и са супер несериозни! пиша им черна точка яко!
ето няколко причини:
- калпава връзка
- често прекъсваща - понякога за повече от 24 часа
- нямах достъп до доста сайтове!
за другите нямам впечатления - Успех :)
ПС.
препоръчвам Линкос и ПауърНет ако ги имаш наблизо
Виж дали има БГМрежа - аз съм много доволен от тях - хем съм на най ниската цена 15 лева - неограничен има и по-бърз за 23. Предимствата са им че имат много як сървър. Почти не ми прекъсват, по което и време да се обадя ми отговарят. Пращат хора да отстранят повредата ако се окаже нещо прекъсната - като подръжка са добри и като цена.
виж дали има БАЛИ БГ-много съм доволен от тях!!! имат и локален сървър с много филми!!!
Alfa User
18-01-2006, 23:33
A за bol.bg някой да има мнение - където нямат достъп по LAN, осигуряват по кабелен модем чрез estnet ... ма май малко скъпичко го раздават ...
netsurfer
19-01-2006, 14:11
A за bol.bg някой да има мнение - където нямат достъп по LAN, осигуряват по кабелен модем чрез estnet ... ма май малко скъпичко го раздават ...
аз съм бол Лан - за 25 лева 5мб/с, от торентите на бол съм стигал и 3000++ кб/с, аз съм доволен
аз съм бол Лан - за 25 лева 5мб/с, от торентите на бол съм стигал и 3000++ кб/с, аз съм доволен
Абе от торенти ясно ма я пробвай ноемални функции на нета :sickness:
П.П. Аз съм доставчик в раьона на Мотописта, Бели брези, и Борово ако мога да помогна на някой свиркайте :wink: