View Full Version : alfa romeo bokser 4x4 - съединител?
колеги 33-ката 4х4 90-та година боксер мотор, съединителя на йило ли е или на помпа ?
vikoalfa
11-04-2009, 17:16
.......
Тамън 2,горна и долна.
Не се научихте да правите разлика м/у хидравлична помпа и хидравличен цилиндър:gives[1]:
Не се научихте да правите разлика м/у хидравлична помпа и хидравличен цилиндър:gives[1]:
стига бе Дългуч.Колкото и да се опитваме,няма да ги научиме.За това нека приемеме,че има две помпи.То едната е на минус,но няма оправия.И търсачката не помага.Дай да не ритаме,а да обясняваме.Както виждам не се стърпя!Така и трябва!Добре дошъл!:rotfl:
vikoalfa
17-04-2009, 23:21
.....
Едно е да кажеш да дадено нещо името на чужд език, друго е да го наречеш на съвсем различен елемент
Едно е да кажеш да дадено нещо името на чужд език, друго е да го наречеш на съвсем различен елемент
:th_up::th_up::th_up: Така е ама няма оправия!Сектата напоследък е пощуряла да сътворява чудни простотии.Само Райдер не се е обаждал напоследък.Къде изчезна тоя!?
vikoalfa
24-04-2009, 23:18
:th_up::th_up::th_up: Така е ама няма оправия!Сектата напоследък е пощуряла да сътворява чудни простотии.Само Райдер не се е обаждал напоследък.Къде изчезна тоя!?
Ебахти уважението имаш към другите,язък за годините ти.Не ти приляга,знаем,че разбираш от 33ки.Взех си бележка,ама па ти полуидиот ме изкара.
Ебахти уважението имаш към другите,язък за годините ти.Не ти приляга,знаем,че разбираш от 33ки.Взех си бележка,ама па ти полуидиот ме изкара.
Извинявай,колега,ама аз уважението го показвам по друг начин.Някои от колегите,които ме познават по-добре знаят как и не ми се връзват.
колкото за полуидиота,ами не знам.Ако си на 23 години си точно полуидиот.:pokey::Tease::cheers:
Ебахти уважението имаш към другите,язък за годините ти.Не ти приляга,знаем,че разбираш от 33ки.Взех си бележка,ама па ти полуидиот ме изкара.Днес като ти гледах мъките,беше си цял!!