PDA

View Full Version : днеска щях да извърша нещо много страшно

galinves71
10-04-2009, 21:47
здравейте колеги.днеска блъснах дете.реших да отида до съседен нам град до битака за да си купя нещо за в къщи.сутринта нещо ме бъзна и по магистралата карах изнервящо бавно 60-70.стигнах до битака и точно до входът му спрях защото улицата на която се паркира беше хъп и изчаках да се освободи място.в 1 момент видях кола да излиза от паркинга и си рекох да вляза на нейното място.изчаках я да излезе, но от среща се зададе микробус който искаше да излезе от тясната уличка.дадох му десен мигач че ще се вмъкна в паркинга и той ме изчака.тъкмо потеглям и на около 2м след потеглянето ми изведнъж от навалицата изхвърча 1но хлапе около 8-9г пред колата и само чух трясъка в колата.веднага спрях,блъснах го и то отхвръкна на около 1м отпред.веднага слязох и го взех на ръце и тръгнах към колата за да го откарам до болницата.питах го дали му има нещо а то само викаше.беше циганче и 1 мой колега беше там също ром му се разкрещя на цигански да каже кво му има и тогава се размърда малко.казах му да стъпи на крака да видя дали няма нещо шчупено и то стъпа.до колата имаше баничарница и то е бягало да си купи закуска без да се огледа.докато се върна да прибера колата то вече беше грабнало баницата и бегом обратно през шосето ,в последния момент го хвана някакъв човек за ръката щот направо беше се засилило пред друга кола.повярвайте ми,аз на птиче намалявам като видя на пътя а това дете направо сякаш видях моето там.попитахме го за родителите му но то драсна и .......цял ден съм като извън земен.внимавайте много колеги!

TaNo
10-04-2009, 21:56
Добре, че нищо му е нямало колега:? не са притеснявай:spoko:

lan
10-04-2009, 21:59
Кофти случка, но важното е, че всичко се е разминало с малкия дявол.
Моят съвет и ти да си внимателен, защото има пък хора, особено цигани, които с това си изкарват пари. Скача пред колата, блъсваш го, вади си медицинско и от там започва едно цедене на пари за да не те съди, че ти се счерня живота.

galinves71
10-04-2009, 22:05
Кофти случка, но важното е, че всичко се е разминало с малкия дявол.
Моят съвет и ти да си внимателен, защото има пък хора, особено цигани, които с това си изкарват пари. Скача пред колата, блъсваш го, вади си медицинско и от там започва едно цедене на пари за да не те съди, че ти се счерня живота.

на жена ми също и мина през ум за това но изобщо патардия нямаше.то завалийчето си е било гладничко и нали знаеш как е......взело паричките и беж пред колата.аз го прегърнах дори го цунках по челото и му предложих сокче да се успокои но то драсна из тълпата и изчезна.

JORDANGT
10-04-2009, 22:14
Какви ядове бера сега от една такава случка,само че в моя случей не беше цигане, а някаква лелка.Пресичайки между колите в 9ч. сутринта на жълтите павета тази жена ми се хвърли на капака тъкмо когато потеглях.След това след всякакви предложения за помощ от моя страна тя каза че е добре и си тръгна.Да ама не.След 10 месеца обаче получавам призовки,писма и тн. и се оказва че съм направил ПТП и след това съм избягал от местопрестъплението,а на всичкото отгоре и лелката е получила фрактура на рамото(което не и е попречило да отиде на работа и да отиде в Пирогов чак в 17ч.Оказа се,че и видео записа е изчезнал(по технически причини!!!).
И сега са едни съдилища,адвокати

И се извинявам на колегата че му омазах темата,но много ми е кофти и го споделям с вас.

mirchozo
10-04-2009, 22:51
ей лоша работа
то нито да караш,нито да вървиш пеша
Какво се прави в такъв случай,ходи се в полиция ли,какво, за да се избегне това с "избягал от престъплението"

ФЕРАРИСТ
10-04-2009, 22:57
Бях свидетел как един шофер начупи яко канчето на един чичка дето пресичаше дето не му е работата - останах с противоречиви чуства, но все повече давам право на шофьора в случая.....дори и пешеходец в нарушение да блъснеш, винаги мое да ти го натресът - несъобразена с пътните условия скорост - гориш като факел.....

Ma7e4k0
10-04-2009, 22:59
И аз така днеска едно цигане неколко пъти минавам покраи него деба мангала на 2см седи от колата и каточели беше на косам да се хвърли пред нея, на 3-тия път му казах че карам бързо и ако се метне въобще няма да намалям и неме интересува ако ми счупи броня или нещо после ше му счупа главата и тои се махна и не смя да се доближи ;)

ФЕРАРИСТ
10-04-2009, 23:00
Намачкай го предварително собственоръчно, че да ти има страха......

tokata_pz_flex
10-04-2009, 23:17
Добре , че се е разминало без последствия . Да не забравяме , че и циганчетата са деца ... като белите . Аз заради удар на човек , без аз да съм виновен си отнесох 9 дела ...

Bonev
10-04-2009, 23:51
Най-тъпото е, че не знаеш какво те чака в следващия момент. Затова колеги ОСТОРОЖНО!!!!:busted_cop:

голямата риба
10-04-2009, 23:58
моят съвет е дори и сега по късно да подадеш сигнал до КАТ
било е задължително да го направиш още след случката
телефони 166 и 165 са безплатни от всеки ГСМ оператор
и се записват, това може да ти спести много главоболия

Balagan
11-04-2009, 09:41
Скача пред колата теб ти изкача сърцето след това изкачаш да го видиш а от там изкача бай мангаУ и ти изкачат сички ценности от колата...много редовен номер :) не че при теб е било така но имай едно на ум ! виждал съм с очите си :)

galinves71
11-04-2009, 15:00
благодаря ви колеги за споделеното съчувствие но при мен май си беше жив инцидент.детенцето така се изплаши и така сладко си рупаше баничката че не вярвам да е имало умисъл.ние се събрахме много хора и му указахме съдействие но то просто си беше изгладняло и това е.като го зграбчих,колата остана с отворена врата и всички документи в чантата на седалката но никой не приближи до тях.богами,дано това е бил наистина случаен инцидент без лош край.имам 2ма познати свидетели които съм сигурен че че свидетелстват дори и пред детектор на лъжата.

Kuku
11-04-2009, 15:16
Мен не ме е страх от абсолютно нищо друго докато шофирам, освен да не блъсна човек - това ми е най-големия страх при шофирането :?
Не знам, защо разсъждавам по този начин, като и след катастрофа с друга кола мога да причиня невероятни мъки на невинни хора, но е факт, че само от блъскането на пешеходец ме е страх!
Важното е, че всичко е добре, когато свършва добре, колега!

DiStefano
11-04-2009, 15:16
много неприятно
тук в Пазарджик не вчера а завчера
един татко си изкарва колата от гаража
а майката изпуска детето и бащата го прегазил на място
.... трагедия ... внимавайте много около училища и детски градини

ФЕРАРИСТ
11-04-2009, 16:52
Мен не ме е страх от абсолютно нищо друго докато шофирам, освен да не блъсна човек - това ми е най-големия страх при шофирането :?
Не знам, защо разсъждавам по този начин, като и след катастрофа с друга кола мога да причиня невероятни мъки на невинни хора, но е факт, че само от блъскането на пешеходец ме е страх!

Мда, подобното е и с мен, и като пешеходец винаги предпочитам да давам път на колите, отколкото като шофьор на пешеходците когато не пресичат като ората - натискам клаксона дълго и продължително.....

hunter1989
11-04-2009, 21:09
Какво го мислиш едно цигане , те са много едно по малко или повече , то няма да се усети. Това в кръга на шегата , доста неприятна ситуация трябва доста да се внимава. Аз кат гледам в студентски град как карат силят се из уличките а хора на всякъде не знаеш от каде ще ти искочи някой ама пуста гъзария ще убие някои.Колега важното е че всички за живи и здрави другото, каквото сабя покаже.

mordohy
12-04-2009, 00:29
Колеги,много неща се казаха,но Рибата беше най точен.Законите в европа не ни питат,какви местни обичаи имаме.
Духайте и стъпвайте!
Така казват мъдрите Златоградчани

galinves71
12-04-2009, 17:03
става 2 дни слушам радиото и тв за изчезнал от местопроизшествие макар че си е чиста лудост.преди 3-4г комшията ми с шкода фелиция се спускал по баира от златните към варна и изведнъж някакъв клошар се хвърлил към колата.за да не го блъсне комшото за малко не се отрепа а шкодака беше помлян.