View Full Version : Въпрос относно брони на 145 тспарк 98год
Здравейте колеги,радвам се да се присъединя към клуба! горещо ме вълнува дали е възможно да сменя пластмасовите части от бронята ми,онези които не са боядисани, с такива от по нов модел а именно от 2000 год, тоест с цвета на колата :) И така в бързината ако ми кажете и някой добър тенекеджия в софия - е цена няма да имате :go::thumbup:
drajko145
11-04-2009, 12:15
Здравейте колеги,радвам се да се присъединя към клуба! горещо ме вълнува дали е възможно да сменя пластмасовите части от бронята ми,онези които не са боядисани, с такива от по нов модел а именно от 2000 год, тоест с цвета на колата :) И така в бързината ако ми кажете и някой добър тенекеджия в софия - е цена няма да имате :go::thumbup:
Здравеи приятелю:thumbup: и добре дошъл !
Защо да си купуваш брони като можеш тия пластмаси да ги боядисаш ! аз така съм направил :kicking:
drajko145
11-04-2009, 12:16
това ти е грубо по 50лв на детаил
Sujalqvam za latinicata,nalaga se v momenta da q izpolzvam, molq da buda izvinen!
Blagodarq ti , no dali stava su6toto kato gi boqdisash? za jalost ne razbiram mnogo ot boqdisvane na koli i tn, no ako ne ti predstavlqva trudnost , mojebi mje6 da postne6 snimka da vidq kak e stanala tvoqta :) I dali znae6, trqbva mi nqkoi dobur tenekedjiq, 4e otidoh v 4ujbina za edin mesec i sestrata se be6e psotarala da podpre i dvete vrati i leviq kalnik :D Ujas , ama e popravimo
drajko145
11-04-2009, 13:03
Sujalqvam za latinicata,nalaga se v momenta da q izpolzvam, molq da buda izvinen!
Blagodarq ti , no dali stava su6toto kato gi boqdisash? za jalost ne razbiram mnogo ot boqdisvane na koli i tn, no ako ne ti predstavlqva trudnost , mojebi mje6 da postne6 snimka da vidq kak e stanala tvoqta :) I dali znae6, trqbva mi nqkoi dobur tenekedjiq, 4e otidoh v 4ujbina za edin mesec i sestrata se be6e psotarala da podpre i dvete vrati i leviq kalnik :D Ujas , ama e popravimo
Става става много готино ама трябва някои master на пистолета ;) сорка ама нямам снимки
Absente_
11-04-2009, 23:21
погледни на Колегата Madhacker как е :respect:
Колега не можеш само часта да подмениш, трябва цялата броня, по-добре си купи нова броня вместо да боядисваш този елемент, с новата маска 145/6 е съвсем различна кола :respect:
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=15655&stc=1&d=1239482786
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=15656&stc=1&d=1239482786
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=15657&stc=1&d=1239482786
Зелената е на Mahacker, а синята е ежедневната ми кола :respect:
ако ще сменяш броните с нови ( от 2000г) най-добре си търси да са като цвета на колата ти ;) или в другия вариант-търси някои кадърен маистор! успех
п.с мен лично фейслифта не ми допада! въпрос на вкус
ако ще сменяш броните с нови ( от 2000г) най-добре си търси да са като цвета на колата ти ;) или в другия вариант-търси някои кадърен маистор! успех
п.с мен лично фейслифта не ми допада! въпрос на вкус
Според мен трудно ще си намери бронята, няма място за претенции за цвета.
Според мен трудно ще си намери бронята, няма място за претенции за цвета.
човека е ентусиаст,не го подценявай толкова лесно :mrgreen:
човека е ентусиаст,не го подценявай толкова лесно :mrgreen:
ахххааахх, готиното на старата маска маи беше че ако си ожулиш бронята, сваляш черната част и слагаш друго а на новата маска както ми е счупена една част са трябва нова броня .... :Tease: :horror:
kolegi kolegi,trognat sumn naistina,no az si haresvam maskata,ne mi haresva tazi chast ot bronqta , koqto e s cvqt na plastmasa,tazi koqto purva se udrq , ako se udari6 otpred se6tatte li se? Inu4e vsi4ko drugo si mi haresva,samo iskam da probvam da smenq tazi 4ast , koqto ne e boqdisana,s takava ot model 2000,ne cqlata bronq ili maska!Ps za sujalenie ne mi otvarq snimkite koito e postnal kolegata po-gore!BLagodarq vi za otziv4ivostta :) priqtno e da si 4ast ot cluba, no nai-liubimoto mi e "alfa romeo e kup4ina metal s du6a posredata :) Tova go pro4etoh nqkude tuk i se suglasih mignovenno!blagodarq vi!
Ps molq da buda izvinen za latinicata,no prosto sum v 4ujbina i kompiutara nqma kirilica,a vashiq kirilizator ne6to ne mi otgovarq :X
vankata_ll
12-04-2009, 20:23
Ако греша някой да ме поправи, но .... на снимка едно е старата броня, на снимка 2 е новата броня. Няма какво да вземеш от новата, за да го сложиш на старата. Тя е едно цяло. Така че или слагаш новата броня (някой беше казал за различно захващане обаче) или боядисваш черната, пластмасова част на старата броня с цвета на колата (като на снимка 3)
Ако греша някой да ме поправи, но .... на снимка едно е старата броня, на снимка 2 е новата броня. Няма какво да вземеш от новата, за да го сложиш на старата. Тя е едно цяло. Така че или слагаш новата броня (някой беше казал за различно захващане обаче) или боядисваш черната, пластмасова част на старата броня с цвета на колата (като на снимка 3)
На мен лично ми харесва снимка 3 което по ми допада за боядисване...
Фейслифта е 10 пъти по красив от стария
Фейслифта е 10 пъти по красив от стария
Всеки си има мнение все пак...
Blagodarq,gore dolo odovletvorih vuprosa si blagodarenie na vas! Sigurno 6te stane gotino,moqta hubavica e 4erna ;)
Всеки си има мнение все пак...
Еми да и аз съм си изказал моето,несам цитирал никой...