View Full Version : Ангренаж ролки и спирачки
AntiLuuP
11-04-2009, 11:44
Да ви попитам от къде мога да си взема предни Вентилирани спирачни дискове и накладки, както и ангренажен ремък + ролките - Колата е АР 146 97-98 година 1.6 т.с 120 коня... за софия става въпрос - знам за италсервиз на 4ти км и въпреки че там обслужвах колата започвам да чувам някви не много добри слухове относно това място ... Ако може и ценички да ми напишете..
колега, виж в раздел продава - един колега има хубави цени за дискове БРЕМБО и 2-3 вида накладки
AntiLuuP
11-04-2009, 12:08
колега, виж в раздел продава - един колега има хубави цени за дискове БРЕМБО и 2-3 вида накладки
Знам но е от варна което не е кой знае къв проблем,но сега не е точно момента за глезотийки брембо... мерси все пак
Разгледай темата със севризите,повечето пазаруват и части,така че оставяш и не мсилиш за нищо:metal::metal::metal:
AntiLuuP
11-04-2009, 15:18
Разгледай темата със севризите,повечето пазаруват и части,така че оставяш и не мсилиш за нищо:metal::metal::metal:
Да де ама има един малък проблем колата не може да се движи .... и в момента е в сервиз, а след удъра спирачниде дискове са се спраскали понеже съм бил натиснал спирачка ;)
http://img206.imageshack.us/img206/7716/10042009256.jpg
Да де ама има един малък проблем колата не може да се движи .... и в момента е в сервиз, а след удъра спирачниде дискове са се спраскали понеже съм бил натиснал спирачка ;)
След тази снимка мога да кажа само: евала, че си жив и здрав ;)
А ти какво искаш,да дойде някой на място да ти ги смени,или не съм разбрал:coolio::coolio::coolio:
AntiLuuP
12-04-2009, 15:07
А ти какво искаш,да дойде някой на място да ти ги смени,или не съм разбрал:coolio::coolio::coolio:
Не бе в сервиза си имам хора за всичко просто от къде да ги купя ме интересува ... щото аз до колкото разбрах ти ми каза да я набутам в сервиз и те там си поръчат и се оправят ... ама то се е видяло ще се взема всичко от италсервиза ...
Не бе в сервиза си имам хора за всичко просто от къде да ги купя ме интересува ... щото аз до колкото разбрах ти ми каза да я набутам в сервиз и те там си поръчат и се оправят ... ама то се е видяло ще се взема всичко от италсервиза ...
Ааааа сега те разбрах,ами най добрия вариант е ТиН или магазина на В.Левски,малко преди сточна гара,отдясно:coolio::coolio::coolio:
AntiLuuP
12-04-2009, 15:56
Ааааа сега те разбрах,ами най добрия вариант е ТиН или магазина на В.Левски,малко преди сточна гара,отдясно:coolio::coolio::coolio:
А тоя ТиН някъде до красно село ли беше или нещо се бъркам :? :dunno:
Да нали ти самия ми прати техния сайт.Знаеш каде са не се прави :d
AntiLuuP
12-04-2009, 21:52
Да нали ти самия ми прати техния сайт.Знаеш каде са не се прави :d
Абе брато знаеш ли колко морги колко телефони и колко магазини ми минаха през главата ... даже от някой трябваше да купувам фара с мигача и забравих от кой ....
:dunno::dunno::dunno: А след тва го погледнах че беше 2ри блок тва ....
AntiLuuP
13-04-2009, 15:25
Ok темата е изчерпана вече си купих чудесиите от TNcar ...