View Full Version : Абе нещо си скърщих огледалото и питам...
Patsimir
14-01-2006, 21:26
Значи, електроното регулиране си работи. Ама понеже го плеснах в едно друго огледало когато връщах на заден и го скърших. Сега съм го увил с тиксо да не виси, че се крепи само на кабела :(
Въпроса ми е ново ли огледало да си купувам /със стойка/за да може пак като преди да си го прибирам като паркирам да не ми го откъртят или мога да мина и по тънко - лепене, или може би някаква част от него само да си купя...не му знам механизъма на закрепване какъв е и затова питам - как да си го оправя?
няма как да я купиш само стойката, т.е. то сигурно има, ама къде ше намериш счупено огледало ?
аз съм я трошил по същия начин, и требе да си земеш едно от италианеца и така... 60лв последния път ми каза
Patsimir
14-01-2006, 22:28
Вальо, ама само огледалото ли е 60 лв или и стойка за него. Че за мен няма проблем да го купя, само да видим колко ще ми платят застрахователите...
Dodo 155
14-01-2006, 23:33
Вальо, ама само огледалото ли е 60 лв или и стойка за него. Че за мен няма проблем да го купя, само да видим колко ще ми платят застрахователите...
За огледало на 155 ДЗИ ми платиха близо 170лв. :wink:
Така, че си взимаш едно от италянеца и си 6 :wink:
Patsimir
15-01-2006, 01:39
Мерси Додо, позрави Анелия :) и ми пусни снимката с нея от телефона ти :D
Dodo 155
15-01-2006, 08:42
Мерси Додо, позрави Анелия :) и ми пусни снимката с нея от телефона ти :D
Малеее :shock: Аз и на Кире я бях обещал :wink:
Ходи ли при застрахователите?
60лв е цялото огледало с всичките такъми, само си слагаш твойта коруба, за да не боядисваш и останалото или го пазиш или го връщаш на застрахователа , за да ти даде парите
на мен за огледало Лев Инс - 120лв
на Бобо - 360 от БулИнс - правете си изводите сами ...
малко в страни от темата, ама ще ме извинявате :)
огледалото влиза ли в каското, защото преди време си счупих и аз моето, стои си , върти се, но е пукнато през цялата ширина :(
та тия там БулИнс ще ми дадат ли кинтас за това?
огледалото влиза ли в каското, защото преди време си счупих и аз моето, стои си , върти се, но е пукнато през цялата ширина :(
всеки компонент, който си е там и е повреден, може да мине по каското
е ако липсва на цяло тогава е проблем
angel145
17-01-2006, 18:15
Здрасти, преди време и аз счупих корпуса на огледалото при паркиране. Когато отидох в ДЗИ нямаше никакъв проблем да ми изплатят ново, така че би трябвало и ти да нямаш проблем (незнам в Булинс как е?) :wink:
Здрасти, преди време и аз счупих корпуса на огледалото при паркиране. Когато отидох в ДЗИ нямаше никакъв проблем да ми изплатят ново, така че би трябвало и ти да нямаш проблем (незнам в Булинс как е?) :wink:
Абе и аз незнам ма БулИнс ми платиха 320лв за ново :wink:
:offtopic:
ах как добре ми звучат тия 320лв...
Абе и аз незнам ма БулИнс ми платиха 320лв за ново :wink:
даже 360 ... склерозо:)
Patsimir
27-01-2006, 21:45
Ей колеги, залепих си го с поксипол:) свалих си го от колата - държи се на 3 болта и на спокойствие и на топло ;) си го оправих - че даже и си се прибира като преди.,.
и както се изразява моя съквартирант - когато нещо си го направиш сам, не си спестяваш пари, а изкарваш тези пари които си щял да даеш на майсто да речем, за теб :wink: