View Full Version : помощ /спешно е/
може да ви се стори смешно обаче на мен ми се плаче.един голям плъх се е настанил върху двигателя ми и днес както си карам колата изгасна, като я поразръчках се оказа,че не стига ток до помпата,като и подам ток с два кабела помпата заработва и колата запалва.или гадината е прегризала кабела или е заминало релето.ако някой знае къде е това реле моля да ми каже или ако има някоя друга причина? предварително ви благодаря
virusalfa
15-01-2006, 20:48
Освен да пуснеш и една ма4ка,друго не ми идва на акъло..... :lol: :lol: :idea:
Абе да не би да ти се протрива кабел4е? :?:http://www.cs.ubc.ca/~rap/cat.jpg
ако си заплес като мен "ще си свалиш помпата, ще я вържеш на акумулатора, ще видиш че работи ще си я монтираш отново и чак тогава ще си погледнеш бушона и ще установиш, че е изгорял" :shock: така, че виж случайно да не е бушон!
не мога да намеря кой е бушона/най вероятно няма бушон а само реле и не го знам къде е/колкото до котката плъха най вероятно е по голям от нея. Всяка вечер си постила листа върху двигателя и мъкне всякакви гадости върху двигателя и акомулатора.чакаля го с капани но не се хваща
Има и бушон и реле които се намират под предния капак като застанеш пред колата се пада отдясно на акумулатора една черна кутийка отваря се нагоре и вътре са релетата на помпата и на инжекциона и бушоните :wink: :wink: :wink: :wink:
благодаря mury,оказа се прекъснат кабел малко преди релето
:wink: радвам се колега а този проблем с плъхоовете е мноо гаден :wink: :wink: