View Full Version : Похвал :)
Ето с какво се сдобих днес.
Да видим колко време ще го задържа обаче.
И ми е интересно колко от колегите във форума имат такъв талон.
Я да се преброим "черните овце" на форума.
Честитутка :)
И аз трябва да си извядя. Както се казва първото нарушение е на промоция.
Хеххее. Честито! :clap2:
Аз имам още някой месец.
Дано не ми мине катаджия път :)
santo_traficante
14-04-2009, 15:04
не се фукай че след малко ще пия кафе с едни куки :crazy: и да не ги пратя да те чакат на бачкането да ти го вземат:lol:
Браво...хубаво е, че първото ти прегрешение на пътя ще бъде опростено без наказание....с този талон...май бяха по различен цвят...освен надписа....!?
Ако в следващите 3 месеца ме спрат КАТ- ще знам че си ги пратил ти и директно те банвам от форума за отмъщение, :lol:
Цвета на талона е такъв какъвто се вижда на картинките.
Ко туй ве? :-)
И аз съм с пълен комплект точки откак са помня с книжка, пък никой са не обади за прИмоцията :indian:
Ранобудниче
14-04-2009, 15:18
пенсионерска му работа :tooth:
Честито, Стеф :)
Furious 155
14-04-2009, 15:23
тихо,тихо и аз имам една такава бройка...скоро си го взех и мисля да си го пазя със зъби и нокти и със спазване на ограниченията... почти... и радар лепнат на стъклото!!!
Иначе - честито!!!
за пример на младото поколение :crazy: :clap2:
Ко туй ве? :-)
И аз съм с пълен комплект точки откак са помня с книжка, пък никой са не обади за прИмоцията :indian:
...а, ми ако нямаш незнам, колко си години наказание...и ти го дават(собственика да издаде тайната)....трябва и аз да си проверя досието...нямам спомени, колко рушвети им дадох на катаджите...та сега веднъж да може и по бедност да мина:))
Furious 155
14-04-2009, 15:24
...а, ми ако нямаш незнам, колко си години наказание...и ти го дават(собственика да издаде тайната)....трябва и аз да си проверя досието...нямам спомени, колко рушвети им дадох на катаджите...та сега веднъж да може и по бедност да мина:))
искат 6 години без нарушения.... пффффф, хубаво че имам кола от 2 години почти :)
Браво за придобивката :)))
Колега а за 12 години дават ли... два? :coolio:
Ха честито!
И аз трябва да взема един такъв... баси прИмоцията :lol:
И аз си имам такова :crazy:
искат 6 години без нарушения.... пффффф, хубаво че имам кола от 2 години почти :)
:yawn:..охо..ще направя опашка пред КАТ:))
МИ и аз бях така.Първият ми акт е от миналата година, а сега имам и още един и двата са абсолютно балъшки, за втория бях забравил да си пусна светлините, след като бях спрял, а първия се обърках и влязох в една затворена улица.Имах и трети акт, абсолютно неправомерен преди това, който обжалвах в съда и бе отменен, него броя него/
А книжката ми е от 1983, 25 години бях без нарушения, но не съм си взимал такъв талон. :crazy:
arieca155
14-04-2009, 15:59
аз няма да имам такова.заради кризата от моряк се "преквалифицирах" монтажник на алуминиеви парапети и пътувам с една шибана астра без пожарогасител и триъгълник и ме глобиха в софия,март месец.преди това от 2000 година нямам акт.кога ли съм бил като хората и аз:heavy_cry:
МИ и аз бях така.Първият ми акт е от миналата година, а сега имам и още един и двата са абсолютно балъшки, за втория бях забравил да си пусна светлините, след като бях спрял, а първия се обърках и влязох в една затворена улица.Имах и трети акт, абсолютно неправомерен преди това, който обжалвах в съда и бе отменен, него броя него/
А книжката ми е от 1983, 25 години бях без нарушения, но не съм си взимал такъв талон. :crazy:
...ако си беше взел навремето...поне един от актовете щеше да спестиш!
п.с...ама нали все не ни остава време!
Ами то и аз много отдавна можех да си извадя, но все няма време. Сега ми изтече книжката и просто направих 2 неща с едно ходене :)
Kostadin`
14-04-2009, 16:14
Честито и от мен!
Mind_Control
14-04-2009, 16:17
Аз пък чакам края на месеца да изтече двугодишният срок за възтановяване на всички контролни точки :) стискам палци да изкарам още 2 седмици...
alfa 146
14-04-2009, 17:28
Не беше ли условието 5 години без нарушение,не 6 или се бъркам:waving:
Absente_
14-04-2009, 17:31
браво , честито , това е наистина похвално :clap2:
Е именно за това съм снимал и гърба на талона - ясно си пише 6 години.
Че по форумите всеки знае за 5 :)
Silvester9
14-04-2009, 17:37
Не беше ли условието 5 години без нарушение,не 6 или се бъркам:waving:
преди години да, но сега са 6 :)
mirchozo
14-04-2009, 20:36
еххх мечти, да ви имам грижите, аз пък нямам книжка,още 1 месец ми остана :heavy_cry:, и после след 6години може би и аз ще имам(едва ли ) такъв талон
Та нали темата е за фалбата, да се пофаля и аз, ето това е, което Ви трябва с него не върви Контролен талон, съответно няма как да ми отнемат точки Има, и още нещо миналата година когато си бях в България, ме спират куките и едно друго, абе бяха "гладни" и като ме видяха, че имам испанска книжка и очетата им светнаха като коледна елха и веднага "ц ц ц нещо мина с превишена скорост сега фиш ли да пиша или, ще почерпиш" и аз казах пиши фиш, и куката ок име туй онуй и стигнахме до адреса аз им го казах този в Испания,и те ама този в Бг, и аз им казах "това което съм учил от правото знам, че човек няма как да има две адресни регистраций" и да ми пишат акта и като ми дойде в Испания, ще си го платя и те "аре аре бегай"
Така се прави!!!:drunk:
...ако си беше взел навремето...поне еин от актовете щеше да спестиш!
п.с...ама нали все не ни остава време!
Ми то все от акъл патя :shutup:
SandoOne
14-04-2009, 22:30
aз тоя талон мислех да го извоювам ама не можах :( баща ми имаше такъф ...)
Аз съм от 2 години с такъв талон
Браво!!! Честито колега!!!
Дали ще успея и аз..... последния ми акт е отпреди 1,5 г...
А добре де ако след като си го взел този талон и направиш 2-3 нарушения, взимат ли ти го обратно???
Браво!!! Честито колега!!!
Да ли ще успея и аз..... последния ми акт е отпреди 1,5 г...
А добре де ако след като си го взел този талон и направиш 2-3 нарушения, взимат ли ти го обратно???
Само първото нарушение ти го опрощават...и ти връщат стрария!
Но за ПТП и :drunk:...не те спасява!
SokOtPraskova
15-04-2009, 09:11
Браво!
След 6 години надявам се и аз да взема... :-D
Бравос.
Трябва и аз да ходя да си взема. Последното ми нарушение е преди повече от 8 години. :innocent:
Санкционирано такова де... :crazy:
Айдеее... и аз такова...си взех такъв талон. То не е чак за похвал, щото не се знае докога...
Eeeee сега се хвалим че сме ги взели.
Утре - други ден че са ни ги взели :)
п.с.
Аз нямам и никога не съм използвал радар детектор :)
Eeeee сега се хвалим че сме ги взели.
Утре - други ден че са ни ги взели :)
п.с.
Аз нямам и никога не съм използвал радар детектор :)
Бравос Стефане,но защо изтри ЕГНето - пенсионерски работи.:tongue2:
Ранобудниче
17-04-2009, 15:24
Бравос Стефане,но защо изтри ЕГНето - пенсионерски работи.:tongue2:
е та затфа не му требe радар детектор :tooth: :tooth: :tooth:
Аз НИКОГА няма да мога да взема такъв - няма какво да се надявам
пенсионерска му работа :tooth:
Честито, Стеф :)
хахахха викаш такова чудо няма шанс да ти краси портфейла,а:go:
ФЕРАРИСТ
17-04-2009, 21:25
Аз НИКОГА няма да мога да взема такъв - няма какво да се надявам
Аз чух че имало такива китапи, ама даже не съм си и помислял даже.....
Честитутка!Ейй,прУфесоре ,страшен си:afro::kissy:
п.п.
обаче,един блондор :
1-во отнема само няколко часаhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/534629.gif
2-ро спасявате не само веднъж,а многократноhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/355437.gif
http://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/510686.gifhttp://place.forumotion.com/users/84/14/08/smiles/823138.gif
Те вместо да не ти дадат хич книжка, че не можеш да караш талонче ще ти дават да ми се хвалиш тука. :D
Как може да има шофьор без да прави нарушение, то като юнак без рана .... (аз по 5 на час правя, па ако бързам - поне 10)
Те вместо да не ти дадат хич книжка, че не можеш да караш талонче ще ти дават да ми се хвалиш тука. :D
Как може да има шофьор без да прави нарушение, то като юнак без рана .... (аз по 5 на час правя, па ако бързам - поне 10)
Нищо не си разбрал! Нарушения се правят, важното е да не те хванат! :crazy:
annihilator
18-04-2009, 02:47
Колеги , я кажете , това удоволствие плаща ли се и колко?!?
Aми аз го извадих в комплект с нова книжка.
И платих само 50 ст за декларацията.
Иначе може би се плащат 2-3 лева. Идея си нямам.
Ама да видим колко дълго ще го запазя че май вече улетях.
ФЕРАРИСТ
22-04-2009, 14:15
Това щото се похвали и много народ ти е завидял.....
на мен ми трябват три такива за да избия над нулата