Log in

View Full Version : Как да се познаваме членовете на клуба!

Grozdan
16-01-2006, 17:12
Може ние които сме в този форум да си измислиме начин да се познаваме по пътищата. Например някакви лепенки по колите.Така са направили хората от Клуб F1 да се разпознават. мойе и ние да измислиме нещо такова.

bass
16-01-2006, 17:15
Ае колега, човек като иде на ново място първо се оглежда и ослушва известно време, преди да емне женорята или да поведе хорото.
Попрочети малко и ще разбереш, че тук отдавна е пусната топлата вода...

Roberta
16-01-2006, 17:20
:offtopic: Относно разпознаването ............ днес се разминах с търтея, светках, свирках, махах, ама никаква реакция!

santo_traficante
16-01-2006, 17:21
:offtopic: ??????? ?????????????? ............ ???? ?? ???????? ? ??????, ???????, ???????, ?????, ??? ??????? ???????!
??????? ?? ????? ? ?????????? :Tease:
________
Ferrari f355 specifications (http://www.ferrari-wiki.com/wiki/Ferrari_F355)

търтей
16-01-2006, 17:30
:offtopic: Относно разпознаването ............ днес се разминах с търтея, светках, свирках, махах, ама никаква реакция!
емиии
по това време на денонощието аз спя :roll2:

KGB
16-01-2006, 22:17
Може ние които сме в този форум да си измислиме начин да се познаваме по пътищата. Например някакви лепенки по колите.Така са направили хората от Клуб F1 да се разпознават. мойе и ние да измислиме нещо такова.

Както колегата Басс, ти е писал...вземи прочети малко преди да пускаш подобни теми.

Има и рекламни лепенки

Има и триъгалници само за членовете

Има и детелинки

Има и членски карти.

Скоро ще има и табели за номерата.

Bobo
17-01-2006, 02:51
Мдаа пък на някой и имената им стоят на предните джамове :lol:

MrX
17-01-2006, 08:37
Мдаа пък на някой и имената им стоят на предните джамове :lol:

а мойто опадна :cry: :cry: :cry:

Grozdan
17-01-2006, 12:46
Извинявам се за невежеството си и за незнанието си относно лепенките. Ще бъда много благодарен ако някои ми прати такива по пощата.
ALFA 33 FOREVER!

Aquila
17-01-2006, 15:31
Еее ама как режете хората понякога,тва и в други теми се забелязва... Новия член е като нов клиент,а както се казва "клиента винаги има право"

bass
17-01-2006, 15:39
Еее ама как режете хората понякога,тва и в други теми се забелязва... Новия член е като нов клиент,а както се казва "клиента винаги има право"
Предполагам ,че се отнасяше за мен? Понеже за втори път някой ми обръща внимание за "острo" изказване, веднага ще помоля засегнатите за извинение. Още повече, че е работа на модераторите (а не моя) да определят тона във форума...

търтей
17-01-2006, 15:41
Предполагам ,че се отнасяше за мен?

я споко
:wink:

Aquila
17-01-2006, 15:43
Предполагам ,че се отнасяше за мен? Понеже за втори път някой ми обръща внимание за "остro" izkazwane, веднага ще помоля засегнатите за извинение. Още повече, че е работа на модераторите (а не моя) да определят тона във форума...

По принцип говоря. КГБ и той го е резнал ,че човека чак се извинява. Иначе работата е на модераторите,но мнението е свободно за всички.
Както и да е ,айде да не спорим за глупости :wink: