PDA

View Full Version : Раздвижени болтове за джанти УМОЛЯВАМ ВИ!!!

ves_v8
15-04-2009, 12:51
Колеги здравейте, Моля ви обръщам се към всички от цялата страна моля ви кажете ми откъде да си купя разджижени болтове за джантите?размера е 12х1,25 за алфа ромео 145 са.
обикалям софия проверих всички големи магазини навсякъде са свършили и няма внос.няма налични и по складовете им. плаче ми се вече казвам ви.искам да си сложа джантите а немога и те сега са в мазето.моля ви за помощ ако някой види някъде нека ми драсне едно ЛС или ако ае в друг град ще ми ги прати с куриер с наложен платеж (ако му е удобно на човека де) но моля ви за съдействие.

Поздрави

drajko145
15-04-2009, 12:57
Колеги здравейте, Моля ви обръщам се към всички от цялата страна моля ви кажете ми откъде да си купя разджижени болтове за джантите?размера е 12х1,25 за алфа ромео 145 са.
обикалям софия проверих всички големи магазини навсякъде са свършили и няма внос.няма налични и по складовете им. плаче ми се вече казвам ви.искам да си сложа джантите а немога и те сега са в мазето.моля ви за помощ ако някой види някъде нека ми драсне едно ЛС или ако ае в друг град ще ми ги прати с куриер с наложен платеж (ако му е удобно на човека де) но моля ви за съдействие.

Поздрави

На ъгала на Цар Симеон и ул.Одрин има магазин за ЛАДА:lol: там продават такива болтове !!!

acko88
15-04-2009, 13:30
Също така на Ботев и Сливница в магазин ЕвроБолт виждах че има (сега незнам) а и мога да ти дам телефона на един хомосексуалист от форума дето ги даваше на 6лв парчето :lol:

drajko145
15-04-2009, 13:57
Също така на Ботев и Сливница в магазин ЕвроБолт виждах че има (сега незнам) а и мога да ти дам телефона на един хомосексуалист от форума дето ги даваше на 6лв парчето :lol:

:rotfl::rotfl:като казваш "6лв парчето" болтове имаш предвид нали ?!:tooth:

ves_v8
15-04-2009, 17:24
6 лева на парче :-D ама то по-евтино ще ми излезе джанти 4х98 да си купя да го... у хомоса:thumbdown:

ves_v8
15-04-2009, 17:32
:bad_evil: резултат от Евроболт 7-12 лв. за болт според зависи от размера
та кой сега е хомоса:cussing:

acko88
15-04-2009, 18:10
:bad_evil: резултат от Евроболт 7-12 лв. за болт според зависи от размера
та кой сега е хомоса:cussing:

Ти какво очакваше по 50 стинки :bangin:

ves_v8
15-04-2009, 18:19
е по другите места(маргел, мотоексперт,аутогруп и т.н.) бяха 4-6 лв. мн голяма разлика ми се струва

abart_
15-04-2009, 19:16

хаха дори им искаше и по 12 на парче после :stumm: Не се къхари колега, ще ти пратя по-късно Л.С с повечко полезно инфо ;)