Log in

View Full Version : Борисов с оферта към суходолци

blagun
16-01-2006, 19:43
Борисов с оферта към суходолци,
Вземате боклука – плащам ви тока, водата и улиците
Кризата със сметта не е случайна – по 23 млн. лв. се изпарявали годишно
“Готов съм да дам 23 милиона лева на суходолци - да си ги харчат за ток, вода, нови пътища, училища и стадиони.” Тази оферта отправи вчера Бойко Борисов.
Въпросът ми е: Бихте ли приели предложението, ако живеехте там?

lazy
16-01-2006, 19:49
Защо не ? Все си мисля, че тази сума е достатъчна за един завод. И ще остане и за инфраструктура. Но ... Прекалено е хубаво, за да стане . Живеем в България и съм сигурен, че ако някой е поискал да ги прилапа тези 23млн, все ще намери как ...

KGB
16-01-2006, 22:48
Сумата е офертирана на всяко едно населено място където хората биха разрешили да се построй завод за отпадаците.

Тези 23милиона са само за населеното място....толкова плаща София за пакетиране на отпадаците, което след построяването на завода няма да е необходимо.

Ми защо да не ги приема...погледнето колко е гнусно в почти всяко софийско село...въздуха е достатъчно мръсен...защото повечето се отопляват на въглища и т.н. така, че без да се замислям...

kekc
17-01-2006, 11:20
Ще ги приема естествено. Друг е въпроса дали ББ ще си спази обещанието.

blagun
17-01-2006, 11:37
Да ама има и този момент - Бойко да не направи завод, а сметище-старото още не се е изчерпало напълно и той на това разчита! :wink: Така че невярвам суходолци да се съгласят! АЗ също бих имал облага от тези пари, ама съм против!