PDA

View Full Version : с благодарност към Кris

warbah
16-04-2009, 18:59
Днес бях по работа във Варна и предварително се бях разбрал с колегата Крис (без да го познавам )да се срещнем ,ставаше въпрос за една декоративна капачка за оргиналните АР джанти и аз разбира се бях се приготвил да си платя каквото струва,и когато той се появи ми я даде ей така просто ми я подари,цялата ми среща с него беше просто 15-20 секунди щото беше с колата си а там нямаше как да паркира.Не можах дори и да го почерпя едно питие.Този жест дори и привидно малък така ме изненада щото никога непознат за мен човк не ми е правил такава услуга.И така благодаря ти Крис дори и привидно малък твоят жест е голям за мен.
И ако се случи по някакъв повод или сбирка на Алфистите да се срещнем ще черпя:cheers:
ПС Варненци имате много готини хора Алфисти:party:

mirchozo
16-04-2009, 19:02
:bravo::bravo::bravo:

zilala
16-04-2009, 19:03
Така е Крис е много свесно и точно момче супер пич е
,и запомни сички истински алфисти са така само търгашите гледат да те оберат :)

boian
16-04-2009, 19:18
Ами по принцип си организираме посещения на бургаския Алфа-клуб, поне аз съм бил на две. Така, че пролетта идва, може да заформим пак една колона варненски Алфи до Бургас за кратка среща и почерпка. Евала на Крис. На мене пък Новачев от Бургас по същия начин ми звънна, докато бях на работа и за минута ми подари една планка за клаксона, ей така, за нищо. Това е то Алфист!

warbah
16-04-2009, 19:57
:):handshake:
Така е Крис е много свесно и точно момче супер пич е
,и запомни сички истински алфисти са така само търгашите гледат да те оберат :)

life style
16-04-2009, 20:56
еее Крис , виж как та хвалят хората ко си подарявал, аиде отвори и ти една тема за мен ! хахаха

NIKI_TIPO
16-04-2009, 21:37
:bravo::bravo:
браво криссс :)

Kris
16-04-2009, 23:05
warbah ... понякога малките неща осмислят големите ;) Каквото друго мога да съм ти полезен, имаш ми телефона ;)