View Full Version : има ли някой от русе с чипосана алфичка?
ако има някой колега от русе с чип, моля най-сърдечно да се обади,мн искам да видя как върви,особено ако е с моя мотор,голяма почерпка от мене ще има!! голям мерак имам за чип и ми се иска преди това да се повозя поне за малко
мерси колеги
има има намират се,но може през май месец чак щото сега не съм в русе иначе моя двигател е 1.9 115
доволен ли си колега, как е, някакви проблеми?
ми смених съединителя но колата ми беше на 235000 което мисля че е нормално а друго за оплакване няма но ако мен питаш слагай без да мислиш разликата е от земята до небето
А разхода вдига ли се много?
ми зависи как я караш ако не я настъпвам примерно до 120 ми гори по-малко от преди
SandoOne
17-04-2009, 13:57
ми зависи как я караш ако не я настъпвам примерно до 120 ми гори по-малко от преди
По - малко е ... доволно
ФЕРАРИСТ
17-04-2009, 20:17
ми смених съединителя но колата ми беше на 2350000 което мисля че е нормално
Два милиона и триста и педесет хиляди, или просто има нула в повече????????
pacho_kardana
18-04-2009, 09:24
Два милиона и триста и педесет хиляди, или просто има нула в повече????????
:rotfl: Мисля че последната нула не трябва да я има...
колеги дайте по същество,малко е обаркал човека за км
аз не знам в русе каде може да правят
има едно място, но аз не бих им се доверил, само при проверени авери отивам за моята колица!
колега аз онзи ден бях в русе - Четвъртък на гонките и там имаше една 156 която им скъса гъзеца на всички които се пуснаха с нея, но след това май че роди и 1 час я чивъркаха. Незнам кой е пича нито номера му но определено алфичката си я биваше беше бяла на цвят така че той може би ще знае как да ти помогне или да те упъти кои може!
Поздрави
rusiq86 пиши ми на скайпа който виждаш в профила или на личен. Аз съм с чип и знам в русе кой може да ти направи.
П.П. Моя чип е от black angels в София, но и тук може ти препоръчам човек. Бях си го направил в СФ, защото преди там беше по-евтино, а и тъй тъй бях там в тоя ден.
бялата съм я виждал в русе, нз че е с чип, тя е собственост на един познат, който ще накарам да ми я представи, мерси за инфото колега
желая на вс да намерим по един куфар с пари по само с franklin и една арна жена да помага да ги харчип,приятен ъикенд на вс
бялата съм я виждал в русе, нз че е с чип, тя е собственост на един познат, който ще накарам да ми я представи, мерси за инфото колега
желая на вс да намерим по един куфар с пари по само с franklin ):една арна жена да помага да ги харчип,приятен ъикенд на вс
А бе клега,много убави пожелания.Нека се сбъднат и всички да сме щастливи :)