View Full Version : Счупена 2.0TS
Здравейте на всички!
За първи път пиша в някъкъв подобен форум, надявам се да ми е от полза.
Става въпрос за 155 2.0TS 8V, миналата седмица се счупи мотора.
беше със полусинтетика на MOTUL на около 7000км от последната смяна. Когато го отворих грозна картинка - блокирал биелен лагер на 4ти цил. , скъсана биела, дупка в картера, ударен клапан и още няколко увлечени биелни и основни лагера.
Сега си търся друг колянов вал и молбата ми е ако някои може да ме посъветва каде да го диря.
Благодаря предварително!
италианеца и анкол провери ли?
Има един човек от перник който има доста работи. d_dan4o му е ника прати му съобщение или поразрови имаше му телефона в някоя от обявите продава.
италианеца и анкол провери ли?
италианеца не продава двигатели и валове
звиянвай за въпроса но как стана ? На висока скорост и колко??? :( Че да не ме последва :(
Dodo 155
17-01-2006, 22:21
звиянвай за въпроса но как стана ? На висока скорост и колко??? :( Че да не ме последва :(
Ти па мислиш най-лошото :wink: Защо трябва и на теб да ти се случи :roll:
Аз пък да питам първо дупката в картера ли беше или първо блокира :?:
Ако е била първо дупката работата е ясна :?
Dodo 155
18-01-2006, 22:13
Аз пък да питам първо дупката в картера ли беше или първо блокира :?:
Ако е била първо дупката работата е ясна :?
Май първо е станала дупката в картера :( Затова са такива последствията :roll:
Ти па мислиш най-лошото :wink: Защо трябва и на теб да ти се случи :roll:
Ами вече км са над 490 000 км :( И пази боже, а пък малко ми е тежичък крака.Когато има възможност гледам да държа висока скорост извън града -над 160
490 000 km на твоята Алфа????????
Да и още бяга доста . Успявам да залепя до 215 , ама все някой ми се изпречва на магистралата и не се дърпа като го настигна. :(
samo biela mi ostana , nqkoi ako moje da pomaga. a za pri4inite : pyrvo se e skysala bielata vsledstvie na 6upla na nai iztynenoto mqsto, sled tova par4eta pukat kartera, ostava bez maslo i taka - grozna kartinka
------------------------------
само биела ми остана , някой ако може да помага. а за причините : първо се е скъсала биелата вследствие на шупла на най изтъненото място, след това парчета пукат картера, остава без масло и така - грозна картинка
------------------------------
Колега пиши на кирилица :!:
Dodo 155
07-02-2006, 13:41
Ти от София ли си :roll: За да те пратя да провериш на едно място :roll: