View Full Version : Въпросче V6 2.0 turbo или V6 3.0 12v
Какво бихте ме посъветвали, има ли колеги с тези мотори и да си кажат какви са им слабите места и поддръжка - консумативи (намират ли се по нашите географски ширини) и т.н. Влезли са ми едни мисли... 3.0 е автоматик и май клоня към него. Нещо по като за пенсионер с коремче :innocent: но и другото ме блазни.
За мен 3.0 е наи добрия вариант ама даи да измислим нещто за таз Матра.Не се ли продава примерно?
Ми и аз клоня към него. Трябва ми нещо по-надеждно, а турбаланата май не е в тази категория, но да си попитам все пак. Матрата е непродаваема - набил съм много пари и време в нея. В мобиле де се продават няколко що не ги разгледаш?
Мразя ги германците! Иначе мисля за фиатски мотор 2.0 20В турбо в тва пласмасовото купе.Сърби ме гъза с две думи.
Ми то си е за сърбене, но аз я възстановявам в оригиналния и вид (остана боя и салон). А ми казаха, че ставал и турбо шестака от 164-ката. В Белгия или Франция няма ли екземпляри да се заиграеш?
Тука клиенти постоянно и нема място в работилницата. Ина4е си правя бъги в момента.
Щом правиш бъги значи поскучаваш. Я дай малко повече инфо и мнение по темата, че мен как пък ме сърбят ръцете. Бях се замислил за Q4, но пича дето ми прави колите ме обвини, че освен моя се опитвам да му вгорча и неговия живот.
www.kapaza.be Виж тука ако ти хареса не6то мога да ти купя.
Според мене най-добре 3.0 В6 турбо :):):)
164 td благодаря за предложението, но не си избрах нищо. Искам пак 164-ка.
Абе никой ли не кара тия мотори?
Айдеда ти пробутам мойта,че нещо взе да се разпада.:blush:
Що бе толкова пари си и налял. За една пружина ли си, точно ти да се предадеш толкова лесно... А и мен ме сърбят ръчичките за нещо по-мощно ама никой не дава инфо, а не искам да се окажа с още една екзотика дето да и търся консумативи и части по една година.
А,не се отказвам заради пружината. Искам нещо по-ново и по-бързо.:devil: И аз като теб.
П.П. от както я карам всеки ден нямам проблеми с нея.Това е първия проблем от началото на годината.:thumbup:
164 td благодаря за предложението, но не си избрах нищо. Искам пак 164-ка.
Абе никой ли не кара тия мотори?
Еми принципно аз имам 164-ка 2.0 В6 Турбо а братовчедка ми има 164-ка 3.0 В6 да ти кажа чесно моята се развърташе доста по добре,но някак си 3.0 се осеща по-мощна,затова и ти казах моя най-добър вариант :) 3.0 В6 Турбо
MILEN 76
21-04-2009, 13:21
Нещо такова ли?:big_love:
Ебати интериора, щях да получа инфаркт
Еми принципно аз имам 164-ка 2.0 В6 Турбо а братовчедка ми има 164-ка 3.0 В6 да ти кажа чесно моята се развърташе доста по добре,но някак си 3.0 се осеща по-мощна,затова и ти казах моя най-добър вариант :) 3.0 В6 Турбо
Логично е турбото да се развърта по-бързо. Мен ме интересува кое е по-лесно за обслужване в милата ни родинка. Дай мнение като имаш наблюдение. А В6 3.0 турбо не съм мяркал, колко коня е туй чудо? Тия дето съм набелязал за сега са 2.0 В6 турбо - 204 к.с. и В6 3.0 - 179 к.с. автомат. И двете са със зелен стикер 4 в Германия, като турбото не е свалена от регистрация и още си я карат.