View Full Version : Малко помощ от хакерите във форума
hunter1989
17-04-2009, 23:05
Колеги имам малък проблем като тегля филм (тегля с биткомет) и скороста се качва до някаква степен после спада до 0 и пак се качва ,та да попитам проблема в моя комп ли е ? Извинявам се за глупавият вапрос ама няма кой да попитам .Благодаря предварително
vikoalfa
17-04-2009, 23:13
Не е тъп въпрос,аз питам за антивирусна така че,няма тъпи въпроси има тъпи отговори.
При всички положения проблема не ти е в компа.На първо време виж колко сийдъра ъплоудвата филма,колкото повече са те толкова по-бързо и стабилно сваляш, е зависи и скороста на нета ти.Виж да не си със стара версия на Биткомет.Това се сещам на първо време.
hunter1989
17-04-2009, 23:16
еми сиид има бол ама не знам какво му стана , аз си мисля че рамта ми е малко и за тва се тормози компа и забавя скоростта , а пък може и биткомета да е стара версия трябва да дръпна някоя нова версия. Мерси колега
Kostadin`
17-04-2009, 23:20
какъв ти е рейтинга в Замундата? и рейнинга оказва влияние /питам ако теглиш от Замунда,аз само от там тегла/.
mirchozo
17-04-2009, 23:22
колега ако смяташ че ти е малко рамта , изключи всички неща които не позваш, и виж дали ще има разлика
то има и други програмки за сваляне на торент файлове, ако не стане пробвай с друга програмка , flash get , u torent
при мен, същото се случваше, докато не смених биткомета с уторент и проблема ми се реши.
Kostadin`
17-04-2009, 23:30
колега ако смяташ че ти е малко рамта , изключи всички неща които не позваш, и виж дали ще има разлика
то има и други програмки за сваляне на торент файлове, ако не стане пробвай с друга програмка , flash get , u torent
по принцип наистиная други програми бутат скороста и тя почва да играе и също ако ти е отворен прозорец и чакаш да ти се зареди страница,биткомета я забавя,може и обратното да става.
hunter1989
17-04-2009, 23:33
какъв ти е рейтинга в Замундата? и рейнинга оказва влияние /питам ако теглиш от Замунда,аз само от там тегла/.
реитинга ми е 1.55 кат беше 4 нямаше тия проблеми
моят е 0.41 беше 0.28 преди 2 3 дни и нямам проблем, Е свалям със 600кбс и качвам с 100лбс се пак не съм с бг ИП
Kostadin`
17-04-2009, 23:38
ем тогава си го вдигни....моят е 0.254 и спокоино си дърпам с 1300кбс
mirchozo
17-04-2009, 23:39
тургай "у-торент" и виж дали има разлика, аз с нея тегля и съм много доволен , пиши ми в скайпа ако ти трябва помощ
м/у другото наскоро бях добаръл някакъв вирус, абе скороста ми падна 10 пъти ,иначе всичко си работи нормално ,ужас ,тия доставчиците малко им остана да отнесат пердаха, а после се оказа че с преинстал се оправи всичко, никакви антивирусни не засякаха вируса, кво беше тва нещо така и не разбрах
hunter1989
19-04-2009, 22:34
модератора може да истрие темата , благодаря на колегите които ми отговориха
Linkestis
20-04-2009, 09:44
Преди да са махнали темата....Рейтинга няма нищо общо със скороста,Кометата е бъгава,всички версии.Провери какъв кеш си му задал.Може да му е малко.Щом вдига скороста и след това пада,ти се претоварва харда,или по-точно дяла в които сваляш дадения фаил.
За да си решиш проблема махни кометата и сложи http://www.utorrent.com/ .Освен че в пъти е по лек,не е и пълен с бъгове.След като го инсталираш от настройки му задай Кодиране на протокола.Ако имаш повечко Рам,му сложи по-голям кеш,от този по подразбиране..
hunter1989
20-04-2009, 10:57
Преди да са махнали темата....Рейтинга няма нищо общо със скороста,Кометата е бъгава,всички версии.Провери какъв кеш си му задал.Може да му е малко.Щом вдига скороста и след това пада,ти се претоварва харда,или по-точно дяла в които сваляш дадения фаил.
За да си решиш проблема махни кометата и сложи http://www.utorrent.com/ .Освен че в пъти е по лек,не е и пълен с бъгове.След като го инсталираш от настройки му задай Кодиране на протокола.Ако имаш повечко Рам,му сложи по-голям кеш,от този по подразбиране..
благодара колега