View Full Version : задна кора за 145
колеги, някои ако има твърда кора за 145 нека каже как я е направил че да мога да си сложа хубави колони или пък някои ако продава такава нека пише. Благодаря ви предварително!!!
колеги, някои ако има твърда кора за 145 нека каже как я е направил че да мога да си сложа хубави колони или пък някои ако продава такава нека пише. Благодаря ви предварително!!!
Ако неси намериш пиши по натам едно ЛС мога да ти изработя една от (ПДЧ) материалът с от който се правят басс-касите :)
Absente_
21-04-2009, 15:26
намираш си матриал решеж , облицоваш я с къвто плат искаш и слагаш ....
tokata_pz_flex
21-04-2009, 19:28
Не е точно така , щото трябва и да се прегъва :) Оразмеряваш я по старата ти кора , и с клавир панти правиш местата за сгъване :)
Absente_
21-04-2009, 20:18
Не е точно така , щото трябва и да се прегъва :) Оразмеряваш я по старата ти кора , и с клавир панти правиш местата за сгъване :)
a какъв е смисъла да се сгъва ? а и как ше се прегъва като на нея има говорители ?
Sergey_gigov
21-04-2009, 23:40
във форума има едно момче hristiqnspirov питай го как е правена неговата
Аз мога да ти кажа как си направих моята. Отлепих само тази част която не се прегъва-вътрешната,намерих си подходящо парче материал с дължина колкото на кората.Мушнах го вътре и го залепих. За всеки случай от страни го хванах и с винтчета.След това изрязах дупки и сложих колоните. Стана доста добре. И не си личи.
Аз мога да ти кажа как си направих моята. Отлепих само тази част която не се прегъва-вътрешната,намерих си подходящо парче материал с дължина колкото на кората.Мушнах го вътре и го залепих. За всеки случай от страни го хванах и с винтчета.След това изрязах дупки и сложих колоните. Стана доста добре. И не си личи.
Снимка/и можеш ли да покажеш, че ми стана интересно. :afro:
Нямам снимка,но ето телефона ми: 0888 253 100-Ники. Звънни ми ,например в събота някаде след обяд. И ще ти я покажа.
Ако може дайте снимки че, и на мен ми предстои да правя нещо в багажника и ще ми е много полезна някоя идея. благодаря.
ЕТО (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=9296) темата от когато си правих моята кора. постнал съм чертеж (http://satan.alfa.bg/pics/Trunk_scheme.jpg). мисля и снимки бях сложил, ама след миграцията на форума май са се затрили. мога да я наснимам наново...
Момчета нищо не ми пречи да я снимам,но телефона ми дава голяма резолюция и не могат да се отворят снимките във форума.А и при вече сглобена кора от снимките едва ли ще разберете нещо. Но никак не е сложно-сваляте кората,разшивате я от страни/само вътрешната част,тази която е от към седалките/,намирате си подходящ материал/аз си намерих някакъв талашит/ да не е много дебел,мушкате го между двете части и го залепвате в краищата.След това отгоре внимателно си изрязвате дупките за колоните и ги монтирате.Това е. Забравих да кажа,4е от страни където се вижда дървото го боядисах черно.Но то се вижда само ако вдигате и вътрешната част на кората.