Log in

View Full Version : Замислил съм нещо...

Zhivkov
22-04-2009, 20:00
Здравейте колеги, замислил съм нещо за ГТВ то, темата не е за тук, а в раздела на ГТВ, но тук повече хора могад да ми дадат акъл. Та за какво става въпрос за преправяне на покрива на ГТВ, разполагам с пари, но незнам дали ще се осъществи проекта, смисъл как преправяне ами да го направя по-нисък(да се отреже) да се махнат предното и задното стъкло и трябва съответно нови стъкла по малки и задни странични тези на вратите мойат само да се отежат и да се скъсят. Та с колко искам да го преправя по-нисък ами 10 15 см не сам нисак ами 180, но около 15 сантиметра от главата то тавана и искам 10 сантиметра да я сваля и, ще придобие друга по-спортна и по-хубава форма. Съжелявам, че нямам снимков матрИал, но секи мойе да види снимка на ГТВ отстрани и да си представи как, ще изглежда горе-долу пак ще пиша по темата и, ще се опитам да ви дам снимков матерял.

ФЕРАРИСТ
22-04-2009, 20:07
Ебаси приключението ще е това - така както си го представям първо ще трябва да видиш дали ще можеш да намериш други стъкла....

Kris
22-04-2009, 20:08
GTV-то си е достатъчно легнало според мен ... това което искаш да направиш е скъпо, трудно, рисковано и крайния резултат е доста сигурно да не се хареса на широката аудитория!

Zhivkov
22-04-2009, 20:09
Ебаси приключението ще е това - така както си го представям първо ще трябва да видиш дали ще можеш да намериш други стъкла....

ами да, май няма да стане щото от де да взема други стъкла дето да станат трябжа да са правени а такива никаде не правят

Zhivkov
22-04-2009, 20:11
GTV-то си е достатъчно легнало според мен ... това което искаш да направиш е скъпо, трудно, рисковано и крайния резултат е доста сигурно да не се хареса на широката аудитория!

Не съм съгласен с теб, щото колкото по-ниско толкова по-агресивно и по-добре, ще му стой пак казвам мое си е мнението

ne0
22-04-2009, 20:15
познавам човек който прави тези неща... сега му нямам координати но ще те свържа

tokata_pz_flex
22-04-2009, 20:18
А стъклата може би има начин да се прережат ? Поне страничните :)

mochko1
22-04-2009, 20:25
Някой можещ да направи един проект на Фотошопа да видим как ще изглежда тая работа с тавана.

Zhivkov
22-04-2009, 20:33
Някой можещ да направи един проект на Фотошопа да видим как ще изглежда тая работа с тавана.

Ако има таланти с желание нека спретнат нещо, наистина мисля, че ще стой добре.

element_jori
22-04-2009, 20:45
ти определено взимаш много хероин

Ivo Skoklev
22-04-2009, 20:56
Един познат направи копие на Шелби Кобра,та за него си прави стъкло по поръчка,в германия го правиха,ако много държиш ще поразпитам.Ма предполагам че цената няма да ти хареса.+ това аз сега едвам не си удрям главата като се навирам,а пък със срязан таван не знам:photo:.Като толкова държиш да направиш хот род,вземи един стар форд,имат толкова модели,които стават за рязане,и се упражнявай(и аз съм го мислил рязането,много преди да си вземеш ти твоето!)
Не се опитвам да те разубедя,напротив интересно ми е ,и като остане време ще направя един фотошоп,но за мен лично,от съвременните модели на алфа,това е най-красивия,и ако се пипа,трябва да е в мярка!

Ivo Skoklev
22-04-2009, 21:35
Не издържах.....:
http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2754/156/15/1439014051/n1439014051_30363491_68960.jpg
http://photos-e.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2754/156/15/1439014051/n1439014051_30363492_1861702.jpg
Чесно казано,бая трябва да го погледам за да ми хареса,прилича малко на доберман с одрязани уши

soldier
22-04-2009, 21:39
Мен ме кефи, но не си заслужава труда

Zhivkov
22-04-2009, 22:01
Не издържах.....:
Чесно казано,бая трябва да го погледам за да ми хареса,прилича малко на доберман с одрязани уши
Ами, ако отпред HE е много челен а малко по-удалжен и по-нисък сега ми прилич на новият скайлайн.

dilian alfa gtv
22-04-2009, 22:35
Ами, ако отпред HE е много челен а малко по-удалжен и по-нисък сега ми прилич на новият скайлайн.
колега не ми се сърди но си намислил абсолютна безмислена глупост дето ще налееш пари за да окипазиш колата.по добре ги дай в друга насока по колата има доста по съществени неща които може да направиш ако имаш лев.
поздрави

mochko1
22-04-2009, 22:44
Не издържах.....:

Наистина като я гледам малко по дълго и свиквам с гледката :-D Но на пръв поглед е мнооого странна :notify: На живо ми се струва ,че ще изглежда доста добре :balloon:

Absente_
23-04-2009, 01:07
и аз мисла че изглежда добре, ако имаш пари РЕЖИ!

alfonco147GTA
23-04-2009, 01:40
РЕЖИ НЕ СЕ БОЙ :afro:

SGB
23-04-2009, 04:33
Един вариант с малко по-обла част при предния прозорец. А и да си кажа, че PS-a не ми е силната страна :-).

Ivo Skoklev
23-04-2009, 08:48
Що,добре си се справил,ама ми седи малко японизирана форма,кото че ли трябва да е малко по-груба.Все пак основната идея на рязането е да се намали предното стъкло,може би една снимка в профил-там ще се вижда по-ясно,на която колата да се наклони напред

Zhivkov
23-04-2009, 23:59
Що,добре си се справил,ама ми седи малко японизирана форма,кото че ли трябва да е малко по-груба.Все пак основната идея на рязането е да се намали предното стъкло,може би една снимка в профил-там ще се вижда по-ясно,на която колата да се наклони напред
Точно!

Един вариант с малко по-обла част при предния прозорец. А и да си кажа, че PS-a не ми е силната страна :-).
Екстра си се справил колега, намери снимка без спойлера отзад, щото само я "загрозява" :D

D-I-V-A-K-A
24-04-2009, 00:20
Ето този вариант ми харесва много, като се смъкне малко цялата кола става съпер :)

SGB
24-04-2009, 02:04
Така смъкната и без спойлер изглежда много добре :-).

Furious 155
24-04-2009, 02:08
Така смъкната и без спойлер изглежда много добре :-).

мяза на американски хотрод...някакси неприемливо!

SGB
24-04-2009, 02:22
Според мен GTV-то както е на снимката (преди да му се среже покрива :-) ) е възможно най-красивия вариант за тази кола, но пък е интересно да се видят и други варианти :-) .

Fear
24-04-2009, 09:49
Според мен, този проект не е добър. :dunno:
Колата е достатчъно ниска, че дори и на мен ми е трудно влизането и излизането, както и гледането на светофарите заради ниското предно стъкло, а не съм въобще от високите - 178см.
Отделно от това, снимките, които са показани след фотошоп интервенцията изглеждат направо гротескно. :no:
Колега, не съсипвай колата с такова нещо. Ако толкова искаш да я преправяш, има повече от достатъчно body-kit-ове, които правят визията на GTV страхотна, като подчертават и без това добрите линии на колата.

Това е моето лично мнение де, колата си е твоя, прави я както искаш, важното е на теб да ти харесва. :)

D-I-V-A-K-A
24-04-2009, 10:13
мяза на американски хотрод...някакси неприемливо!

Ми аз като гледам той цели май нещо точно такова. Вкусове всякакви ;)

pacho_kardana
24-04-2009, 17:50
Според мен, този проект не е добър. :dunno:
Колата е достатчъно ниска, че дори и на мен ми е трудно влизането и излизането, както и гледането на светофарите заради ниското предно стъкло, а не съм въобще от високите - 178см.
Отделно от това, снимките, които са показани след фотошоп интервенцията изглеждат направо гротескно. :no:
Колега, не съсипвай колата с такова нещо. Ако толкова искаш да я преправяш, има повече от достатъчно body-kit-ове, които правят визията на GTV страхотна, като подчертават и без това добрите линии на колата.

Това е моето лично мнение де, колата си е твоя, прави я както искаш, важното е на теб да ти харесва. :)

И аз съм на същото мнение...
Колата си има перфектна форма и няма нужда от преправяне (мое мнение) Не си заслужава..