View Full Version : С какъв бензин си карате колата?
145QVision
18-01-2006, 10:26
Може и по коментар да пуснете...Аз от как съм си я взел (а то е от скоро) само със супер 100 от OMV я карам...няма ядове... :crazy:
Aми един път зареждам 95 - един път 100-зависи в кво настроение съм :D :D
EvgeniiM
18-01-2006, 11:05
Твърдо съм с ОМВ 100 , не заради някаква разлика във вървежа , понеже не усещам такава, а за да не мъча колата с нискооктанови бензини, дето никой не знае колко им е числото
Aми един път зареждам 95 - един път 100-зависи в кво настроение съм :D :D
И аз гледам 100 да сипвам ама като няма на близо а съм на зор и с 95 се задоволявам :?
145QVision
18-01-2006, 12:16
Твърдо съм с ОМВ 100 , не заради някаква разлика във вървежа , понеже не усещам такава, а за да не мъча колата с нискооктанови бензини, дето никой не знае колко им е числото
Именно :flirt:
ШЕЛ99Вповер и ОМВ100...излиза ми по-евтино ....
П.С. Вече в 10тема го пиша тва :wink:
martin145
18-01-2006, 14:03
Аз зареждам само от ОМВ. Когато има кинти Супер 100, а когато няма - 95. Не че с 95 ми излиза реално по-евтино, щото съм забелязал че със 100 разхода ми е по-малък :oops:
Аз сега карам с 95 от Дунев близо ми е а и съм доволен от бензина добър е и колкото и странно да звучи колата ми харчи по-малко снего отколкото с ОМВ супер 100 :shock: :shock: :shock: наистина изпробвано е явно моята кола неще да свикне с висококтановия :wink: :wink:
Аз сега карам с 95 от Дунев близо ми е а и съм доволен от бензина добър е и колкото и странно да звучи колата ми харчи по-малко снего отколкото с ОМВ супер 100 :shock: :shock: :shock: наистина изпробвано е явно моята кола неще да свикне с висококтановия :wink: :wink:
Абе аз почнах да имам съмнения че нещо ме лъжат в литрите тези колонки. Пък и един път(ОМВ) успяха да заредят 53.5 литра - при условие че резервоара ми е 51литра, а и в колата е имало бензин - поне 2-3 литра(ако не и повече) Та ако на Дунев отчита вярно колонката - много ясно че ще минеш по голяма растояние с 20 литра - отколкото с 19 (заредени уж за 20)
Не помня с кого скоро обсъждахме - че отишъл с туба 5 литра и му заредили тубата с 5 литра - ама имало още бая място- та ония му обяснили че 5 литровите туби събират 5.5 литра :shock: :? :?:
Пък не знам - може ли да вкара въздух с пистолета и да го отчете като бензин - прави ми впечетление когато съм командировка че наште шофьори не дават бензинджия да им пълни резервоара, когато зареждат до горе (почти винаги пълнят до горе) :?
Тва за бензинджийте е така и аз мисля сам вече да си сипвам ма тя самта колонка мое да те лъже така че :wink: :wink: :wink:
Не помня с кого скоро обсъждахме - че отишъл с туба 5 литра и му заредили тубата с 5 литра - ама имало още бая място- та ония му обяснили че 5 литровите туби събират 5.5 литра :shock: :? :?:
Дунев на Семинарията, есента отиваме с мой приятел, че му свършил бензина и в туба от 4 литра (пластмасова, дори има индикация къде точно са 4 литра) заредиха 7 (според тях), след разправия човека плати 4 литра. Също много любим ми е Шел на бул. България и там много лъжат с количествата.
Дунев на Семинарията, есента отиваме с мой приятел, че му свършил бензина и в туба от 4 литра (пластмасова, дори има индикация къде точно са 4 литра) заредиха 7 (според тях), след разправия човека плати 4 литра. Също много любим ми е Шел на бул. България и там много лъжат с количествата.Аз те точно на тоя Дунев зареждам и немам проблеми ма явно ме познават :wink: :wink:
145QVision
18-01-2006, 15:10
И каде лъжат най-малко сега?Аз ходя на ОМВ в Младост....понеже ми е на път,а и познавам 2-3 от тия,които зареждат....Въпреки,че последно време сам си наливам...да не ги чакам
Винаги има измама!!! Така са настроени колонките!!! При мен на "ГИП газ" познавам едно от момчетата, който работи там и ми е казал, че за 10л.бензин-реално си сипал 9,2л..,а за газта да не говорим там пък как лъжат!!! даже бакшишите са се усетили и сипват на другата колонка, която са я прецакали и си пуска нормално.
EvgeniiM
18-01-2006, 17:36
В петък заредих на ОМВ след тунела за люлин и напълних 62,785 , изкараха ме че едва съм стигнал пък колата не беше чак толкова празна
Ура, значи аз не съм параноиден шизофреник :D Откак почна тая кампания със знаменцата на ОМВ имам чувството, че яко се икономисва гориво...
В петък заредих на ОМВ след тунела за люлин и напълних 62,785 , изкараха ме че едва съм стигнал пък колата не беше чак толкова празна
Е това имах впредвид - като ми сипаха 53.5 в резервоар 51 литра в ОМВ :shock:
Вчера заредих на Еко Елда - Кинитрон ли бяха :D Сега да не се окаже че ми гори по-малко бензин :D :D :D :D
Има нещо вярно в думите на Bass - а пък аз си мисля че от студа ми е кажила толкоз много разхода-то от промоцията може да е :?
Аз пък имах добри впечатления от Лукойл на изхода на Плевен за София, но довреме . Изкалпазаниха се и те. Преди празниците катп идвах към София сипах от ОМВ на Сторгозия и бях доста доволен . Но това са откъслечни наблюдения, Crusader и DeX сигурно ще кажат повече за плевенските бензиностанции.
ИИИИИИИИИИИИИИИиии как ме стреснахте :shock:
Иначе и аз само ОМВ100 и никога вече Лукойл98 :evil:
Dodo 155
18-01-2006, 22:40
Аз сипвам 95 на служебният Орел, ама на него и 110 да му сложиш все тая. Но какво да се иска от 3 цилиндъра, 995сс и 50 полуживи коне :lol: :lol: :lol: Най-важното е, че е с ВЕРИГА :respect: :punk:
ALFA CORSE
18-01-2006, 23:11
Аз сипвам V-Power Racing 100 и засега не съм имал ядове.
A там не сипвам тия лъжат без мярка няма газ няма бензин.
Също така и на ОМВ Красна поляна ми сипаха 54 литра.
Сега сипвам на ОМВ Сердика и за сега съм доволен :cry:
Аз сипвам V-Power Racing 100 и засега не съм имал ядове.
:th_up:
Тя мойта с всякакъв друг се прави на ударена и не върви и харчи :roll: Незнам за Еко Елда дизела (сега го тествам) ма бензина им е по-слаб от шелския :wink:
V-power или 95,в редки случай и 98 :wink: