PDA

View Full Version : Свободни букси под кората

Alexanderbb
24-04-2009, 11:29
От много време ме гложди подозрение но вчера докато чаках застрахователите за втория оглед реших да направя една снимка. Все си мисля че тези две свободни букси са за известната кутия на филтъра-усилвател която някой е махнал и заменил с тази черна жица която води сигнала от антената до радиото. Ще допълня че иначе всичко си работи но пък и аз съм си сложил един друг филтър отпред.

mimouzunov
24-04-2009, 14:09
От много време ме гложди подозрение но вчера докато чаках застрахователите за втория оглед реших да направя една снимка. Все си мисля че тези две свободни букси са за известната кутия на филтъра-усилвател която някой е махнал и заменил с тази черна жица която води сигнала от антената до радиото. Ще допълня че иначе всичко си работи но пък и аз съм си сложил един друг филтър отпред.

Е добре де... какво се цели с тази тема?!Чудиш се какво е имало на клемите или изразяваш недоволство ,че ти липсва въпросното нещо!?Да там седи антенния усилвател принципно...

Бобби
24-04-2009, 15:24
Щом всичко е наред, оти се тормозиш:gruebel:

Alexanderbb
24-04-2009, 17:36
Вероятно защото съм бачка луд и гледам колата всичко да и е наред. А и предполагам че има доста млади колеги дето ще им е от полза да видят кабелите "на голо"

MUROMAN
24-04-2009, 19:16
Добре де ,аз пък имама друга питанка,този антенен усилвател може ли да се усили по някакъв начин?
Сега ще ми се смеете,но като си пусна ксенона и ми бягат 2-3 от станциите и и ма страшни смущенения.:spam_laser:

delian1978
24-04-2009, 20:38
Не са за антенният усилвател.Неговият кабел е кръгал коаксиален с долепен до него още един тънък кабел.Тези са за нещо друго,ама не мога да видя какви са точно и за какво са.

Добре де ,аз пък имама друга питанка,този антенен усилвател може ли да се усили по някакъв начин?
Сега ще ми се смеете,но като си пусна ксенона и ми бягат 2-3 от станциите и и ма страшни смущенения.:spam_laser:
Антенният усилвател няма как да се усили,а смущенията от ксенона ти идват по захранването.Някои баласти връща и смущават захранването на автомобила,отразява се на радиото защото е по-чувствително.Или караш така или сменяш баласти.Абе слушай си диска вечерно време:rotfl:

Rider_alfa155
25-04-2009, 10:00
мммм аз пък нямам нито антенен усилвател .... нито ксеноно които да ми дава смущения и съм си много добре :Silent::Silent::comphits::comphits:

TRENDi
25-04-2009, 13:52
Ето при мен как е, ако ще ти помогне с нещо:...
Празните букси, все си мислех, че са фабрично изведени за 3-ти стоп на кората, но май веднъж ги мерих и нямаше никой на тях при натистата спирачки :unsure:.

Furious 155
25-04-2009, 14:04

аз на късмет си купих така наречените цифрови баластиза ксенона...тогава бяха по-скъпи от нормалните аналогови, да не говорим че и аналоговите са по-големи. Честно казано не съм се ровил да видя каква им е разликата, като схемно решение, но реално нямам смущения на радиото от тях!

Бобби
26-04-2009, 12:05
За тези с проблема, със музиката!
...продавам на баба ВЕФ-а, слуша се само на паркинг и няма УКВ:))
п.с. така ще да е...като всеки се рови по ел.исталацията...и си прави връзки всякакви:jumping: