View Full Version : Китайските скутери
Решил съм да си взема някаква 125ца НОВА,а китайските скутери са на невероятни цени от 1400до2400лв . Но не знам какво им е КАЧЕСТВОТО ако някой е чувал отзиви за тях ще бъда благодарен ако ги каже. Гледах едни на http://911.bg/a2/offers.asp?m=6&id=4973&grid=23430 ако знаете някой сайд за продажба на подобни скутери нека да го напише.Мерси!
Много хора приказвар, че били боклуци...казвам приказва, защото като ги питаш ти имал, ли си карал ли си...имаш ли познат с такъв...и те ми не...така, че.
На тунинг.бг на форума има едно момче в подписа му има линк към форум за скоотерчета :wink: и срещи си правят.
Питай там най-добре, ще ти отговорят...и после кажи какво се решил, че и аз мисля да си взимам такава машинка пак.
Посетих го този форум на скутерджиите и ги питах за китайските скутери и мнението им беше единодушно че са пълни боклуци.Не знам какво да правя? Тези хора сигурно разбират.
Значи се ориантираме към Японски и Италиански на старо до 1000лв. има перфектни 50кубикови...но гледам ти искаш 125
EvgeniiM
18-01-2006, 23:44
100-кубиково Пежо е много добър избор, но цената не е 1000 лв
Бретчеда има такова Пежо просто е невероятно,много върви дига 100 ама го взе чисто ново на изплащане(върза се 5 бона). много ми харесва ама толкова пари за скутер....... сега последно във оня форум казват че от китайските Kimko били горе-долу добри.
Бретчеда има такова Пежо просто е невероятно,много върви дига 100 ама го взе чисто ново на изплащане(върза се 5 бона). много ми харесва ама толкова пари за скутер....... сега последно във оня форум казват че от китайските Kimko били горе-долу добри.
само емблемата му е пежо, това си е 100% хонда, как няма да е идеално