View Full Version : разни други
galinves71
24-04-2009, 17:01
значи от известно време мисля за темичка "разни"по простата причина че,по някога се отварят теми които бързо се изчерпват с 2-3 отговора и се забравят,и в 1 даден момент отново някой повдига нещо подобно,и отново се отваря нова тема от същия характер,и пак след 2-3 отговора се потулва.с това хем няма да пълним раздела и форума с повтарящи дребни неща,хем няма да се стига до това от рода(имаше подобна тема).ако е излишно това моля да я изтриете.
:Topic-is-closed-bg:mhm...
galinves71
25-04-2009, 12:30
хъм,явно е по-добре да се повтарят и потретят елементарни въпросчета и нещица приключващи бързо и започващи отново,?
forza_italia
25-04-2009, 18:00
Явно е така колега.
galinves71
29-04-2009, 21:50
както вече споменах за поводът да пусна тази тема ,реших да продължа по нея.днеска са ми сменили електромера с електронен.въпросът ми е.вярно ли е че отчитали повече от старите класически електромери?въпросът ми е към хора зблъскали се с това.
mirchozo
29-04-2009, 22:13
Абсолютно вярно.Тия новите дори засичат и светодиода който остава включен когато телевизора не работи.Разбрах че може да се манипулират някак, но докато не разбера как не мога да дам конкретен коментар по въпроса.
И според мен отчитат повече ... не е възможно при наличие на 1 човек в жилището , за отопление само на една стая през зимният период + нон стоп пуснат на 1 бойлер и лаптоп + 3-4 осветителни крушки да е равно на 100-120 лева на месец ток :no_no_no:
galinves71
29-04-2009, 22:25
май ще трябва да използвам ел.познанията си.все пак благодаря.
mirchozo
29-04-2009, 22:28
А може колега и още как, и аз с една печка се топля цела зима(нон стоп с термореле е печката), бойлер и т.н. и 280лв ток.Та в тоя ред на мисли, не се знае колко ток си изгорил, щото никой не идва да засича а си пишат каквото си искат и след няколко месеца изравняват.Та не се чудете от това.А иначе колко повече ток отчитат тия новите електромери, никой не знае....
galinves71
29-04-2009, 22:30
А може колега и още как, и аз с една печка се топля цела зима(нон стоп с термореле е печката), бойлер и т.н. и 280лв ток.Та в тоя ред на мисли, не се знае колко ток си изгорил, щото никой не идва да засича а си пишат каквото си искат и след няколко месеца изравняват.Та не се чудете от това.А иначе колко повече ток отчитат тия новите електромери, никой не знае....
при мен е хубаво че уреда ми е в къщи а и минават всеки месец.
Има си и за това цака.Българите сме изобретателни,сега е късно да звънна да попитам как стоят нещата,но утре ще питам.Има си хора с/у 250-300 лв.зависи нали от районите идват пипат ти го електромера и ти пада драстично сметката на ток и няма следи няма съмнение..... :) абе българите сме умни,за всичко си има хора и решения.
mirchozo
29-04-2009, 22:45
Абе и аз нещо подобно бях чул ама не коментирам докато не съм 100% сигурен.А за това че сме изобретателни съмнение няма, все ще намерим начин, манталител....
Има си и за това цака.Българите сме изобретателни,сега е късно да звънна да попитам как стоят нещата,но утре ще питам.Има си хора с/у 250-300 лв.зависи нали от районите идват пипат ти го електромера и ти пада драстично сметката на ток и няма следи няма съмнение..... :) абе българите сме умни,за всичко си има хора и решения.
много си права - много сме умни! ама що не можем да използваме ума за други неща, ми как да минем по втория начин. що като сме толкова умни, не направим така, че да не мислим за втория начин! :upsidedwnsmiley:
много си права - много сме умни! ама що не можем да използваме ума за други неща, ми как да минем по втория начин. що като сме толкова умни, не направим така, че да не мислим за втория начин! :upsidedwnsmiley:
Щото ни управляват глупави....:?
Mind_Control
30-04-2009, 15:28
май ще трябва да използвам ел.познанията си.все пак благодаря.
По добре използвай ел. познанията си не за да си правиш дребни сметки как да изпържиш Електрото с 20 лв, а ги използвай да припечелиш някой лев и да не ти пука сметката дали ти е 50 или 100 лв!! Не може все да се мисли в насока- Как да ги прееба аз тях, за да не ме преебат те мен!
galinves71
30-04-2009, 21:12
По добре използвай ел. познанията си не за да си правиш дребни сметки как да изпържиш Електрото с 20 лв, а ги използвай да припечелиш някой лев и да не ти пука сметката дали ти е 50 или 100 лв!! Не може все да се мисли в насока- Как да ги прееба аз тях, за да не ме преебат те мен!
абе и за добри каузи ги ползвам ама както сам казваш да ни прецакат те нас......а защо те нас?винаги съм бил лоялен към всички бг институции и фирми и за това много ме дразни като ме цакат.
galinves71
04-05-2009, 18:32
някой може ли да ми каже някой сайт или нещо подобно с актуални,изкупни цени на метали-цветни и черни(вторични суровини).