View Full Version : халогени
Здравейте колеги!имам малка идея, но ми понакуцват познанията....намерих си халогени...нямам представа от какво са(:dunno:), ама са халогени (:drool:), и най интересното е че пасват на гнездата(:dance:)....забелязъл съм че има бая кабеля в двигателният отсек и се питам тез коли с пълно окабеляване ли излизат....всми - кабели за халогени има, ама халогени няма???
Kostadin`
24-04-2009, 22:27
Здравейте колеги!имам малка идея, но ми понакуцват познанията....намерих си халогени...нямам представа от какво са(:dunno:), ама са халогени (:drool:), и най интересното е че пасват на гнездата(:dance:)....забелязъл съм че има бая кабеля в двигателният отсек и се питам тез коли с пълно окабеляване ли излизат....всми - кабели за халогени има, ама халогени няма???
ето в тоя сай е описано как се слагат халогени на 33-ката.Успех! http://www.alfa-restoration.co.uk/foglights/index.html
Почти съм сигурен, че окабеляване има. Трябва ти копче за халогените, реле с бушон и респективно халогени. Останалото са инсталационни процеси.
Сайта е много хубав,но по принцип окабеляването си го има фабрично.само трябва да обърнеш внимание,къде да търсиш кабелите и релето.Успех!
отивам да ги смъкна от другите пласмасарии и да ги позачистя малко...мерси за сайта снимковият материал е безценен...мерси и за бързата реакция...и ако някой има път към София да пише...специално ше има :big_beer: 'щото сте голема подкрепа в раздела...направо нямам търпение да грейне слънце.....:Yeeeehaaa::lol::tooth:
Stoian_wolf
25-04-2009, 23:12
аз моята 33ка колеги като я взех си имаше,даже и са ''hella'',реших да ги сменя защото на единия стъклото беше счупено,ама после се поотказах оригиналните са по 89 лв за брой :new_Eyecrazy::new_Eyecrazy::new_Eyecrazy: верно че и др мога да паснат ама не е такава фацата
абе...малко се позамислям вече.пробвах ги ама малко грознеят тези поради простата причина, че са от някъв заоблен скрап...седят криви на бронята просто...а на мен ми е мерак ем да са 'убави, ем функционални....май проекта отпада докато не открия "истинските"...Поздрави!:crazy: