Log in

View Full Version : въпросче за чек панела

go4ko
25-04-2009, 22:55
здравейте,колеги:-P искам да питам-мойта кола е а.р.155 1.7 115к.с. 94г. без климатик,без абс БЕЗ ЧЕК ПАНЕЛ.само часовник отляво и за вратите(отворени-затворени)отдясно.та вапрос-може ли да взема чек панел от друга 155 и да я сложа на мойта кола и дали ще отчита изобщо:question:

TRENDi
26-04-2009, 00:24
Мисля, че можеш, но...
Трябва да си намериш казанчета за антифриза и течност за чистачките с датчици, датчик за нивото на маслото (под щеката, ако не се лъжа) и т.н. Инсталация към необходимите датчици в коша има прокарана със сигурност, затова предполагам (без да съм сигурен), че такава има и зад настоящия ти чек-панел някъде забутана. Лично мое мнение - достатъчно дивотия, занимавки и парички, за 5-6 лампички като екстра.

go4ko
26-04-2009, 10:15
мерси колега за бързия отговор.безаварийно на всички колеги.ще се разтърся за чекпанел

kavalista
27-04-2009, 08:11
моита е точно същата,сложих другия панел и ми светва само от време на време лампата на маслото а мислех че няма да работи взех го заради часовника че моя беше заминал.няма смисъл от другите датчици просто си наблюдаваи колата от време и я проверяваи.това е