Log in

View Full Version : Страннен проблем със плафона !

Balagan
26-04-2009, 00:00
Така ,значи до ония ден като си отварях вратата/ите колямата крушка си светеше както трябва да си се получава ,но от два дена неще !!!

пояснявам никой не е базикал плафона и копчето си е на съответната степен !

пробвах на другата пак неще като отворя и затворя да светне !!!

От както прекарах музиката и спря да се включва при отворена врата...

И Дъ куесчън ис... Къде аджаба да търся проблема

вероятно разкачена букса и как да разбера коя е като кабелите са на сноп и незнам коя е ??? :tv:

mordohy
26-04-2009, 12:07
на рамката на вратата на купето,долу имаш един бутон с гума отгоре.Тя се маха лесно и в долната част има едно болтче.Отвиваш го и бутона излиза .Там ще провериш ,какво става.възможно е при монтажа да са откачили буксата.

Balagan
26-04-2009, 18:15
Благодаря за предположението колега това ще проверя първо :) :drunk:

vlado_iv
26-04-2009, 21:04
Добре де, а лампата и бушона проверили,дали са здрави :prescription:
Защо не спомена днес,щахме да видим къде е проблема....:bangin:

Balagan
26-04-2009, 22:12
Човек всичко което може да се прожери първо съм го погледнал не е от лампата и бушона !

tonov
27-04-2009, 22:36
Може да сте откачили кабела за масата на плафона като сте прекарвали музиката. Свали плафона и провери дали идва маса като отвориш някоя врата.

soldier
02-06-2010, 18:12
на рамката на вратата на купето,долу имаш един бутон с гума отгоре.Тя се маха лесно и в долната част има едно болтче.Отвиваш го и бутона излиза .Там ще провериш ,какво става.възможно е при монтажа да са откачили буксата.

Това има ли го на 146, че аз като гледах има една гума, ама не мяза на бутон. Да си играя ли да я махам?

tonov
02-06-2010, 18:54
Това има ли го на 146, че аз като гледах има една гума, ама не мяза на бутон. Да си играя ли да я махам?

На 146 "бутоните" са вградени в бравите.