PDA

View Full Version : Неизвестният рацер...

100letov
18-01-2006, 17:36
Я са рацера с рег. номер С6321.. да си признае веднага кво е правил вторник вечер (17.01)!?!?!?! :twisted: :x 8)

BatVas
18-01-2006, 18:35
Подскажи ква е колата - сега гадая и не мога да се сетя на кого е този номер. :D :? :? :?

100letov
19-01-2006, 00:33
За съжаление, не съм 100% сигурен защото колегата, който ми разказа случката е от Ланчия форума, и не ги познава много алфите... :( Но ми каза че приличала на моита (155-ца)

blagun
19-01-2006, 12:02
чакай да си признае!!! :D Поне разкажи ако е нещо интерсно :D

100letov
19-01-2006, 16:02
Ми историята ми я разказа Yuri Ivanov от Ланчия форума и е слидната:
Прибира си се той от княжево, по тоя булеварда с паветата, и си кара доста прилично с мерджана (той си кара доста бързичко) и изведнъж някъв почва да му се пъне да го изпреварва в отсрещното... ма некъв такъв все едно да се рейсват иска... Юрката естествено не му се дава, нищо че е с 190-тка Дизел... В това време обаче вече стигат до кръстовището на околовръстното, и Юри намалява, щот все пак си е опасно, пък оня продължава да пържи в насрещното и минава от другата страна на островчето (нали там има островче по средата на кръстовището) намалява и дърпа ръчна точно пред Юрката и спира така напреки на шосето пред него... излиза от колата и почва да вика нещо " ти луд ли си бе, на къв се правиш" и т.н. ...
На мене историята ми се струва типично голфаджииска, и за тва реших да се опитам да намеря тоз посрамник на нашата любима марка :D

valjo
19-01-2006, 17:09
... Юрката естествено не му се дава, нищо че е с 190-тка Дизел...
кво значи това "не му се дава" ... типичния номер "къв си ти че да ме изпреварваш" и газ нали :evil:
извинявай, ама като някой е тръгнал да те изпреварва, и в правилника пише че се отнема газта , с цел да се съкрати пътя за изпреварване, а не да даваш газ като луд и да предизвикаш опасност от ПТП!!

Bobo
20-01-2006, 01:42
... Юрката естествено не му се дава, нищо че е с 190-тка Дизел...
кво значи това "не му се дава" ... типичния номер "къв си ти че да ме изпреварваш" и газ нали :evil:
извинявай, ама като някой е тръгнал да те изпреварва, и в правилника пише че се отнема газта , с цел да се съкрати пътя за изпреварване, а не да даваш газ като луд и да предизвикаш опасност от ПТП!!

Абсолютно подкрепям :idea: :!: :idea: Юрката да се кефи че не сме били ние с Мъри в колата че щеше да ми стане на 190 -ки :evil:

Naso
20-01-2006, 10:26
...
На мене историята ми се струва типично голфаджииска, и за тва реших да се опитам да намеря тоз посрамник на нашата любима марка :D

Ама защо се чудиш и се маеш ? Отдавна тия с мерцедесите са с диагноза ГОЛФ !

100letov
20-01-2006, 14:20
Оф ама и вие сте ми едни разсеяни... кака да е но офенс :evil:
Може би и аз не съм разказал превилно случката, но я помислете реално малко "знаячите"?
Коя е най-слабата 155-ца? при бензините 1.7, а при дизеловите много рядко срещана 1.9ТД... така коя от тия двете коли, ако наистина би изкала просто да го изпревари не би се справила?!? говориме за най-слабите модели!!! Мерцедеса е с отдавна не сменяни консумативи и практически без тампони на скоростната кутия и диференциала и дори и по книжката дето му дават 72 коня не може да ги изпълни... и му се е опънал... да бе ей са
Извинете ме за тона, но вие си мислите "оня си го е изпреварвал а юри му се е правил на гъз!! Ебаси тъпака е тоя!!!" ми помислете пак. Нали сте всичките опитни шофьори и големи рацери...

Как да е сори наистина ама се вбесих малко, надявам се че не съм обидил никой и с удоволствие ще приема още коментари по темата :D

sharky
20-01-2006, 15:10
коментара ми по темата е, че и на двамата ЕГН-та сигурно са прекалено малки, и е невъзможно да ни им се случват такива неща :) Напълно нормална случка.

п.п. Тая 190ка ще да е била доста запазена, та другия да заобиколи островчето :roll2:

Bobo
22-01-2006, 22:36
Оф ама и вие сте ми едни разсеяни... кака да е но офенс :evil:
Може би и аз не съм разказал превилно случката, но я помислете реално малко "знаячите"?
Коя е най-слабата 155-ца? при бензините 1.7, а при дизеловите много рядко срещана 1.9ТД... така коя от тия двете коли, ако наистина би изкала просто да го изпревари не би се справила?!? говориме за най-слабите модели!!! Мерцедеса е с отдавна не сменяни консумативи и практически без тампони на скоростната кутия и диференциала и дори и по книжката дето му дават 72 коня не може да ги изпълни... и му се е опънал... да бе ей са
Извинете ме за тона, но вие си мислите "оня си го е изпреварвал а юри му се е правил на гъз!! Ебаси тъпака е тоя!!!" ми помислете пак. Нали сте всичките опитни шофьори и големи рацери...

Как да е сори наистина ама се вбесих малко, надявам се че не съм обидил никой и с удоволствие ще приема още коментари по темата :D

Ами колега щом почна да обесняваш колко върви едната и колко другата коментара ми е NO COMMENT

P.P. А да си се замислял че може да съм бил аз и бременната ми жена да е била вътре и да не искам да се права на рацер а просто да изпреваря културно бавно движещ се :idea: Това да го помисли :!: :?:

100letov
23-01-2006, 13:15
ОК, приемам всички критики, просто не искам да се карам с никой, защото ако продължа да пиша ще го направя... а това както всички знаем няма смисъл.
Темата според мен загуби смисъла си и от просто търсене на една кола се превърна в плюене на един от най-добрите ми приятели. Бих помолил някой от модернаторите да я заключи и да прекратиме този безмислен спор.