View Full Version : Алфа 145 ТС 16В ВС Ауди А4
да ви се похваля днеска наказах едно ауди а4-ка 150 коня турбина първия ми драг е :pp: ако може да се нарече драг заштото човека с аудито искаше да се дръпнем на битака и то не беше повече от 100 150 метра ако някои иска клипче да ми пише на скупе wincho3519, също така и един приятел с кадет комби реши да се пусне за фън с мене но не се гордея с победата над кадета :pp:
Гледах клиповете наистина впечатляващо за 1.4 сВинспарк сток :) .Браво на колегата :)
qash_qush
28-04-2009, 17:10
Колега, да не бъркаш, да не би този с Аудито просто да е потеглял, а само ти да си бил в драг :)
Колега, да не бъркаш, да не би този с Аудито просто да е потеглял, а само ти да си бил в драг :)
Аз с Бравото 1.6 16 малко понаправено де късах такова Ауди с мноого 2,3 коли. Стабилни са големи са мощни са, но са бавни!
qash_qush
28-04-2009, 17:20
105 коня с вентилатор срещу 150 коня с турбо.
Бавни бавни колко да са бавни :)
Драг на 100 метра?... Последния път като проверявах дисциплините бяха 200,300,400 и 800 метра. Това 100 метра какво е било? Кой като угаси колата коя ще подскочи по напреде ли?
nikolaaaay
28-04-2009, 17:42
Гледах клиповете наистина впечатляващо за 1.4 сВинспарк сток :) .Браво на колегата :)
Ми айде качете ги (примерно) на www.youtube.com да ги видят всички.
drajko145
28-04-2009, 17:48
е това не е ли малко невъзможно бе :laughing1: 1.4 103hp срещу турбинирано ауди ?!?!?
е това не е ли малко невъзможно бе :laughing1: 1.4 103hp срещу турбинирано ауди ?!?!?
Бе и аз се чудя ама нали знаеш, че няма невъзможни неща. Щеше да е хубаво да мяха снимани двигателите на колите преди да се тръгнат, че да няма спорове сега в темата.
Само колегите от Ауди форума да не набарат тая тема, че ше станем за смях.
Поредната забавна тема :clap:
drajko145
28-04-2009, 18:48
Е леле то си станахме за смях:clap:
ми незнам дали е потеглял или не но тои ми каза пали си алфата и ела до битака да се дръпнем питах го защо на битака тои каза защото е близо до нас така че дръпката е изцяло по негово желания няма смисал да не се опита да ме бие ако е некадърен си е негов проблем или лъже че е с турбо питах го ква ти е колата тои вика 150 коня турбина ....
Може да те е метнал за турбото, тогава може....:laughing1:
drajko145
28-04-2009, 19:08
да бе психологическа атака му е нанесъл :screwy: :)
еми сигурно ме е излъгал за турбото не го знам после ми се оплака че нямал хубави гуми
drajko145
28-04-2009, 19:14
Да де то винаги е така гумите съединителяяя :dance:духах си носа и изпуснах волана :rotfl:
Ако е тръгнал с мнооого газ на 100 метра може и да е имало интрига ... само ако ти си професионалист със сликове. Все пак имай в предвид, че тая кола ще ти направи два стадиона на 400 метра! То се иска елементарна обща култура да знаеш, че няма как да биеш 1.8Т с 1.4ТС
аз знам че на дълго нямам никакъв шанс но пича ми е приятел и просто за фън се пунсахме
D-I-V-A-K-A
29-04-2009, 00:39
еми сигурно ме е излъгал за турбото не го знам после ми се оплака че нямал хубави гуми
Наистина те е излъгал колега, защото аз с мойта ТИ-ка едвам ги одържам, и в доста случай ме дърпат пък камоли с 1.4. Иначе евалата, дори и без турбо да е бил пак евалата, че си го бил все пак да биеш 1.8 с 1.4 си е кеф ;)
SandoOne
29-04-2009, 01:04
Наистина те е излъгал колега, защото аз с мойта ТИ-ка едвам ги одържам, и в доста случай ме дърпат пък камоли с 1.4. Иначе евалата, дори и без турбо да е бил пак евалата, че си го бил все пак да биеш 1.8 с 1.4 си е кеф ;)
Дам или пича не расер .... както в повечето случай ....
Absente_
29-04-2009, 01:34
аз с 1.6 тс бих бмв 325 :drinking::screwy:
Абе тука този месец Ауди-тата ли метнахте , че пък и 1,8т . То верно Алфа бяга много ама не се престаравайте бе хора . Преди имаше един дето натупваше разни БМВ-ата по 180-90 коня сега тепате авдита по 150 коня с турбо .
Ае моля ви се не се излагайте ,че както казаха по нагоре ще станем за смях . :screwy::screwy::screwy:
Абе тука този месец Ауди-тата ли метнахте , че пък и 1,8т . То верно Алфа бяга много ама не се престаравайте бе хора . Преди имаше един дето натупваше разни БМВ-ата по 180-90 коня сега тепате авдита по 150 коня с турбо .
Ае моля ви се не се излагайте ,че както казаха по нагоре ще станем за смях . :screwy::screwy::screwy:
БМВ-тата никога не са били сила(говорим за коли еднакъв клас)
Абе що му разваляте кефа на момчето. Напълно възможно е да го е бил 1,8Т на 100 метра. Това е много умрял двигател. И какво като е с турбина като е 150 коня, а алфа 1,8 ТС не е много по малко пък е без турбина. Имам впечатления от 1,8Т с чип обаче на Ауди А6. Ми за тия коне няма никакъв вървеж тази кола. Въври горе долу, ама все едно е 120 коня а не 150 с чип. Уж много коне пък да не казвам голяма дума, но ще се намерят коли с по 40 коня отдолу дето ще са пред аудито.
Мали мали .... кво стана .......... орезилихме се за пореден път ..........
Мали мали .... кво стана .......... орезилихме се за пореден път ..........
Как ще сме се орезилили бре, не видя ли, че Alfa-та е спечелила? :tooth:
Абе що му разваляте кефа на момчето. Напълно възможно е да го е бил 1,8Т на 100 метра. Това е много умрял двигател. И какво като е с турбина като е 150 коня, а алфа 1,8 ТС не е много по малко пък е без турбина. Имам впечатления от 1,8Т с чип обаче на Ауди А6. Ми за тия коне няма никакъв вървеж тази кола. Въври горе долу, ама все едно е 120 коня а не 150 с чип. Уж много коне пък да не казвам голяма дума, но ще се намерят коли с по 40 коня отдолу дето ще са пред аудито.
Говорим за Алфа 1.4. Прочети пак темата :crazy:
J_I_V_K_O
01-05-2009, 19:43
Я,я...качете клипа някъде да видим за какво иде реч :) :boost:
http://www.youtube.com/watch?v=9wSmq5W23SY ето от лявата страна съм аз със ксенона
пс. Момчето което казва "ти виждаш само свтлинки бе мен" не подлежи на коментар просто се напревете че не сте го чули
Това гадно ауди докато надуе турбината и трасето свърши :roll2::roll2:
tokata_pz_flex
01-05-2009, 20:53
Поздравления ! Добре тръгна , и добре нацели 2-ра ... и добре натисна спирачката :crazy:
Поздравления ! Добре тръгна , и добре нацели 2-ра ... и добре натисна спирачката :crazy:
благодаря :) пича с аудито искаше да се дръпнем там пък и на мене ми беше за първи път и си викам що па да не пробвам
Говорим за Алфа 1.4. Прочети пак темата :crazy:
Споко, прочел съм я. Не забравяй че на 100 метра не си личат много разликите в конете. Като прибавим и умрелия 1,8Т не виждам нещо странно.
Драга е състезание, при което зависят много неща, за да си пръв. Заставам плътно зад нашето момче с Алфата. Мой приятел е с А3 1.8Т се дърпахме как ли не, даже и колите си сменяхме (аз карах аудито, а той Алфата ми). На ауди този двигател напълно ме разочарова.
Ilko Ivanov
01-05-2009, 22:59
Не разбирам,какво се чудите толкова.На тази дистанция,дето се вижда от клипа сигурно и с 1,3 боксер да беше щеше да бие Алфата.Па и това Ауди А4 да не е някакъв еталон за бегачка?....
не съм казал че е еталон за каквото и да било аудито нито пък съм казал че и аз съм еталон за реисар просто това ми е първото съзтезание ако може изобщо да се нарече така и винаги е добре за самочуствието да за започнеш с победа пък било то и незначителна
Ilko Ivanov
02-05-2009, 00:24
Това не беше към теб,колега.Не се сърди,победата си е победа.Щом на толкова сте се разбрали да се дръпнете,явно другия участник не си познава колата.
ludkanar
02-05-2009, 15:41
шшшшшшшшшшшшшът млъкни....умрял двигател бил.....без коментари повече
SandoOne
05-05-2009, 23:11
А?
Не те разбрах.
А бравото върви ли аз съм се возил в такова и върви като 70 коня нищо че е 106 относно 1.8 тс незнам ама дигам 200 без проблем на околовръстното и на 3 цилиндъра с преебана бобина съм ги дигал ..... незнам що мислиш че не върват
А бравото върви ли аз съм се возил в такова и върви като 70 коня нищо че е 106 относно 1.8 тс незнам ама дигам 200 без проблем на околовръстното и на 3 цилиндъра с преебана бобина съм ги дигал ..... незнам що мислиш че не върват
Върви, като 70 коня сигурно защото толкова е на колела реално :grandpa:
SandoOne
05-05-2009, 23:18
Върви, като 70 коня сигурно защото толкова е на колела реално :grandpa:
:) :respect:
в голяма заблуда живееш явно:plane:
SandoOne
05-05-2009, 23:49
в голяма заблуда живееш явно:plane:
Eм незнам дали е заблуда возил съм се ..... трагедия е стока на 1.9 ЖТД бравото
Ми ако искаш да се дръпнем да видим
stanislav.iliev
06-05-2009, 12:58
колеги верно е че 1.8 на ауди е BIG трагедия ама 1.8т си повървева особено на а3 тука имаше 1 пич с такава какъв вървеж обаждаше нема връска и ако е quattro на старта ше държи 2.0 на 156 .До колкото колегата с бързата салфетка честито или те лъже че е 1.8т или е толко разбита че задминава 500 000 клм а всички знаем че германските коли не си знаят километрите.
айде мир
SandoOne
06-05-2009, 13:48
колеги верно е че 1.8 на ауди е BIG трагедия ама 1.8т си повървева особено на а3 тука имаше 1 пич с такава какъв вървеж обаждаше нема връска и ако е quattro на старта ше държи 2.0 на 156 .До колкото колегата с бързата салфетка честито или те лъже че е 1.8т или е толко разбита че задминава 500 000 клм а всички знаем че германските коли не си знаят километрите.
айде мир
М дам :) 25 коня разлика е голямо нещо то и за тва 1.8Т е бързо и двете са с 20 В
SandoOne
06-05-2009, 13:49
Ми ако искаш да се дръпнем да видим
Може ама като излезна от бокса че предницата вади 3 та синфония на бетовен
Ок, пиши едно лс като е готова.
SandoOne
06-05-2009, 15:15
ok :)
element_jori
06-05-2009, 16:47
никога няма да е готова >...... хахахаха после ще е друго ......... пича е измамник малко аз няколко теми съм му гледал ................. само искам да ми покажеш каде на околовръсното си вдигал 200 на три цилиндъра и с две гуми ... хахаха ........... тя твоита дане е ГТА бре брат ......... сигурен ли си че дори си карал 1.8тс
SandoOne
06-05-2009, 16:54
никога няма да е готова >...... хахахаха после ще е друго ......... пича е измамник малко аз няколко теми съм му гледал ................. само искам да ми покажеш каде на околовръсното си вдигал 200 на три цилиндъра и с две гуми ... хахаха ........... тя твоита дане е ГТА бре брат ......... сигурен ли си че дори си карал 1.8тс
Питай VFTI дали съм измамник и тогава ще си говориме и ако искаш ела ще те кача на Бул. Черния Връх и от там до фащаме околовръстното до ОМВ Бъкстон ще видиш 200 км/час
Пускахме се със SandoOne...
Пича не е измамник просто си е превъзбуден вече е по-кротък :):):):) :) Другото е че няма реален поглед върху няколко автомобила а си вади изводи за всеки автомобил от само 1 екземпляр....Тоест трябва да си карал, гонил и т.н. 3-4 Фиат Браво 1.9 ЙТД преди да дадеш мнение, че са мъртъвци, а това ама изооообщоо не е вярно....Да не говорим че това браво СТОК с чип ще дере гъза на доста бензинови 1.8 и 2.0... А с леки доработки пак сток карантия всички сме виждали на Нео колата какви брутални времена дава и на един 2.0 ще му направи 10коли разлика....Тааа нафтичката е с турбо и с огромен въртящ момент...да се има предвид..
Пак се отплеснах в писане...
Накратко СТОК 1.9 ще падне от 1.8 но с чип и летящ старт нещата ще са други... Да не забравяме че 1ва предавка на дизела е само до 30км. което си е голям -...
Айде SandoOne оправяй предницата ииии само в 7500об..:-P :go:
SandoOne
08-05-2009, 22:22
Абе 7500 и прекъсвач и испуши ..... :furious: и от тогава на прекъсвач не съм я карал иначе предницата след 26 май ще я права че се фанах тука ремонтни дейности да права :)
Пак се отплеснах в писане...
Накратко СТОК 1.9 ще падне от 1.8 но с чип и летящ старт нещата ще са други... Да не забравяме че 1ва предавка на дизела е само до 30км. което си е голям -...
Ама аз не съм сток :hehehm:
На първа ми минава 40 км/ч. Ако не внимаваш много лесно заставаш на 5200 оборота и си стоиш там докато не дадеш на втора. Искаше ми се и с теб да се замерим да видим къде е бравото.
SandoOne
08-05-2009, 23:45
Ама аз не съм сток :hehehm:
На първа ми минава 40 км/ч. Ако не внимаваш много лесно заставаш на 5200 оборота и си стоиш там докато не дадеш на втора. Искаше ми се и с теб да се замерим да видим къде е бравото.
Аз от неговата втората дръпка като се има предвид че 3 не вкарах с малко падам няма цяла кола ама беше с човека който снима :)