View Full Version : Челен опит
LeoVin4i
28-04-2009, 08:21
Е те така става, като не внимават хората като карат :chair:
А пък каква красавица беше...
17363173641736517366
1736717368
ужас ... ако я почваш на части съм си аресал 1-2 неща:Tease:
detelazurno
28-04-2009, 12:02
Е...на пръв поглед не е пострадала толкова трагично. Лесно ще се оправи. Ти ако си добре значи всичко е наред :) Все пак юнак без рани не може :Tease:
vankata_ll
28-04-2009, 12:06
Айде пък сега на части. :no_no_no: Какви са щетите? Фаровете ми изглеждат здрави, радиатора как е?
Пич, дано да я оправиш скоро и да стане пак хубава като преди.
Най-тъпото от цялата ситуация е, че нашия човек си е седял на едно място и някакъв го е забърсал челно.
DerMeister
28-04-2009, 12:35
Не се коси колега, ще ги оправим и ще са по-хубави от преди. Ето и моята случка от вчера.
http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=469689&postcount=12
LeoVin4i
28-04-2009, 12:36
1737417375
Аз съм N3. Както си чакам в задръстването и едно пежо изскочи от нищото и...
DerMeister
28-04-2009, 12:38
1737417375
Аз съм N3. Както си чакам в задръстването и едно пежо изкочи от нищото и...
Мен ме блъсна брониран инкасо бус :Tease:
http://www.epcounty.com/purchasing/gallery/111508/images/2000%20Ford%20E-350%20Van%20A.jpg
Absente_
28-04-2009, 12:46
нищо и няма колега... случват се и такива неща... :drinking:
mirchozo
28-04-2009, 13:52
Абе кофти работа,но важното е че си добре.На пръв поглед не е сериозно ударена колата, но като се почне капак,десен калник,радиатор(воден и на климатика), броня, вероятно очиларка(гредата която държи радиатора и фаровете).... Та май това е което се вижда на пръв поглед.Каско имаше ли колега?
Свали бронята и я остави на слънце, може и да се поизправи малко(това съм го чувал от майстор тенекеджия дето поправя коли), незнам колко може да помогне в случая щото зависи от материала на бронята ,ноо..може да спестиш някой лев и да се разминеш само с кръпка.Та така е, случват се такива работи,като се има предвид колко бездарни (и ненаучени) същества има зад волана....
coolboby
28-04-2009, 18:53
Мен ме удари Митьо Пищова! Ебати толупа!
LeoVin4i
28-04-2009, 19:25
Ралтата отива на зле при мене. Гредата е сгънала единия рог :| Най-вероятно и другия ама засега не става ясно.
Мен ме удари Митьо Пищова! Ебати толупа!
Таз свиня жива ли е още,да еба и капута.Ако знаеш колко коли е попилял.
Вальо, ще помагаме с каквото можем, няма да се плашиш!
Колега тая маска предполагам ще я хвърлиш я кажи цена за ето тези работи на твоята че са здрави а на моита са счупени - драсни едно ЛС
Сорри колега ти да си жив и здрав другото са тенекии части за колата има ама за тебе няма :no_no_no: .........
тия 146-ци били кучета бре ... да стана дума аз с моята отнесох 2 топки от тия бетоновите заради една баба :no_no_no:
Absente_
29-04-2009, 01:12
Ралтата отива на зле при мене. Гредата е сгънала единия рог :| Най-вероятно и другия ама засега не става ясно.
не се плаши бе човек... 500лв MAX и си чисто нов :drinking:
Уеуее Вальо пак ли бе човек ?
Предния път отзаде сега отпреде .
Тенекиите се оправят , важното е на тебе да ти няма нищо .
Ако можем да помагаме с нещо свиркай .
AntiLuuP
29-04-2009, 20:00
Добре че на теб нищо ти няма , а щом мойта се оправи и твойта ще стане ... Вярно известно време се ползват услугите на любимия градски транспорт ама поне е временно ....
Разбирам те че ти е гадно за колата, но не си първия нито последния така прецакан. Аз си позволих "глупостта" да мина на зелено на един светофар и да не предположа, че другите са с предимство...:chair: и така да застанах пред друг автомобил перпендиклулярно. Последици: предна лява, задна лява врата, калник...:horror:
С протокола от катаджиите, бегом при застрохователите и обещетение по фактура!
Ужас!Явно слънцето е напекло яко всички.
Към колегата LeoVin4i ако не си намерил преден капак пиши ми на ЛС.Мисля,че ще мога да ти помогна.
Kamen666
30-04-2009, 21:42
жалко за колицата колега,важното е че на теб ти няма нищо....а и брембото е незасегнато така като гледам :) това в кръга на майтапа
ако затрябва нещо свиркай да помагам.
Важното е,че ти си добре:)Колата ще я оправиш:Lkingsmiley:Тъкмо освежаване за лятото;)
Христо_Сираков
01-05-2009, 13:32
бронята на слънце незнам дали ще се изпъне ама по добре я свали и я награй малко и я натисни да се изпъне докъто не се е деформирала пласмасата че после ще ти е трудничко като поседи повечко така смачкана
LeoVin4i
01-05-2009, 15:09
Бронята е свалена, капака и той, не ме притесняват ламарините а кривите рогове, и двата имат спукано единия даже е малко S-образен :unsure: Не искам да се давам без бой ама май няма да стане кола от това повече.
Днес, след като 2 пъти ме целеха разни бакшиши, накрая ме умери един Орел Вектра, шофьора 81 набор, не ме видял:shocked:. Резултата: огъната задна лява врата и калник:heavy_cry:.
Absente_
01-05-2009, 18:48
пиши на лс ако искаш да те уредя с добър майстор, като ти изкара колата няма и да се сещаш че си я удрял , споко за роговете :rockon:
LeoVin4i
08-05-2009, 17:35
Днеска все пак реших да я почват и да се ремонтира, една алфа не заслужава такъв жалък край :no: На магистралата в пушек и масло е къде къде по-достойна смърт, така че няма да и се размине толкова лесно.
Днеска все пак реших да я почват и да се ремонтира, една алфа не заслужава такъв жалък край :no: На магистралата в пушек и масло е къде къде по-достойна смърт, така че няма да и се размине толкова лесно.
Естествено.:-P
епа и не само на магистралата става ритуала:pokey::afro:
LeoVin4i
27-05-2009, 17:38
Ух че е лъскавааааа
202032020420205
:wow:
Е тва е.Евала колега,че реши да я оправиш а не да има тема в продава "Продава Алфа 145 на части"
Супер е станала :))