View Full Version : нещо за Шкода ФАБИЯ?
сестрата на моята приятелка иска да си купи Шкода ФАБИЯ-чисто нова, обаче както се досещате тя не разбира много от коли и се обърна към мен за съвет. А аз и скърших мечтите като и дадох пример с един мой приятел, който на тази Шкода и смени скоростите на 8000км., съединител, предните кори се разтропаха яко-като усилиш музиката и тропат, и някакви такива по-дребни проблеми също, а това на нова кола, некакси не ми се иска да взима такава :!: Молбата ми е:Кажете нещо за колата :D добро-лошо :evil: ?Да си я купи или да не я купува?Дали не е по-добре да додаде още малко пари и да си купи СИТРОЕН С3, или РЕНО МЕГАН ? ИЛИ ако имате някакво алтернативно предложение, казвайте :!:
Имам преки впечатления от Фабията, само че спортния модел, в който има леки промени, така че не мога да бъда особено ползен, но съвета ми би бил - нито една от трите. Ако иска Шкода, то си е Фолксваген, ама не съвсем, така че по-добре да си вземе Сеат - и то е Фолксваген, ама значително по-добър от Шкода.
Иначе в момента най-добрия вариант би бил Пежо 207, ама има да чака много време докато излезе в България за продажби...
santo_traficante
19-01-2006, 12:16
????????? ? ????? ???? ???????? ? ??????? ???? ??? ?? ???? ????? :twisted: ???? ????? :D ?? ????? ??????? ???? ??????? ?? ??? ?4 1.6 ????? ??????? ?? ??????? ? ???? ????? ????? ????? :D ??? ?? ???????? ???????? ?????? ? ?? ???? ???? ??????? ?????????? ??? ????? ?? :lol:
________
HERBALAIRE VAPORIZER (http://herbalairevaporizer.com/)
С4 е съвсем друг ценови кла и клас като кола:
В единия клас влизат Пежо 206, Ситроен С3, Шкода Фабия, Сеат Ибиса и др., а в класа на Ситроен С4 са Сеат Толедо, Пежо 307, Рено Меган, Ауди А3, Алфа 147 и др.
Много добър мой приятел: служебна Фабия ТДИ на 3000 и нещо км по път за Варна нещо изтропало. Там в сервиза му говорят нещо за смяна на глава. Той не разбира нищо от коли, но си я взе след 30 дни !!! След 10-на официални оплаквания от неговия шеф до вносителя .
За съжаление такива неща съм чувал или чел за почти всички нови коли тук :roll:
santo_traficante
19-01-2006, 13:00
????? ????? ??? ???????: ???????? ????? ??? ?? 3000 ? ???? ?? ?? ??? ?? ????? ???? ?????????. ??? ? ??????? ?? ??????? ???? ?? ????? ?? ?????. ??? ?? ??????? ???? ?? ????, ?? ?? ? ??? ???? 30 ??? !!! ???? 10-?? ????????? ?????????? ?? ??????? ??? ?? ????????? .
?? ????????? ?????? ???? ??? ????? ??? ??? ?? ????? ?????? ???? ???? ??? :roll:
????? ?? ??????? ? ?????????? ??????? ???? ?? ????? ?? ?? ???? ??? ?? ????? :D
________
Toyota gr engine history (http://www.toyota-wiki.com/wiki/Toyota_GR_engine)
santo_traficante
19-01-2006, 13:05
?4 ? ?????? ???? ?????? ??? ? ???? ???? ????:
? ?????? ???? ?????? ???? 206, ??????? ?3, ????? ?????, ???? ????? ? ??., ? ? ????? ?? ??????? ?4 ?? ???? ??????, ???? 307, ???? ?????, ???? ?3, ???? 147 ? ??.
?? ?? ???? ?!???? ???? ???? ????? ?????? ?? ???????? ??? ?:)???? ?????? ???? ? ?3 ?? ?? ??? ??? ?? ?? ???????:) ????????? ?? ??? ???? 307 ??? ?? ???? ?? ???????? ??? ?? ? ??????? :evil:
________
Herbal Grinder (http://www.vaporshop.com/grinders)
Един приятел си взе такава(3 цилиндрова бензин) септември месец и до момента проблемите които са възникнали са два:
1. Бушон на чистачките.
2. Свети еърбега неясно защо.
До момента нищо не скърца, но да отбележа все пак че колата е лична и се пази....мисля че е минал над 10000км. вече.
П.С. За парите които я взе в момента се продават НародниКоли Поло, но дизел!
Не знам за вас...аз има двама познати с Фабия 1.4ТДИ и двама са много доволни от количката.
В момента качеството на продукция от Скода/Сеат и Волксаваген е най-високо при Шкода...колкото и да не ви се вярва.
За Ситроен С3 или Пежо...по-добре недей остани си с здрави нерви.
За сервизите както колега Санто Трафиканте е писал, нямаш ли познат си е еба@$%ло мама$@$та.
santo_traficante
19-01-2006, 15:05
?????? ??? ?? ? ?? ??????:)??? ?? ?????? ??? ?? ?????? ????? ? ??????? ??? ???? ? ???? ????? :D ?????? ????? :wink:
________
Bone Disorders Advice (http://www.health-forums.org/bone-disorders/)
100letov
19-01-2006, 15:08
Който е гледал Top Gear знае за Aftermarket пручването което правят те на коли на мах 3-4 години, относно колко е удовлетворен клиента от колата, след като я е използвал това време... (Това включва техническо състояние, загубено удобство, повредени електроники и т.н.) Та в това проучване от ПОСЛЕДНИТЕ (най-незадоволаващи) 13 коли 11 бяха френски (Peugeot, Citroen, Reno)... Прави си сметката
Тук бих цитирал какво каза Jeremy Clarkson по темета : "So, tel us, is your car good or FRENCH..."
П.П. Бих препоръчал Фабииката ако има пари за 1.9ТДИ вариянта, гарантирам ти че двигателя е железен :D
santo_traficante
19-01-2006, 15:11
???? ????? ?????? ?????????? ?????? ???? ????? ?????? ?? ????? :oops: :oops: :whistle: :whistle:
________
Mary jane (http://maryjanes.info/)
хаха както казват французите правят едни други работи по добре :oops: :oops: :whistle: :whistle: Колега да ме прощаваш, ама това са чисто голфаджийски приказки :mad: :evil: ! Имам непосредствени впечатления от доста френски коли, включително нашата, и мога да ти кажа, че ако се поддържат качествено, служат доста добре. За шофьори, ценящи икономичността и меката возия, френските коли са най-подходящи. Разбира се, не са спиращи дъха като италианските, но си имат положителни страни и са определено по-добре направени от немските кошници. Само неграмотният или крайно предубеден потребител може да прави изказвания като тия за спагетите и минетите. А за здравината- това е само въпрос на късмет и при нови, и при стари автомобили. Всичко останало са празни приказки!
Ами не знам до късмет ли или кво? Имаме служебан фабия 1.4 МПИ (не като на Шоко бившата - само емблемата същата-той си знае :D ) тя беше вначалото зачислена на мен (ама сега след повишението с шофер пътувам) други карат Шкодичката.
Та като се има впредвид че е служебна кола и не се жали никак-не е правила проблеми - при мене нещо бях разбил по окачването -момчето след мен сменя предни носачи (ама тя тогава беше на 97 хил км) аз като се качих на нея беше на 74 -преди това не знам кво са сменяли.Аз лично сменях бушон на чистачките - че като изгоря в ено кално време -не е за разправяне докато стигна до бензиностанция. В момента е на около 140 хил км. сменяли са части по окачването, гуми, консумативи и един счупен фар. За цени не знам - пращат ги на счетоводството - тези които не влизаха в гаранцията -поне при мен. Та общото ми впечетление от количката е добро-тя е 2002 година.
Ама сигурно е въпрос на късмет - забравих да кажа че по същото време са купени още 6 броя такива - за Регионалните агенции - момчетата са по-доволни от фабията отколкото от новите Кия Рио 1.5 бензин 2004г които им дадохме за втора кола на по1000-1500км (толкова ги карахме в централно управление за да влезе гаранцията им -или нещо такова)
Това мога да кажа - с изброените френски модели нямам никакъв опит. За дизелите на Фабия също не знам. :?
santo_traficante
19-01-2006, 17:30
???? ????? ?????? ?????????? ?????? ???? ????? ?????? ?? ????? :oops: :oops: :whistle: :whistle: ?????? ?? ?? ????????, ??? ???? ?? ????? ???????????? ???????? :mad: :evil: ! ???? ?????????????? ??????????? ?? ????? ??????? ????, ??????????? ??????, ? ???? ?? ?? ????, ?? ??? ?? ????????? ??????????, ?????? ????? ?????. ?? ???????, ?????? ?????????????? ? ?????? ?????, ????????? ???? ?? ???-?????????. ??????? ??, ?? ?? ??????? ???? ???? ????????????, ?? ?? ???? ??????????? ?????? ? ?? ?????????? ??-????? ????????? ?? ???????? ???????. ???? ???????????? ??? ?????? ?????????? ?????????? ???? ?? ????? ?????????? ???? ??? ?? ????????? ? ????????. ? ?? ??????????- ???? ? ???? ?????? ?? ?????? ? ??? ????, ? ??? ????? ??????????. ?????? ???????? ?? ?????? ????????!
?? ?? ??? ???? ? ?? ??? ????????? ??? ?? ??????? ??????? ?? ????? ???? ?? ?? ?????? ???? ?????? ?? ?? ???? ?? ????? ? ?? ???? ????? ??????????? ?? ???! ???? ? ????? ??????!! ?? ????? ???? ? ?? ? ????????????.....
________
Marijuana vaporizer (http://vaporizer.org/)
[quote="santo_traficante":2oqjv7x0]хаха както казват французите правят едни други работи по добре :oops: :oops: :whistle: :whistle: Колега да ме прощаваш, ама това са чисто голфаджийски приказки :mad: :evil: ! Имам непосредствени впечатления от доста френски коли, включително нашата, и мога да ти кажа, че ако се поддържат качествено, служат доста добре. За шофьори, ценящи икономичността и меката возия, френските коли са най-подходящи. Разбира се, не са спиращи дъха като италианските, но си имат положителни страни и са определено по-добре направени от немските кошници. Само неграмотният или крайно предубеден потребител може да прави изказвания като тия за спагетите и минетите. А за здравината- това е само въпрос на късмет и при нови, и при стари автомобили. Всичко останало са празни приказки!
да бе пич може и да съм ГОЛФАДЖИЯ има ли проблем а?мисля че доста коли са ми минали през ръцете за да мога да оценя и да имам някви впечатления от тях! ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ!! за някой може и да е ГОЛФАДЖИИСКО.....[/quote:2oqjv7x0]
начина по който го изказваш е проблема-голфаджийското.И моляте с тия "има ли проблем А?" не тук,не сме се събрали за да се мутрееме
[quote="santo_traficante":1amxfanl]хаха както казват французите правят едни други работи по добре :oops: :oops: :whistle: :whistle: Колега да ме прощаваш, ама това са чисто голфаджийски приказки :mad: :evil: ! Имам непосредствени впечатления от доста френски коли, включително нашата, и мога да ти кажа, че ако се поддържат качествено, служат доста добре. За шофьори, ценящи икономичността и меката возия, френските коли са най-подходящи. Разбира се, не са спиращи дъха като италианските, но си имат положителни страни и са определено по-добре направени от немските кошници. Само неграмотният или крайно предубеден потребител може да прави изказвания като тия за спагетите и минетите. А за здравината- това е само въпрос на късмет и при нови, и при стари автомобили. Всичко останало са празни приказки!
да бе пич може и да съм ГОЛФАДЖИЯ има ли проблем а?мисля че доста коли са ми минали през ръцете за да мога да оценя и да имам някви впечатления от тях! ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ!! за някой може и да е ГОЛФАДЖИИСКО.....[/quote:1amxfanl] Виж какво, не съм имал предвид конкретно теб така че айде малко да сменим тона, а ? Дразня се т такива безпочвени приказки, защото абсолютно същото мнение битува и за италианските коли, но досега никой не е успял да ми докаже каква ми е гаранцията, че ако си купя примерно немска кола, ще се чупи по-малко от фрренска или италианска. И обратното. Може и да не съм имал коли колкото теб, но имам някакво впечатление и смея да твърдя, че и френските и италианските коли имат много положителн качества, просто са подходящи за различен тип шофьори. Иначе ако става въпрос и мен не ме кефят много френските коли, въпреки че такава карам. :handshake:
santo_traficante
19-01-2006, 18:08
[quote="santo_traficante":2diaccbq]???? ????? ?????? ?????????? ?????? ???? ????? ?????? ?? ????? :oops: :oops: :whistle: :whistle: ?????? ?? ?? ????????, ??? ???? ?? ????? ???????????? ???????? :mad: :evil: ! ???? ?????????????? ??????????? ?? ????? ??????? ????, ??????????? ??????, ? ???? ?? ?? ????, ?? ??? ?? ????????? ??????????, ?????? ????? ?????. ?? ???????, ?????? ?????????????? ? ?????? ?????, ????????? ???? ?? ???-?????????. ??????? ??, ?? ?? ??????? ???? ???? ????????????, ?? ?? ???? ??????????? ?????? ? ?? ?????????? ??-????? ????????? ?? ???????? ???????. ???? ???????????? ??? ?????? ?????????? ?????????? ???? ?? ????? ?????????? ???? ??? ?? ????????? ? ????????. ? ?? ??????????- ???? ? ???? ?????? ?? ?????? ? ??? ????, ? ??? ????? ??????????. ?????? ???????? ?? ?????? ????????!
?? ?? ??? ???? ? ?? ??? ????????? ??? ?? ??????? ??????? ?? ????? ???? ?? ?? ?????? ???? ?????? ?? ?? ???? ?? ????? ? ?? ???? ????? ??????????? ?? ???! ???? ? ????? ??????!! ?? ????? ???? ? ?? ? ????????????.....
?????? ?? ????? ?? ???????? ? ????????-??????????????.? ?????? ? ??? "??? ?? ??????? ??" ?? ???,?? ??? ?? ??????? ?? ?? ?? ????????[/quote:2diaccbq]
???? ?? ???????? ???? ????? :lol: ............ :stumm:
________
Plymouth Satellite (http://www.dodge-wiki.com/wiki/Plymouth_Satellite)
santo_traficante
19-01-2006, 18:10
[quote="santo_traficante":bwqt06zx]???? ????? ?????? ?????????? ?????? ???? ????? ?????? ?? ????? :oops: :oops: :whistle: :whistle: ?????? ?? ?? ????????, ??? ???? ?? ????? ???????????? ???????? :mad: :evil: ! ???? ?????????????? ??????????? ?? ????? ??????? ????, ??????????? ??????, ? ???? ?? ?? ????, ?? ??? ?? ????????? ??????????, ?????? ????? ?????. ?? ???????, ?????? ?????????????? ? ?????? ?????, ????????? ???? ?? ???-?????????. ??????? ??, ?? ?? ??????? ???? ???? ????????????, ?? ?? ???? ??????????? ?????? ? ?? ?????????? ??-????? ????????? ?? ???????? ???????. ???? ???????????? ??? ?????? ?????????? ?????????? ???? ?? ????? ?????????? ???? ??? ?? ????????? ? ????????. ? ?? ??????????- ???? ? ???? ?????? ?? ?????? ? ??? ????, ? ??? ????? ??????????. ?????? ???????? ?? ?????? ????????!
?? ?? ??? ???? ? ?? ??? ????????? ??? ?? ??????? ??????? ?? ????? ???? ?? ?? ?????? ???? ?????? ?? ?? ???? ?? ????? ? ?? ???? ????? ??????????? ?? ???! ???? ? ????? ??????!! ?? ????? ???? ? ?? ? ????????????..... ??? ?????, ?? ??? ???? ??????? ????????? ??? ???? ?? ???? ????? ?? ?????? ????, ? ? ?????? ?? ? ?????? ?????????? ????????, ?????? ????????? ?????? ?????? ?????? ? ?? ???????????? ????, ?? ?????? ????? ?? ? ????? ?? ?? ?????? ????? ?? ? ??????????, ?? ??? ?? ???? ???????? ?????? ????, ?? ?? ???? ??-????? ?? ???????? ??? ??????????. ? ?????????. ???? ? ?? ?? ??? ???? ???? ??????? ???, ?? ???? ??????? ??????????? ? ???? ?? ??????, ?? ? ????????? ? ???????????? ???? ???? ????? ?????????? ????????, ?????? ?? ????????? ?? ???????? ??? ???????. ????? ??? ????? ?????? ? ??? ?? ?? ????? ????? ????????? ????, ??????? ?? ?????? ?????. :handshake:[/quote:bwqt06zx]
??? ??? ???????? ?? ????? :cheers:
________
Music Foundation (http://www.yamaha-tech.com/wiki/Yamaha_Music_Foundation)
Не знам за вас...аз има двама познати с Фабия 1.4ТДИ и двама са много доволни от количката.
В момента качеството на продукция от Скода/Сеат и Волксаваген е най-високо при Шкода...колкото и да не ви се вярва.
За Ситроен С3 или Пежо...по-добре недей остани си с здрави нерви.
За сервизите както колега Санто Трафиканте е писал, нямаш ли познат си е еба@$%ло мама$@$та.
Подкрепям напълно :idea: :!:
Имам служебна Октавия и сеат имам и двете са яки дървета ма яки обаче по доброто определено е шкодата.
Говориме за ДИЗЕЛИ! А като говориме за ДИЗЕЛИ НЕ КАЗВАЙТЕ ФРЕНСКИТЕ СА БОКЛУК!
Имам Рено Канго 1.9 Д, имах Пежо 1.9ХДИ, Имам Бус Пежо Боксер 2.8ХДИ и С НИТО ЕДИН ДВИГАТЕЛ ПРОБЛЕМИ НЕ СЪМ ИМАЛ :idea: :!:
П.П. А за Тоьота не си ли мислил щото тя пък е по добра от сичките на куп :wink:
santo_traficante
20-01-2006, 11:17
?? ???????? ???????? ???????? ? ??? ?????!! ???? ??????? ? ????? ???? ??????? ?????? ? ??? :)??? ?? ???? ?? ??????? ???? ???? ????? ? ?? ??? 95000?? ? ? ???????? ??????? ????? ????? ??????:)?? ?????? ???? ??? ?? ???? ? ??? 32000?? ???? ????????? ?? ??? ?? ?? ??? ? ?????????:)???? ??????? ????????? ??? ???? ??? 10000?? ? ???:)? ?? ???????? ?? ????????? ?????? ??? ???????? ???? ??? ? ???? ?? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?? :D
________
MAZDA M PLATFORM SPECIFICATIONS (http://www.ford-wiki.com/wiki/Mazda_M_platform)
Моето мнение - сега не бих си купил нова кола, въпреки че мога да се го позволя за някои марки. Просто за мен колата отдавна не е само средство за придвижване. Поради тази причина, моите уважения към японските коли за тяхната здравина, но нищо ме може да ме грабне освен новият Акорд. Аз от масовите автомобили само 3 марки бих карал с еднакво удоволствие - БМВ, Мерцедес и Алфа. Както казваше кубинецът от Стар Академи на едно от хлапетата :"Пееш добре, но няма ХАРИЗМА ! "
Каква харизма има в едно Рено или Опел или Форд ? Добри коли за вършене на работа, но нищо повече. Дори и Ауди не може да ме накара да трепна. Затова предпочитам употребявана / но поддържана / кола от моята тройка. :)
Като говриме за френски дизели, се сещам за тествоте в доста списания...тия пичове турбините за нищо си ги нямат....100 000км на пежо 307 три турбини.
Смяната на турбините може би зависи и от начина на каране :roll: Ако колата се "пържи" и после се гаси веднага, турбината си заминава . Повечето хора го знаят това, но не всички ...
santo_traficante
20-01-2006, 12:26
???? ??????? ?? ??????? ??????, ?? ????? ?? ???????? ? ????? ????????...??? ?????? ????????? ?? ???? ?? ?? ?????....100 000?? ?? ???? 307 ??? ???????.
????? ? ????? ???????? ?? ?????? ????????? ?? ??? ?????? ????? :D ??? ?? ? ??????? ?????? :!: ? ???? ???????? ? ????? ?? ???? :D
________
OLIVIER GENDEBIEN (http://www.ferrari-wiki.com/wiki/Olivier_Gendebien)
Dodo 155
22-01-2006, 08:25
Като говриме за френски дизели, се сещам за тествоте в доста списания...тия пичове турбините за нищо си ги нямат....100 000км на пежо 307 три турбини.
Eбати консуматива :shock: :shock: :shock:
Но въпреки това 2.0 HDI (без Турбо) им остава доста читав мотор :idea: Брат ми кара Партнер от 2-3г. Вече е на 190К км и доста малко забележки има :idea: Тяхната фирма взеха да купуват Орели, заради отношението в ПЕЖО. Обаче не след дълго шефката му стигнала до извода, че всички сервизи са БОКЛУЦИ и отношение към клиента няма :!: :!: Сега пак започват да купуват ПЕЖО, понеже били доста по-надежни :!:
ФАБИЯ не съм карал, но един колега е имал такава служебна (TDI) в предишната си работа и каза, че ШКОДА-та била доста по-добър вариант от сегашната му Орел КОРСА :wink: -> по-здрава, по-икономична и по-надеждна. Това са неговите думи, аз мога да дам мнение за Орел, какъвто и да е той - НЕ СИ КУПУВАЙТЕ, А АКО ВИ ПОДАРЯТ ГО ПРОДАВАЙТЕ ВЕДНАГА :!: По-голям кенеф от тази марка в момента на пазара няма :wink:
Фен съм на италянските коли, но бих карал и японска и в свободното време да си вадя от гаража БРЕРА-та :D :D :D
Абе то общо взето като си купуваш кола си е И до късмет(на кво случиш).Вярно е че японските коли са много здрави, ама ако си някой вандал и танк да ти дадат пак ще счупиш. Плюс това амортизацията на колите в България е много по голяма от където и да е по-света(то с тия пътища ква да е :evil: ). За Фабията много добро впечатление ми направи RS, върви добре и с доста приличен разход. Добро окачване има, ама дали е здрава :?:
Crusader
22-01-2006, 11:04
Е като стана въпрос за дизели, имаме си тука една Корола, служебна 2.0 D4D /знаете ги, само черни и сиви са в армията с регистрация ВА ..../ - за 2 години или 60 000 км. са сменяни само консумативи, разхода е около 7 литра с включен климатроник ->бух казал доста издържлива кола и доста икономична а в комбинация с цена от 32 000, колата си става доста примамлива, лично аз съм доста приятно изненадан от този дизел!
Eбати консуматива :shock: :shock: :shock:
Но въпреки това 2.0 HDI (без Турбо) им остава доста читав мотор :idea: Брат ми кара Партнер от 2-3г. Вече е на 190К км и доста малко забележки има :idea: Тяхната фирма взеха да купуват Орели, заради отношението в ПЕЖО. Обаче не след дълго шефката му стигнала до извода, че всички сервизи са БОКЛУЦИ и отношение към клиента няма :!: :!: Сега пак започват да купуват ПЕЖО, понеже били доста по-надежни :!:
ФАБИЯ не съм карал, но един колега е имал такава служебна (TDI) в предишната си работа и каза, че ШКОДА-та била доста по-добър вариант от сегашната му Орел КОРСА :wink: -> по-здрава, по-икономична и по-надеждна. Това са неговите думи, аз мога да дам мнение за Орел, какъвто и да е той - НЕ СИ КУПУВАЙТЕ, А АКО ВИ ПОДАРЯТ ГО ПРОДАВАЙТЕ ВЕДНАГА :!: По-голям кенеф от тази марка в момента на пазара няма :wink:
Фен съм на италянските коли, но бих карал и японска и в свободното време да си вадя от гаража БРЕРА-та :D :D :DА бе Додо ХДИ-то не са ли всичките с турбо :shock: :shock: :shock:
А бе Додо ХДИ-то не са ли всичките с турбо :shock: :shock: :shock:
Естественно че са турбо :wink:
П.П. Незнам за вас ма мойта нова брадва ме изненадва яко харчи 5.8 на яко настъпване и си върви културно с 160 - 170 :wink:
75 2.0 turbo
22-01-2006, 23:56
А бе Додо ХДИ-то не са ли всичките с турбо :shock: :shock: :shock:
Естественно че са турбо :wink:
П.П. Незнам за вас ма мойта нова брадва ме изненадва яко харчи 5.8 на яко настъпване и си върви културно с 160 - 170 :wink:
аиде сега по4на се :shock: сеа сигур се регистрираш у другия форум :?: там по ще ти вярват аз кат го карах тоз труп едвам дига 3000 оборота и после краи вси4ко свършва 8) то сигур затуи ти гори малко щото е мъртво роден фиат :twisted: а и ве4е си имаш два фиата хехехеххе
как няма си ги хвалиш :D
hristiqn
03-03-2006, 15:16
имаме фабия от 5 години и алфа 145 мен ако питаш новото си е ново. фабията е много хубава кола стига да е елеганс и да не е 3-цилиндъра
virusalfa
04-03-2006, 10:38
имаме фабия от 5 години и алфа 145 мен ако питаш новото си е ново. фабията е много хубава кола стига да е елеганс и да не е 3-цилиндъраДрЪН-ДрЪН ЯрИНА!!! :idea:
Фабията е хубава, само ако е RS :twisted:
Имам приятел дето има такава (качих се на нея на 48 КМ), е готина е, ама няма нищо общо с 147 например :wink:
То и в цената няма нищо общо :cry:
hristiqn
05-03-2006, 15:27
говорим за нова кола с всички екстре за 20000 лв. няма аналог за цената си!!!
hristiqn
05-03-2006, 15:31
браво бе virus alfa - да не , сравнявам с нова алфа !!!!! хитар си
virusalfa
05-03-2006, 19:44
браво бе virus alfa - да не , сравнявам с нова алфа !!!!! хитар сине разбрах нищо от това-"стига да не е с три цилиндъра"! Един дето има таксита има Фабия 1,2 3 цилиндъра и в момента е на 260 000 км и само масла,накладки...ОБАЧЕ!:
1. вЕДНАГА ИЗХВЪРЛИ ТАМПОНИТЕ НА ПРЕДНИТЕ НОСАЧИ И НА ТЯХНО МЯСТО МОНТИРА ТАМПОНИ ОТ ЗАДЕН МОСТ НА вЕКТРА
2.Изхвърли кутията на въздушния филтър заедно с пластмасовите смукателни тръби.Монтира собственоръчно направени смукателни тръби от неръждавейка,а отгоре сложи чиния с въздушен филтър от ВАЗ,при което разхода на бензин и газ падна с 1,5л и извънграско и градско!Момчето е бивш състезател по картинг!
Не ме разбирайте погрешно-никога няма да си купя кола от ВАГ -концерна!!! На този мотор специално цилиндрите са от некасил!
hristiqn
05-03-2006, 20:02
говоря ти че 3-ри цилиндъра не е кола а трактор!!! карал сам агила 1.2 с такъв мотор- мани бегай !!! това не върви и гои много като го настъпиш!! иначе ако имам кинти нова alfa 159 пак може и gt:))))))
Alfamaniak
05-03-2006, 20:28
говоря ти че 3-ри цилиндъра не е кола а трактор!!! карал сам агила 1.2 с такъв мотор- мани бегай !!! това не върви и гои много като го настъпиш!! иначе ако имам кинти нова alfa 159 пак може и gt:))))))
Eла аз да те кача на 3 цилиндара и тогава говори за трактори :evil:
hristiqn
05-03-2006, 21:04
да бе щте литнеш с 50 коня !!! :lol: :lol:
да бе щте литнеш с 50 коня !!! :lol: :lol:
Ами на Алфаманяк е Алфа 33 1.8 Турбо Дизел и е три цилиндъра - не е 50 коня а повечко :wink:
hristiqn
05-03-2006, 21:48
откаде трагнахме и докаде стигнахме! говоря за двигател 1.2 бензин
Сигурно неговата е 150 коня :D наемате се ама кат дизел на баир :P
Като бях писал по нагоре един приятел има такава 3-цилиндъра.....та гори около 8 и въобще не върви
говорим за нова кола с всички екстре за 20000 лв. няма аналог за цената си!!!
Punto :P 8) при това бензиново :wink:
П.П.
Французите нямат нищо общо със свирките :!:
Ми*ета е "измислен" в Англия :grandpa: :hehe: