View Full Version : Колеги,трябва ми капачката която затваря гърлвината за наливане на масло в двигателя.
Моля ви ако някой може да ми помогне да намеря такава капачка ,защото моята е счупена и олива масло по двигателя от нея.
Колата ми е Алфа Ромео 164 супер 1996 - та,двигател 2000 куб. см. туин спарк 8 клапана два разпределителни вала с верига.
Ще бъда много благодарен,защото отново се започна ходене по мъките(магазини за авточасти където насреща ти вдигат рамене).
прати ми едно лично с снимка какво ти трябва колега :) мисля че имам :) ако е същата след празниците ще те зарадвам с подарък :)
Колега, за да закрепиш положението доато намериш оригинална, купи си капачка от ВАЗ.
MILEN 76
29-04-2009, 15:53
Имам от 2,5 тд ако ти върши работа?
Колега, за да закрепиш положението доато намериш оригинална, купи си капачка от ВАЗ.
И ще те надживее .
@vajvoda имам но е с омекнала пружина и пуска масло , подлагах и маслоустойчива гума за да не пропуска ама всяко чудо за 3 месеца . Ако искаш твойта е .
Капачка от Лада ще свърши работа.Продават се по магазините такива капачки.
virusalfa
30-04-2009, 10:35
Ако си естет по душа и не искаш подигравки от маслари,вземи една от фиат,да пише OLIO и нямаш грижи.Същата е и на жигулите(2101-2107)
Благодаря ви много колеги.Дори бих се радвал кпачката да не е пластмасова.Днес ще потърся в магазините капачка за лада.Вече втори ден ще обикалям :) трупам опит.После ще мога да помагам като вие ми помагате в момента.
Ето я и оригиналната капачка.
5 лв в първата автоморга ( ако има)
@vajvoda В магазина зад мебелната палата по диагонала на Гюрлата дето е бившия Мототехника провери ли ? Там по принцип се води магазин Лада и би трябвало да има такава капачка .
проверих 54 лева е чисто нова :)
Толкова, ама няма да дойде същата вече. Тази не се произвежда вече.
значи по моргите са същите ,калпави имам един човек арабин ще намери нова без емблемата на алфа ,ама на мен така чисто нова ми намери за 33то за 3 лева а новата с емблемата е 15-20 за 33
Купих една капачка за лада.Метална е и идеално затвори,много плътно прилепна.Няма да търся оригинална - пластмасова е,ако я купя втора употреба сигурно и тя ще е накрая на ресурса си.Материала остарява.
Тази за ладата е метална добре затваря,стои грозно(ще кача снимки :) ) ,струва 1.50 лв. Купих си я от един магазин за авточасти от многото,които са до гарата(във Варна).След почивните дни ще си купя още една за резерва,че не се знае :) :) :)