Log in

View Full Version : 1 Май Мото и Авто събор в Кремиковци-Ябланица

acko88
30-04-2009, 10:18
Принципно за това мероприятие са чували само хора който имат нещо общо с Кремиковския край и околията.Преди години това беше мото-събор и идеята е да се съберат всички мотористи и всяка година да изминават един и същи маршрут до с.Ябланица,с времето нещата неса се променили особено,само с това че освен мотори вече се качват и всякакви автомобили който им предстои бракуване или скраб.Съжалявам че толкова късно се сетих да спомена за мероприятието,но който има интерес може да ме попита и да дойде с какво може(не е препоръчително с хубава кола).Аз,Мариян (Muroman) и още един приятел вчера до 23:00 изкарвахме една лада от леговището и кадето е прекарала 15год. без да бъде палена,за жалост снощи неуспяхме да направим нищо друго освен да я извадим от онази джунгла.Днес цял ден ще работя по нея и дано успея да я накарам да изреве,за да можем и ние да се присъединим към всички фенове на алкохола :) Ще сложа 1-2 снимки само да видите от каде почнахме,а по-натам ще има доста снимки от цялото упражнение.

п.с. И Търтея като види темата да несе смее,щото неиска да ни даде Москвича :crazy::roll2:

Furious 155
30-04-2009, 10:26
Кире, откъде я изрови тая лада??? :rockon:
Успех с паленето и да и напомпате гумите, ама леко ;)

acko88
30-04-2009, 10:31
Кире, откъде я изрови тая лада??? :rockon:

Всичко започна преди 2 дни на срещата ни в вторник,тъкмо се жалвахме с Мариян как нямаме някой курник да се качим горе на шоуто и третото момче Коцето каза абеееее, аз имам една ладааа и така се почна :)

Бобби
30-04-2009, 11:27
Принципно за това мероприятие са чували само хора който имат нещо общо с Кремиковския край и околията.Преди години това беше мото-събор и идеята е да се съберат всички мотористи и всяка година да изминават един и същи маршрут до с.Ябланица,с времето нещата неса се променили особено,само с това че освен мотори вече се качват и всякакви автомобили който им предстои бракуване или скраб.Съжалявам че толкова късно се сетих да спомена за мероприятието,но който има интерес може да ме попита и да дойде с какво може(не е препоръчително с хубава кола).Аз,Мариян (Muroman) и още един приятел вчера до 23:00 изкарвахме една лада от леговището и кадето е прекарала 15год. без да бъде палена,за жалост снощи неуспяхме да направим нищо друго освен да я извадим от онази джунгла.Днес цял ден ще работя по нея и дано успея да я накарам да изреве,за да можем и ние да се присъединим към всички фенове на алкохола :) Ще сложа 1-2 снимки само да видите от каде почнахме,а по-натам ще има доста снимки от цялото упражнение.

п.с. И Търтея като види темата да несе смее,щото неиска да ни даде Москвича :crazy::roll2:
То на пчелата московеца е мега лъскав:))
...а бе момчета откъде намирате сили?...аз нещо съм се сдухал...аре успех:Yeeeehaaa:

Furious 155
30-04-2009, 12:23
...а бе момчета откъде намирате сили?...
редбул дава крилааа :jumping:

mirchozo
30-04-2009, 13:11
мали момци бая редбул ще трябва да пийнете, иначе начинанието е супер, дано подкарате скоро таралясника

Бобби
30-04-2009, 14:36
редбул дава крилааа :jumping:
Искаш да кажеш, че ми липсват витамини...?:)

MUROMAN
30-04-2009, 15:58
Абе имаме голямо желание ,но маи за съжаление нещата ще се окажат по-сериозни от колкото си мислехме.

Както предполагам ще видите има много леки козметицни забележки по боята. :roll2:
Ще се помъчиме да я оправиме пък ще видием какво ще стане.

soldier
30-04-2009, 16:04
Абе имаме голямо желание ,но маи за съжаление нещата ще се окажат по-сериозни от колкото си мислехме.

Както предполагам ще видите има много леки козметицни забележки по боята. :roll2:
Абе вие ако се качите в тая кола ще я карата като флинстоун.

Speeder
30-04-2009, 16:07
Колата е УНИКАЛНА!!!
Ако я запалите и отидете на тоя събор ви ставам фен :rockon:
Снимайте повече ;)

Furious 155
30-04-2009, 16:19

Мани ти боята - мотора да пламне си е уникален резултат... само че имам едно неприятно чувство че ако запали мотора, ще изпадне от коша... много е изгнила. На мокро е била дълго време в тия храсти!
Евала за начинаието!:holiday:

Grozdan
30-04-2009, 16:38
Колата е УНИКАЛНА!!!
Ако я запалите и отидете на тоя събор ви ставам фен :rockon:
Снимайте повече ;)

Нали знаеш, че след края на този събор всички коли отиват за скраб. :waving:

Speeder
30-04-2009, 16:42
Май е по-добре маршрута да е Ябланица-Кремиковци.
И после направо в пещта :devil:

rumenti77
30-04-2009, 17:35

От мене е пастирането.:Yeeeehaaa:

Васил Петров
30-04-2009, 18:56
те това са хора без работа :waving: мене нема кой да ме викне :not-fair: но ........ да видим до каде ще стигнете с тупалката а аз имам добар механик за лада (Любо) вие го познавате да ви проведе един урок по запалване.

acko88
30-04-2009, 23:10
Ужас,ужаааааааааас тая лада ми зе мъките днеска,прекалено много я бяха усрали мишките ама това небеше причината заради която се отказахме от нея,много е изгнила ботушите са в окаяно състояние всичко се чупеше на ръка.Но нищо започнах лека ревизия на свещи,кабели,капачка,палец,пълно почистване на карбуратора.А най-страшното беше когато свалиг кутията на филтера вътре беше залято с масло как беше попаднало там незнам,беше удавило карбуратора в масло и всичко чистих :( бендикса естествено беше залепил и затова реших да я пробваме на ласо,след това упражнение стигнахме до извода че мотора е запекъл и това беше последната надеждичка която изчезна :(:(:( но нищо все пак сме ентусиасти и ще се качим с 155-цата на Мариян,имах оферта за един мн лют трабант ама съединителя преплъзва и ме е страх да неме остави някаде.. и това е накратко утре в 7:00 сме на Дълга Поляна в Кремиковци кадето попа ще пее и ще се пие ракия (това си е традиция) ето малко снимки от днес от другите лади който правихме с група младежи и освен лади имаше и една друга кола заради която можеби ще се натъжите малко но нямах какво да направя за да я спася :)

MUROMAN
01-05-2009, 00:55
Олеле :torch: , ако оцелеем утре ще пишевм какво е станало.За момента се търсят всякакви чарколяци за Лада 1600 за да се опитаме все пак да си сглобич нашата си бегачка.

MUROMAN
02-05-2009, 11:03
За да не замира темата и за протокола ще спомена ,че беше много-много хубаво.
Имаше малко подготовка на бегачките сутринта в Кремиковци,после се събрахме на "Дългата Поляна" и от там газ към Ябланица. Тунинг Ладите и 75-цата минаха през черни ,горски пътища ,а ние по царския си път.
Снимките може да ги разделя на 2 части. В Кремиковци с още читави коли и после в Ябланица и това което е останало от тях.
Иначе в Ябланица -
Скара-Бира-Мотористи-Коли-Джипове-4х4 изпълнения-Мзика -Веселба.
Добавям снимки да да се насладите и за да усетите част от нашите вълнения и преживявания.

MUROMAN
02-05-2009, 11:08
ЧАСТ 1
Кремиковци .

Furious 155
02-05-2009, 11:13
Много добре - голям кеф е било!!:clap:

MUROMAN
02-05-2009, 11:18
Част 2
Мото Събор - Ябланица.

Колите след планинския преход.

acko88
02-05-2009, 12:20
В част първа,ясно се вижда как от 08:05 аз и Коцето пием по едно кафе-загорче за разсънване :laughing1: така като гледам,май нямам снимка без бира в ръка :laughing1::laughing1::laughing1:

Mirela
02-05-2009, 12:25
В част първа,ясно се вижда как от 08:05 аз и Коцето пием по едно кафе-загорче за разсънване :laughing1: така като гледам,май нямам снимка без бира в ръка :laughing1::laughing1::laughing1:

И как в 8:46 трябва да ме събудиш някъв вече свеж http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif

MUROMAN
02-05-2009, 12:31

Къде са твойте снимки бай Хуй с бир в ръка? :drinking:

MUROMAN
02-05-2009, 12:35
И как в 8:46 трябва да ме събудиш някъв вече свеж http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif

Всичко е от обич.:wub:

pe6kata212
02-05-2009, 19:01
я който има да си каже,да си каже кой размаза двете коли пред кафето с оная рязаната лада

acko88
02-05-2009, 19:06
Ето ги и другите снимки

acko88
02-05-2009, 19:09
Оп и тези

acko88
02-05-2009, 19:10
я който има да си каже,да си каже кой размаза двете коли пред кафето с оная рязаната лада

Кой 2 коли?Фиестата и там някаква друга непомня каква беше.. Стана голям скандал :laughing1:

MUROMAN
02-05-2009, 20:10

Не е от нашите Пешка. Вчера те видях ,но ти много бързо ми избяга и не можах да те поздравя.Стоеше точно срещу моята кола.

Mirela
02-05-2009, 20:58
Всичко е от обич.:wub:

предположих аз той ги умее тия събуждания http://www.foxes2.be/k/girl_blum2.gif

pe6kata212
03-05-2009, 21:59
Не е от нашите Пешка. Вчера те видях ,но ти много бързо ми избяга и не можах да те поздравя.Стоеше точно срещу моята кола.

Човече ако щеш вярвай щях да се разрева като видях как сте окепазили 75цата.
А по въпроса с поздрава,не съм те видял а и най малко съм очаквал Алфисти на такова мероприятие,и не съм се оглеждал.Бях се ядосал че си дадох пистарката на един приятел да се изфука а той се опита да се изкачи по баира с нея и ми отлесе една скоба на генерацията.Иначе мероприятието беше интересно,както винаги тия Лади направиха фурора.

п.п. Прибрахте ли поне една със здрава щанга на задния мост

acko88
04-05-2009, 14:31
Човече ако щеш вярвай щях да се разрева като видях как сте окепазили 75цата.
А по въпроса с поздрава,не съм те видял а и най малко съм очаквал Алфисти на такова мероприятие,и не съм се оглеждал.Бях се ядосал че си дадох пистарката на един приятел да се изфука а той се опита да се изкачи по баира с нея и ми отлесе една скоба на генерацията.Иначе мероприятието беше интересно,както винаги тия Лади направиха фурора.

п.п. Прибрахте ли поне една със здрава щанга на задния мост

Нито една несе прибра читава :evil: а даже жигулата жълтата се метна 50 метра надолу в дерето и я вадиха 2 джипа с лебедки и после пак на пътя :evil:

Flame
04-05-2009, 21:45
Абе сичко мноого яко изглежда ма защо някой не я пожали тази 75-ца,в Бг са почти няма пък и така да се трошат-не знам:big_whoops:

acko88
04-05-2009, 22:03
Абе сичко мноого яко изглежда ма защо някой не я пожали тази 75-ца,в Бг са почти няма пък и така да се трошат-не знам:big_whoops:

Защото момчето което караше 75-цата не е фен на марката а и едва ли го вълнуват наще класики

Ma7e4k0
05-05-2009, 00:00
Докато някои се забавляват трошеики 75-цата..... други гледат снимки и ги боли сърцето :jumping:

acko88
05-05-2009, 12:35
Докато някои се забавляват трошеики 75-цата..... други гледат снимки и ги боли сърцето :jumping:

Еми аз никаде невидях в раздела "Купувам" даже и 1 обява търся алфа 75 иначе веднага щях да го заведа и да си купи тази за 350лв още преди да беше пипната

Ma7e4k0
05-05-2009, 13:00
Еми аз никаде невидях в раздела "Купувам" даже и 1 обява търся алфа 75 иначе веднага щях да го заведа и да си купи тази за 350лв още преди да беше пипната

Минало е вече...другия път ако има някаква такава кажи, все ще се намери някои да я купи ;)
ПОЗДРАВИ!