PDA

View Full Version : сваляне на динамото

NEDKO
01-05-2009, 18:56
Здравейте отдавна не съм писал,защото колата не ме е ядосвала бая време.Та на въпроса,налага се да сваля динамото спешно,канал ще ми трябва ли?и така като гледам бая зор ще видя как да го извадя от коша?Ако има някакъв пениз споделете.Ако е писано някаде дайте линк,че в момента просто нямам време да изчета форума.

anton.mudev
01-05-2009, 21:46
КОЛЕГА ТРЯБВА ДА СВАЛИШ ДЕСНИЯ ФАР И ТОГАВА

NEDKO
02-05-2009, 09:29
За фара, сигорно на дизела имаш впредвид.мойта е бензин с 2 делка и през фара няма да стане.Ако има още идеи кажете.

MILEN 76
02-05-2009, 09:48
Тъй както гледам една снимчица си с два ремъка и на динамото остава вътрешния заедно май с компресора на климатика.Може да пробваш да свалиш гумата и корите на калника и от там да се пробваш ако не трябва значи отдолу,че като я гледам си е доста претрупаничко.:screwy:
Успех.

anton.mudev
02-05-2009, 10:47
трябва да може и от пред мисля си всепак че трябва да пробваш и като свалиш и фара на страни трябва да излезне така съдя по моята а тя е по натрупана от твоята

NEDKO
02-05-2009, 10:59
Май ще свалям кората и гумата така и аз като гледам само от там има надежда,иначе неможе да мине покрай делката,че да иде до фара има 1 метар растояние.Гледам ,че спря да вали и отивам да я почвам.

NEDKO
02-05-2009, 16:43
Така,ако някои има още Алфа с 2 делка единствения начин да извади динамото е само след сваляле на гумата и предната кора на подкалника,и излиза за секунди.мерси за отговорите на всички.

Sunny
02-05-2009, 16:52
@anton.mudev ако не се лъжа твяота беше V6 TB (оарави ме ако греша ) та при тебе е коренно различно разположението .
На Т.С. най удобно е както е писал колегата NEDKO .