View Full Version : Търся женска
Stefan Caromov
02-05-2009, 01:51
Начи ,темата я пускам ,щото търся за моя дявол -чинчила (убиец) женска. Стана вече време да се задомяваме ,търся женска за оплождане ,или да ми я продадете. треа създаваме поколение ,а моя Чинчи вече щурее доста ::)) да ми е жив и здрав ...
Начи ,темата я пускам ,щото търся за моя дявол -чинчила (убиец) женска. Стана вече време да се задомяваме ,търся женска за оплождане ,или да ми я продадете. треа създаваме поколение ,а моя Чинчи вече щурее доста ::)) да ми е жив и здрав ...
Колега нали знаеш ,че трябва да им създадеш среда ,зада ги накараш да се съвъкупляват.:razz:
А за женска мога да опитам да ти намеря да си купиш ,ако не намериш , но трябва да дойдеш до Пз. да си я вземеш.
Имам познат дето ги продава.
Stefan Caromov
02-05-2009, 10:39
Колега нали знаеш ,че трябва да им създадеш среда ,зада ги накараш да се съвъкупляват.:razz:
А за женска мога да опитам да ти намеря да си купиш ,ако не намериш , но трябва да дойдеш до Пз. да си я вземеш.
Имам познат дето ги продава.
Пари ?
Иноче среда трябва наистина , ама на моя съм му направил баси волиера да кебичи в него,колкото половината стая е
Една приятелка има чинчила, ма не знам мъжка ли е женска ли е. За празниците е в чужбина, но като се върне ще я питам, щото и нейната чинчила иска секс :Tease:
Stefan Caromov
02-05-2009, 11:45
Една приятелка има чинчила, ма не знам мъжка ли е женска ли е. За празниците е в чужбина, но като се върне ще я питам, щото и нейната чинчила иска секс :Tease:
ми то си требе ::)) моята стана на 8 месеца вече и беснее яко . напрао като не съм в нас ,ме е страх като се прибера какво ще заваря ::))
ми то си требе ::)) моята стана на 8 месеца вече и беснее яко . напрао като не съм в нас ,ме е страх като се прибера какво ще заваря ::))
Е нейното е на година и малко. Идеално ще се получи стига да е женска, ма като се замисля май е мъжко. След 6-7 дена ще имам информация и евентуално ще гледаме животински с..:drinking:
Stefan Caromov
02-05-2009, 11:51
Е нейното е на година и малко. Идеално ще се получи стига да е женска, ма като се замисля май е мъжко. След 6-7 дена ще имам информация и евентуално ще гледаме животински с..:drinking:
ха ха ха ах , да ги съберем да си поиграят двете ..... а ние на по водка
old alfist
02-05-2009, 11:53
ха ха ха ах , да ги съберем да си поиграят двете ..... а ние на по водка
Внимавайте, да не ви подбере и вас.
wallbanger
02-05-2009, 12:39
Братовчедка ми също има такова животно . Ще се поинтересувам от пола и ще свиркам ако има вариант .
¨Търся женска¨
и аз :drinking: около 180/100-60-90/около 25г засукана и не много умна...:laughing1:
Сори за спама
П.П. Не разбирам от кучета, ам според мен иди в София в кучкарника има и добри екземпляри
П.П. Не разбирам от кучета, ам според мен иди в София в кучкарника има и добри екземпляри
Това не е куче колега, а катерица :upsidedwnsmiley:
Stefan Caromov
02-05-2009, 19:49
хе хе хе , това нещо средно между крокодил и пеперуда ::):):):):)
От семейство катерици е ,но не е и катерица точно :)
колега, пусни една снимка да го видим :) :shock:
хе хе хе , това нещо средно между крокодил и пеперуда ::):):):):)
От семейство катерици е ,но не е и катерица точно :)
Абе според мен е между катерица и морско свинче, но не мога да определя кой е бил мъжкия егземпляр и кой женския :rotfl::rotfl:
old alfist
02-05-2009, 21:23
Абе според мен е между катерица и морско свинче, но не мога да определя кой е бил мъжкия егземпляр и кой женския :rotfl::rotfl:
Сигурно си менят половете, като някои декоративни риби.
Това не е куче колега, а катерица :upsidedwnsmiley:
Нещо от снощи ме дАржи:drinking:
Stefan Caromov
02-05-2009, 21:46
колега, пусни една снимка да го видим :) :shock:
пробвай този линк
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322882
Стефане, много е готина! Добре си живее