View Full Version : свещи
колеги сори за въпроса,в магазина където си пазарувам ми предложиха свещи малки на денсо и голями на бош.така да ги сложа различни можели или е кофти мерси предварително 146 1.6
според мен това не е оферта да го правиш колега.
отдзиви за боша добри ли са?
Ако са истински са добри.
galinves71
06-05-2009, 08:46
вече година съм с бош бразилски 60лв комплекта, и необяснимо защо послушах газаджията да ги сменя, нямат разлика от нжк които бяха.защо не сложиш или само бош или дензо?
kemo_nike
06-05-2009, 10:00
аз сам си с бош от 7 месеца и сам много доволен 60лв и си супер
мерси колеги. защото едно приятелче маисторче по ел.часта ме посаветва да не слагам бош а тои работи в сервис на бош, много е добър с електрониката.казами да внимавам при монтажа защото много често се късали и после боли глава.
galinves71
06-05-2009, 21:56
мерси колеги. защото едно приятелче маисторче по ел.часта ме посаветва да не слагам бош а тои работи в сервис на бош, много е добър с електрониката.казами да внимавам при монтажа защото много често се късали и после боли глава.
ами гот братле ама думата бош има 2 значения от 2 езика.зависи на кой език вярва твоя авер.нека не забравяме че на 75% от автомобилите ел. и запалителна система е бош.
е ясно,сигурно и тои това има в предвит че тука боша не много бош,щото все пак тои само с това се занимава.но искам да ви питам и вас
Трудно може да определиш кои свещи Бош са ментаци. Аз съм карал с Бош и съм нямал проблеми, но други пък се оплакват. В България най-доброто и сигурно на пазара е Denso.
thecleaner
07-05-2009, 04:46
колеги сори за въпроса,в магазина където си пазарувам ми предложиха свещи малки на денсо и голями на бош.така да ги сложа различни можели или е кофти мерси предварително 146 1.6
Слагай Denso и не се занимавай с глупости. Едно приятелче от един сервиз в Обеля дето му викат "Bosch сервиза" ме извика преди време да изхвърля Bosch свещите които той ми беше сложил защото две алфи се бяха запалили в движение . Преди време ако не се лъжа бях описал случая . Пък и питай някой от нашите майстори Бобо, Румен, Лисан да видиш какво ще ти кажат за Bosch :no_no_no::no_no_no::no_no_no:
Moris_zh
07-05-2009, 11:38
Колега, преди една година сложих комплект свещи на "Bosch". Изкараха само 7000 км. Не можах повече да ги изтрая. Имаше прекъсвания, не работеха добре. Тогава сложих големи "Denso" и колата върви добре. Така че ти си ришавай. Въпрос на късмет е да случиш на качествена стока.
Аз съм с Bosch от 8-9 месеца. Минах и една смяна на масло с тях. Много съм доволен. Имам и Denso които са на около макс 1000km. Ако толкова държиш на тях може да се спазарим, и без това не ги ползвам а и нямам намерение.
Слагай Denso и не се занимавай с глупости. Едно приятелче от един сервиз в Обеля дето му викат "Bosch сервиза" ме извика преди време да изхвърля Bosch свещите които той ми беше сложил защото две алфи се бяха запалили в движение . Преди време ако не се лъжа бях описал случая . Пък и питай някой от нашите майстори Бобо, Румен, Лисан да видиш какво ще ти кажат за Bosch :no_no_no::no_no_no::no_no_no:
колега моя прияте точно там работи и там са много добри.
thecleaner
08-05-2009, 16:38
колега моя прияте точно там работи и там са много добри.
имаш Л.С. да не става махленски спор