Log in

View Full Version : някои да не се обърка да мине през Твъпдица-Елена

HRI100_H
05-05-2009, 00:10
в неделя ходихме с един приятел на драга в Сливен и на отиване минахме през Шипка-на качване добре-ама на слизане беше ебати настилката(дупка до дупка) та на връштане си викаме 4е няма да повторим от там,караме си ние и гледаме Твърдица и си викаме аиде пък да минем през Твърдица-Елена.Стигаме ние до началото на прохода и гледаме че прохода е затворен-и един дядка минава отстрни и го питам от кога е затворен прохода-тои ме гледа и вика-Ами от 15 год.:shocked:
Ама вика минаваите тои е затворен ама те хората си минават-Питах го да не би да има някое свлачище-а тои ми вика-Спокоино бе няма нищо минаваите тои пътя е малко лош само на варха:hi_temerature:-тръгнахме ние и след 10км асфалта изчезна и не може да си представите за какво стана на вапрос-Път около 20км които не мойете да го видите сигурно и по 4-то класен път в Авганистан след бомбардировки....Така че някои ако ви каже че може да се мине не се захва6таите с тази по4ти непосилна задача

nightroller
05-05-2009, 00:36
Не препоръчвам да се минава и прохода "Златица- Етрополе" освен ако не си член на клуб http://forum.offroad-bulgaria.com/, който пичове минават през тунела ...

J_I_V_K_O
05-05-2009, 00:42
Абе човек що не питаш... от тма минавах преди една година и до ден днешен си проклинам дните че минах от там :shocked: най интересното е че найстина хора минават от там но с уазки и джипове. Даже имах клипче някъде с липсата на асфалф калта каменената настилка и ГОРАТА...

haljscho
05-05-2009, 00:55
А бе момчета, гледайте сутрин ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР КОСТОВ и винаги ще сте в час.
Той цяла зима се скъса да повтаря, прохода Вратник, прохода Вратник, прохода Вратник:grandpa:

code
05-05-2009, 08:49
Ако гледаш телевизия всяка сутрин го съобщават този път, че е затворен:wow: тъпото е, че и аз съм минавал с Мондеото за пръв и последен път :depressed: няма такива псувни - потресен :depressed:

HRI100_H
05-05-2009, 15:24
аз съм чувал че е затворен-ама си мислех че се отнася само за зимата..а ние си карахме и гледам Твърдица и с си викаме аиде да минем и да го видим 4е друг път не се знае дали ще минем от там--НЕ СЪМ И ПРЕДПОЛАГАЛ ЧЕ ЩЕ СЪМ НАПЪЛНО ПРАВ:big_whoops:
Затова колеги като видите прохода Твърдица-ЕЛЕНА,по бързо и по лесно ще минете даже ри ако се върнете до ВАРНА:bouncing_smiley:

wrc
06-05-2009, 18:49
А бе момчета, гледайте сутрин ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР КОСТОВ и винаги ще сте в час.
Той цяла зима се скъса да повтаря, прохода Вратник, прохода Вратник, прохода Вратник:grandpa:

Вратник няма нищо общо с Твърдица-Елена,Вратник е Сливен-Стара Река;)

Tedo
06-05-2009, 22:11
един приятел там спука делко от изхвърчало камъче същата работа е и прекия път от петолъчката до шумен през върбица.

haljscho
06-05-2009, 22:44
Вратник няма нищо общо с Твърдица-Елена,Вратник е Сливен-Стара Река;)
Е как ша няма нищо общо като те са патували от Сливен към Плевен, ако не се бъркам а и двата прохода излизат почти на едно и също място?

blank_jack
06-05-2009, 23:01
дам... нали вървеше някаква пропаганда .. "Чудите се къде да пътувате - в България, незабравимо усещане" :D

Kris
07-05-2009, 01:42
Също на Върбишкия проход му липсват доста километри настилка. Иначе така е - като слушате дядката, то си пише, че е затворено ;)

Ако знаете какво желание имам да набарам една жипка и да ги пообиколя тия "затворени проходчета":new_Eyecrazy:

HRI100_H
07-05-2009, 02:13
дам... нали вървеше някаква пропаганда .. "Чудите се къде да пътувате - в България, незабравимо усещане" :D

те и не преполагат колко са прави:grandpa:,има толкова незабравими пътища из наща мила родина че трябва да се замислим дали не е време да вземем по един танк и да се разходим до парламента:respect:

didiod
07-05-2009, 09:44
ицеееее казах ти през котел-омуртага ам дебела глава ей:wallbash:

mim
07-05-2009, 13:13
Сливен - Котел - Омуртаг лятото пътят беше слънце :drive:

wrc
07-05-2009, 13:29
Е как ша няма нищо общо като те са патували от Сливен към Плевен, ако не се бъркам а и двата прохода излизат почти на едно и също място?

Нещо не ти хващам логиката.И двата прохода стигат до Елена,да,само,че Вратник е от Сливен до Елена,а другия тръгва на 40 км западно от Сливен и е от Твърдица и пак излиза в Елена,тъй,че НЯМАТ НИЩО ОБЩО.

deadairplane
07-05-2009, 19:44
... Път около 20км които не мойете да го видите сигурно и по 4-то класен път в Авганистан след бомбардировки....

Ако обичаш недей да обиждаш Афганистанските пътища, като ги приравняваш до тоя лунен пейзаж.

ПС Афганистан колега, пише се с Ф

Kris
07-05-2009, 19:47
чупено ти е стъклото, бах тея снаряди

haljscho
07-05-2009, 20:53
Нещо не ти хващам логиката.И двата прохода стигат до Елена,да,само,че Вратник е от Сливен до Елена,а другия тръгва на 40 км западно от Сливен и е от Твърдица и пак излиза в Елена,тъй,че НЯМАТ НИЩО ОБЩО.
А ми исълта ми е, че те са тръгнали от Сливен.