PDA

View Full Version : 155 Q4

Crusader
22-01-2006, 22:56
Колеги, има ли такова животно 155 Q4 у нас? И ако да, къде и на какви цени се намира? Някоя снимчица под капака? Малко данни за колата? Всичко каквото имате се приема!

koolio
23-01-2006, 00:34
Има, да :yes: . Аз знам за 3 дотук- на Лукан, който пише отвреме навреме във форума- той май има 2. През лятото Еньо (hf hpe) беше купил едно блъснато: http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic ... ght=#22182 (http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?p=22182&highlight=#22182) , ама за нещастие по неизвестни причини човекът спря да пише във форума и не знаем докъде е стигнал с ретаврацията. Сигурно има и други, ама не съм чувал. :roll:

Mury
23-01-2006, 09:21
А за снимки погледни темата за турското 145-Турбо на нея моторът и е от 155 Q4 :wink: :wink: :wink:

martin145
23-01-2006, 09:50
Скоро на мой познат са му предлагали 155 Q4 за няква смешна сума от порядъка на 6000лв. За точната цифра не съм сигурен, трябва да проверя. Интересното е че продавачът твърдял че колата гори 10 на 100 градско :rotfl: Ще видя дали мога да взема повече информация по въпроса и ще я пост-на...

MONI
23-01-2006, 10:13
Принципно имаше един човек от форума дето имаше К4(не помня ника) и даже нещо с Алф я пазаряха ама незнам какво стана точно.

Crusader
23-01-2006, 10:27
Колеги, сега Q4 е 4Х4 нали? И какъв е ДВГ, че гледам в мобилето има една 4Х4 но е с ДВГ 1.7 :shock: , не ми се вярва чак да е 4Х4, а има една V6 от Габрово за 5400 или нещо такова, но V6 и Q4 са различни неща или греша? А идеята е следната, да си намеря Q4 или Integrale, знам че разхода няма да е малак, но колата ще е само за рацинг, а бе търся си кола за дръпки, може и ударена /стига да не е много тежко/! А до колокото видях Q4 има с 2.0 TS ДВГ и V6 ДВГ, как се представят спрямо Дедра 2.0 Турбо Интеграле?

търтей
23-01-2006, 10:29
===
q4 е само 4х4 16в 2.0 турбо
тя е до голяма степен ланча интеграле :wink:

в6 4х4 155 няма

gigi
23-01-2006, 15:19
155 турбо е по бърза от дедра интеграле турбо.
155 с в6 мотор не е кой знае колко по бърза на дръпки от 2.0 16в например, и според мен не си заслужава освен ако не искаш да гъзарееш с по мощен мотор.

Mury
23-01-2006, 15:27
155 турбо е по бърза от дедра интеграле турбо.
155 с в6 мотор не е кой знае колко по бърза на дръпки от 2.0 16в например, и според мен не си заслужава освен ако не искаш да гъзарееш с по мощен мотор.На Дедра Интеграле не и ли слагат само 8 клапановия мотор-187 к.с. :unsure: :unsure: тя за тва е по бавна :tank:

Crusader
23-01-2006, 19:24
Айде бе колеги, малко ТТ данни, че едно момче утре ще ми даде цена за да ми докара такава от Италия, знам че е "котка в чувал" но поне ще имам снимки предварително! Ако се стигне до там, май ще продам 146-цата, не ми се разделя с нея, но така ме блазни Q4 :Bolt:

pooh
23-01-2006, 19:55
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/74.html

http://www.alfa155.com/155/Technical/te ... tions.html (http://www.alfa155.com/155/Technical/tech-specifications.html)

Crusader
23-01-2006, 21:00
Благодаря колега, това за 7-те секунди от 0 до 100 го вярвам, но не вярвам че гори 9.9 градско :lol: и все пак е много впечатляваща :!: Отново съм влюбен, тия работи при мен свършват обикновено с харченето на пари и мусенето на "съкровището" известно време :lol:

Bobo
24-01-2006, 01:16
Благодаря колега, това за 7-те секунди от 0 до 100 го вярвам, но не вярвам че гори 9.9 градско :lol: и все пак е много впечатляваща :!: Отново съм влюбен, тия работи при мен свършват обикновено с харченето на пари и мусенето на "съкровището" известно време :lol:

Хмм интересно съкровище а знаеш ли че акциза му е около 14 бона :?:

BatVas
24-01-2006, 01:43
Спок бе Бобо - ако джамбаза си знае работата ще я пише 2.0 16 клапана в фактурата и ще плати само ДДС-то като за 2.0 ТС. :wink:

Crusader
24-01-2006, 08:25
Спок бе Бобо - ако джамбаза си знае работата ще я пише 2.0 16 клапана в фактурата и ще плати само ДДС-то като за 2.0 ТС. :wink:

Предполагам че човека знае за какво става въпрос но ще се постаря да му звънна днес та да му напомня. Благодаря за съвета! Другият вариант е кола Бг. но май ще излезе доста скъпо. Ще видим!

Yon
24-01-2006, 09:50

:?: :?:
Акциза изобщо не е толкова :wink:

Bobo
24-01-2006, 12:13

Батенце защо имам чувството че никога не сте внасяли кола :?:

А за колегата Храбри за пореден път се ... НЗ

Успех, закво ли ви светкам по темите като знаете сичко айде със здраве :evil:

alf
24-01-2006, 13:57
имаме тука една КУ4ка за продан ако еньо няма да я взима ще се пусне на атрактивна цена. колата е в момента в благовград. има работа по нея по скоро козметика и малко по мотора, върви на ужас и е е кипирана с музика дето зема 2/3 от багажника - поставяна е в германия професионално.
в общи линии това не е кола за ежедневно каране - много е ниска, а за харча 10/100 - може ама масло.
аз лично съм я карал въпросната и ... абе няма такъв самолет... оборотомера на 4000 пускаш съединителя и тва се изстрелва моментално озъбен от ускорението без въртене на гуми. завойчетата са истинско удоволствие с тази кола (тя стандартната е като в релси а смятай с тва 4х4...)
принципно ползва двигателя и трансмисията на ланча делта интеграле (цивилния вариант) - мощност около 190кс. абе типо с багажник и механика на ланча с емблеми на алфа. много бих искал да имам такова ама нямам финансова възможност да поддържам такъв звер

zlia
24-01-2006, 14:40
Съжелявам колега, но до вчера съвсем близо до Белене имаше такова чудо Алфа 155 Q4. Аз взех такава за синът ми и стягам всичко по нея от до и понеже съм много претенциозен( зъл ) имам доверие на един майстор от Славяново , който наистина мисли и работи професионално. По каталог разхода градско е 12.3 л, но винаги добавяй още малко и то в зависимост от нрава на карача. Иначе машината е "синът на вятъра" както аз съм сия кръстил. И най хубавото в нея е това че е "вълк в овча кожа", здраво дразнещ разни сноби със скъпи немски и тем подобни кенефи.

Crusader
24-01-2006, 15:54
Айде кажете нещо за цени де, че наоколо легенди само се вихрят, ще питам в прав текст НА КАКВА ЦЕНА МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ Q4?
А стига бе къде е била? Свищов? В Слвянобо имам баба, и съм чувал за този майстор, казват че бил добър в ремонта на скоростни кутии.

Yon
24-01-2006, 16:21
http://www.mobile.de Тука намерих три Q4 за сверка само

Z:)m
25-01-2006, 11:33

:?: :?:
Акциза изобщо не е толкова :wink:

Справката в mobile.bg показва:
МИТО: 0
АКЦИЗ: 4895.73
ДДС: 4399.146

ОБЩО: 9294.876
това е за автомобил над 4г, 190 к.с. и има сертификат EUR1.
От тук на сетне не знам джамбазите какви "хватки" правят по митниците ... :?

MONI
25-01-2006, 12:10
http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=23757
http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=23757

kris11
25-01-2006, 22:25
И най хубавото в нея е това че е "вълк в овча кожа", здраво дразнещ разни сноби със скъпи немски и тем подобни кенефи.
Е де споко- да не би 2,0 l TS 8V да е слабичка. Само да се опита някой да се впряга на светофар :D и на 3 та върти гуми. :D

И трябва да се приеме нов закон за движение по пътищата.
Когато видиш в огледалата , че те застига самолет 155 задължително премини в дясната лента !! , а не да се влачиш пред него

BatVas
26-01-2006, 09:21

Батенце защо имам чувството че никога не сте внасяли кола :?:

А за колегата Храбри за пореден път се ... НЗ

Успех, закво ли ви светкам по темите като знаете сичко айде със здраве :evil:

Бобо може би греша - прав си че не съм внасял кола :oops: :? , така ми казаха едни джамбази на митница Свищов-може да са ме излъгали :? :? Аз ги бях питал за Делта като на Еньо - как , що, колко и те казаха че може да се пише 2.0 -16 и така. :wink:
E това беше причината да питам за делта в Свищов(заради митницата там)- щото тази долу би трябвало да я продават по-ефтино от акциза и ДДС-Явор се е интересувал - това е цената с платено мито - щото аз помислих че това е цена без мито
http://www.mobile.bg/perl/printdet.cgi? ... 5588896512 (http://www.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id=11135865588896512)
П.П. Виждам че Злия чете темата - да каже и той неговото мнение. :?:

Mury
26-01-2006, 11:14
Васе за Ланчиа може и да я пишеш 2.0 16 защото си е такъв мотора а за 155-цата нема как защото тя е с Ланчов мотор а не е Т.С. :wink: :wink: :wink: /поне да пишеше отгоре Т.С. ама не/ :wink:

BatVas
26-01-2006, 11:43
Васе за Ланчиа може и да я пишеш 2.0 16 защото си е такъв мотора а за 155-цата нема как защото тя е с Ланчов мотор а не е Т.С. :wink: :wink: :wink: /поне да пишеше отгоре Т.С. ама не/ :wink:

Добре де вярно, като отвори капака че не е 2.0ТС, - няма ли начин и там да се докара до конски сили под 167(демек без акциз) Все пак документите с които се внася може да се понагласят от Италянците ( и те не пасат трева). Знам ли ???

Mury
26-01-2006, 11:48

Добре де вярно, като отвори капака че не е 2.0ТС, - няма ли начин и там да се докара до конски сили под 167(демек без акциз) Все пак документите с които се внася може да се понагласят от Италянците ( и те не пасат трева). Знам ли ???По принцип си прав те Италианците са царе на фалшивите митнически деклараций така че нема проблем стига да се разбереш с тях става :wink: :wink: :wink:

Bobo
26-01-2006, 13:07
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=3062 :idea:

BatVas
26-01-2006, 13:39
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=3062 :idea:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: за съжаление си прав и това че е станало при Ланчата е друга бира - явно при Алфата няма да стане.Жалко !!! :oops: :oops: :oops: :?
Е , поне изяснихме въпроса, ако някой го интересува!!!

Crusader
26-01-2006, 23:14
Утре отивам да видя един самолет....да видим кво ще излезе :!:

gigi
27-01-2006, 13:29
Успех колега. Ако го вземеш няма да ти се размине идването до София :wink:

BatVas
27-01-2006, 13:57
Колегата в момента е в Ботевград да гледа едно Q4. Регистрирано е в БГ отдавна като Ку4 - сега говорих с него - караше го - ще му звънна след малко да видя как е било. :D :D :D

alf
27-01-2006, 14:00
това е на колегата ку4ката с изродската музика :D
а дано :rockon:

bass
27-01-2006, 14:05
ку4ката
:tooth:

Bobo
27-01-2006, 14:59
това е на колегата ку4ката с изродската музика :D
а дано :rockon:

да и окаяно състояние :roll:

Crusader
27-01-2006, 17:49
Здравейте колеги, едва що се връщам от там, жалко за добрата кола, наистина е в окаяно състояние, значи и салона и външно е много зле, но това е малката беля /това не е проблем за мен/ проблема е че пуши като танк, не знам виждали ли сте танк като запали какъв е облака ->е това е нещо подобно, покарах малко колата, но беше заледено и не можах да и пробвам възможностите а и имаше много легнали полицаи та ме беше страх да не я ударя от долу, но иначе тегли доста добре, но като я спреш на място почва да пуши от всякъде :shock: :shock: :shock: , по мое мнеие колата се нуждае от поне 6000-7000 лв. за да стане ОК + цената и...... Направо не знам дали си заслужава, вярно музиката от зад е изродка : 3 усилвателя, колони, туба и т.н., но пък мен музиката не ме интерсува така че работата става още по неинтересна, честното ми мнение е че направо ще трябва да ми я даде на половината цена за да се замисля /извини ме колега ако четеш форума/ а и ако трябва да я стегна ще ми трябва поне година.....направо не знам....ще си помисля, но не и на тази цена. А като се замисля за тия пари ще взема 155 2.0 TS 1996-1997 :?: :?: :?:

Mury
27-01-2006, 17:55
Мое мнение е че ако не си много зает и имаш време да се занимаваш не е проблем зависи от цената де но да си вкарваш таралеж в гащите и да я водиш само по майстори-забрави ако можеш сам да си я правиш-ок то това е кефа ама иначе :screwy: :Yoda: :brickwall: :brickwall:

Crusader
27-01-2006, 18:26
Знам но това е не само труд а и доста пари за части, примерно само едно турбо е 900-1000 а сегменти, основни и биелни лагери бог знае още какво ще излезе, чух че е удряна от долу та има доработки и по диференциалите и каретата /на пода на шофьора има голяма изпъкнала бабуна/, както и доста други работи, май по-добре е Дедра Интеграле -> вече ми предложиха такава в движение и то за 3500, ще видим!

zlia
27-01-2006, 21:00
Grusader, ако имаш път към София обади се да видиш "синът на вятъра" и да чуеш звукът на един "чувал с котки", които съскат. Имам това което търсиш и то готово за "бой", но само при определени обстоятелства бих се разделил в този момент с "бияча". Обстоятелствата не зависят от тебе, а от мои неща които скоро ще се изяснят. Жалко че бях близо до Белене, но нямах време за влизане във форума там.

Bobo
27-01-2006, 21:52
Grusader, ако имаш път към София обади се да видиш "синът на вятъра" и да чуеш звукът на един "чувал с котки", които съскат. Имам това което търсиш и то готово за "бой", но само при определени обстоятелства бих се разделил в този момент с "бияча". Обстоятелствата не зависят от тебе, а от мои неща които скоро ще се изяснят. Жалко че бях близо до Белене, но нямах време за влизане във форума там.

Доколкото познавам Злия това е колата :!:

aggressivo
28-01-2006, 14:02

aggressivo
28-01-2006, 14:12

Crusader
28-01-2006, 15:01
Много грубо колега!
Тва за диференциалите го знам от един съфорумник, но това както казваш ти е друга тема, пък и има и други Q4, които се продават, както видя сам по-горе!
Тва за БТР-а ще го приема за шега /наистина съм карал такова/, тцъ не става за дръпки, но както ти каза става да прегазиш някого :lol: :lol: :lol:

Bobo
28-01-2006, 18:48
забравих за каретата тях едвам ги напаснах , е то е така като ги взех от ФАДРОМА

Верно ли бре :?: :shock: Я обесни как стана тая :?:

Абе така като гледам за да е колата в тва състояние ти да не си ТРАКТОРИСТ БРЕ :idea: :?:

Bobo
28-01-2006, 18:51
Виж сега какво ште ти кажа, че пуши, пуши аз сам ти казах сащо мисла че ти казах че не ми е зор да я продавам. тези пари кадето ми ги предлага не ми харессват. за ремонта които говори 1год. в боска и 6000-700лв слез на земята това нее алфа 145 :D сажелявам че си се разкарал напразно ремонта на таз кола излиза на 1500лв питаи Еньо сам ми каза 4е толкова ще ми излезе. Може би в Беляне трябва да поръчваш частите с куриер за това ще ти излезе 6000-7000лв. Но това е друга тема.Така че Вземи си Дедрата пък някои ден да сме живи и здрави както ти каза ще направим някоя ДРЪПКА. :D
И може би този ден да разбереш в какво си згрешил? :boost:

п.п.Защто се занимаваш с глупости по добре си вземи един БТР и си ре6и проблемите от раз пък ако не спечели на ДРЪПКИ-те винаги ще можеш да си отмастиш като ги премажеш :usaflag:

Аве я ни светни от кво пуши :?:
Като не те уреждат парите ок не я купува и готово кво псуваш тука :!:

Само глей кат направите дръпка ти да не разбереш в кво си сгрешил :idea:

А на темата "тва да не е 145" - НЕ, НЕ Е ТАЯ Е 100 ПЪТИ ПО-ЗЛЕ :!:

Dodo 155
28-01-2006, 20:07
Ще сложа катанец малко да се поохладите, че с тези земеделски и военни техники ще изтрепете всичко :wink:
:lol: :lol: :lol:

Dodo 155
28-01-2006, 20:22
Отключвам темата по молба на Crusader, защото колегата сериозно си търси 155 Q4 и нека да му даваме само съвети, а не да се пишат глупости :!:

п.с. Някои простотии ще бъдат редактирани :idea:

Crusader
28-01-2006, 20:26
Благодаря на Dodo155, че отключи темата, ще пусна такава и в КУПУВА, но търсенето малко се разширява, може да попадна на добра 2.0 TS, че има предложение за Дедра Интеграле 170к.с. с газова :shock: /има я в мобилето/, която на всичкото отгоре ще ми струва точно 2400 ако добавя и Уно-то на жената /изкушен съм/ но ми се ще да е самолет Алфа 155 :D

boian
29-01-2006, 00:05
П.П. По добре трактор от колкото Алфа Ромео 145

По- добре ако ще ореш :evil: . Айде стига сте се заяждали с тия 145-ци. Аз кво да прая кат ги имам две /едната е с 5 врати/. И ако се загледаш кой колко е дал за поддръжка на 145-та си, ако всеки се грижи така, няма да има нито пушеци и мъгли, нито ударено и сделките ще си вървят. Аз не знам дали Алфа Ромео произвеждат трактори, ама ако произвеждат сигурно ще има и модел Q4 :twisted:

Bobo
29-01-2006, 01:22
Не знам от къде получаваш това инфо но повярваи грешиш както и този ПАЛЯЧО.
Мисла с това да преклучим спора.

П.П. По добре трактор от колкото Алфа Ромео 145 :D

Аре бегай на село да ореш ТЪПАК :!:

gigi
29-01-2006, 01:23
Не знам от къде получаваш това инфо но повярваи грешиш както и този ПАЛЯЧО.
Мисла с това да преклучим спора.

П.П. По добре трактор от колкото Алфа Ромео 145 :D
Колега не се изказвай така никой с нищо не те е обидил, на човека не му е харесала колата не я купува това че не си я потдържал като хората не значи че сега трябва да злобееш :!: И ми е интересно кой в случая е палячото.
А относно 145 ми че то същото като 155 бе все си е фиатче :lol: :lol: :lol:

145q-teq
29-01-2006, 18:16
И на мен ми е интересно кои е този пялячо?
Момчето което кара тази Q4 го познавам лично карая от 95год. Всеки ден го Виждам и повярвайте колта няма удар както и модефикации, не злобее за цената а за изказванията на този които му гледа колата.

него го сасипаха по сервизите просто е вдигнал раце вече но му е голяма лубов. какво да се прави алфа ромео а до колкото за колегите сас 145/6 просто се базика с вас такъв си извинетего.

Не даваите грешно инфо за коли които не ги знаете нее правилно.нее и колегиално :D поздрави и от аggressivo
VIVA LA ALFA ROMEO

Bobo
29-01-2006, 18:34
И на мен ми е интересно кои е този пялячо?
Момчето което кара тази Q4 го познавам лично карая от 95год. Всеки ден го Виждам и повярвайте колта няма удар както и модефикации, не злобее за цената а за изказванията на този които му гледа колата.

него го сасипаха по сервизите просто е вдигнал раце вече но му е голяма лубов. какво да се прави алфа ромео а до колкото за колегите сас 145/6 просто се базика с вас такъв си извинетего.

Не даваите грешно инфо за коли които не ги знаете нее правилно.нее и колегиално :D поздрави и от аggressivo
VIVA LA ALFA ROMEO

А ти кой си щото пък ние не те познаваме :wink: иначе за останалото си прав просто тона с който говори в този форум не се толерира :idea:

145q-teq
29-01-2006, 19:06
Просто приател не членувам в клуб алфа ромео просто не обичам не за друго. карам си колата и друго не ми триябва заради него си купих 145
искам да те питам БОБО нещо ако някои които не познаваш наговори куп лажи за товята кола мисла че и ти доста ше се ядосаш може и ти да говориш глупости кадето не се толерират.

а агресиво ми е доста скъп приятел кито заслужава да го защита от глупостите на някои хора.

но наистина искам да знам кои познава неговата кола доста ще е забавно да бъде разобличен и да видите 6то за стока са хората.

п.п. а за агресиво можете само да желаете такъв прятел.

Crusader
29-01-2006, 19:08
Кое от това което казах че съм видял с очите си не е вярно?

P.S. Младежо, на мен лично почва да не ми харесва тона ти!

145q-teq
29-01-2006, 19:30
1. Няма удар подутините от долу са от камани
2. как разбра че има нодефикации
3. За каретата по какво си разбрал че са от друга кола?
4. Дефернцял- което му е правно: смяна на тампони и масло.
5. Освен предните две седалки че са скасани което е проблем поччти при всички 155-ци какво много му е зле на салона.
6. До колкото разбрах не си го питал за ремонти!
7.За ваншния вид мисля че тои се ядосва 100-пъти пвече от теб( без коментар)

ако пускаш ти такава информация, трябва в затвора да те хварлят.
а вав тона ми си мисла че освен теб никои друг не вижда лошо.

Crusader
29-01-2006, 19:46
Здравейте колеги, едва що се връщам от там, жалко за добрата кола, наистина е в окаяно състояние, значи и салона и външно е много зле, но това е малката беля /това не е проблем за мен/ проблема е че пуши като танк, не знам виждали ли сте танк като запали какъв е облака ->е това е нещо подобно, покарах малко колата, но беше заледено и не можах да и пробвам възможностите а и имаше много легнали полицаи та ме беше страх да не я ударя от долу, но иначе тегли доста добре, но като я спреш на място почва да пуши от всякъде :shock: :shock: :shock: , по мое мнеие колата се нуждае от поне 6000-7000 лв. за да стане ОК + цената и...... Направо не знам дали си заслужава, вярно музиката от зад е изродка : 3 усилвателя, колони, туба и т.н., но пък мен музиката не ме интерсува така че работата става още по неинтересна, честното ми мнение е че направо ще трябва да ми я даде на половината цена за да се замисля /извини ме колега ако четеш форума/ а и ако трябва да я стегна ще ми трябва поне година.....направо не знам....ще си помисля, но не и на тази цена. А като се замисля за тия пари ще взема 155 2.0 TS 1996-1997 :?: :?: :?:

Ето какво съм казал, ти май не четеш внимателно колега, за ударите от долу и доработките казах че съм чул от друг съфорумник /името му няма значение - той е човек когото уважавам/ обаче бъбуната на пода я има:!:
Айде сега си направи сам анализ на изказването си! Не очаквам да си посипеш косата с пепел, но едно извинение ще ми дойде добре!

P.S. Моля модераторите за изтрият това което сметнат за излишно!

145q-teq
29-01-2006, 20:20
Само едно.

Не вярваи на "прятела" си.

а и до колкото разбрах от 3000 мина през 3500 а сега си вече на 4000.

агресиво още мисли до довечера ще ти каже не мисла че е за парите има си достатчно.спомените не се дават лесно.
а до колкото за извинението, то общо взето няма за какво да ти се извинявам НЕ ПУСКАЙ ГРЕШНО ИНФО. точка

145q-teq
29-01-2006, 20:33
мисла че темата трябва да мине към общи приказки :D хайде стига вече.

valjo
29-01-2006, 20:39
тя стана като за кошчето, ти мани друго

е така като се почне коментар на нечия продавана кола, винаги така става

и Косьо като продаваше КуВе-то ... съшото
затва който си продава колата, по добре да не пише тук !
се ще се намери някой професор, да му обясни как неговата точно е кочина;)

Bobo
29-01-2006, 20:57
...да му обясни как неговата точно е кочина;)

Е кво да му обеснява то си е факт :!: Просто трявба човек да си направи сметка дали си заслужава за тия пари да си купи тая кола :wink: А това всеки си го прави за себе си!

Колега относно това за говоренето на някой ми единия е виждал колата не еднократно :idea: а другия я видя и си написа мнението :idea: Незнам кой кво не ти хареса че е написал ма сичко си е вярно :idea: