Log in

View Full Version : Къде си, крадецо?

Fear
07-05-2009, 09:53
Знам, че е малко тъпа тази тема, но искам да изразя съжалението си към нещастника, който снощи реши да ми открадне капачките на вентилите. :wallbash:

Пич, видях те, видях ти и колата и номера й. Няма обаче да се занимавам с теб, защото ядът ми трая точно 10 секунди, след това вече можех само да те съжалявам. Мислех си дали не е по-добре вместо да ти светкам с фенерче да те надупча с въздухарката, ама не съм такъв човек.
Вече съм си поръчал нови, а следващият път, когато не ти достига огромната сума от 11лв. за такива капачки, може да ми звъннеш, аз ще ти дам.
Или пък ми пиши във форума, защото съм почти убеден, че четеш тук.

Ползвай си ги със здраве, като подарък за Гергьовден, пък когато на теб ти ги откраднат, защото са готини, ще се сетиш за мен. :falos2:

П.П.
Следващият път не дъни толкова силно гнусната си чалга, защото именно това ме накара да погледна през прозореца, за да видя кой селяндур се подвизава под прозореца ми. :devil:

ФЕРАРИСТ
07-05-2009, 09:58
Добре де, не гледате ли саксии с цветя на джама, нямате ли тежки предмети.....

Fear
07-05-2009, 10:12
Нямам саксии, а и става въпрос за отсрещната страна на улицата, т.е. около 25м. Не мисля, че бих могъл да хвърля саксия дотам. :tooth:
Ама както казах вече - да си ги ползва със здраве. За такъв мизерник, не саксия, ами и чашката на въздушната пушка ми досвидя да изхабя. :hehehm:

code
07-05-2009, 10:16
Като му знаеш номера, не мога да разбера защо не довършиш историята . .

BillyBoy`
07-05-2009, 10:24
Знам, че е малко тъпа тази тема, но искам да изразя съжалението си към нещастника, който снощи реши да ми открадне капачките на вентилите. :wallbash:

Пич, видях те, видях ти и колата и номера й. Няма обаче да се занимавам с теб, защото ядът ми трая точно 10 секунди, след това вече можех само да те съжалявам. Мислех си дали не е по-добре вместо да ти светкам с фенерче да те надупча с въздухарката, ама не съм такъв човек.
Вече съм си поръчал нови, а следващият път, когато не ти достига огромната сума от 11лв. за такива капачки, може да ми звъннеш, аз ще ти дам.

Ползвай си ги със здраве, като подарък за Гергьовден, пък когато на теб ти ги откраднат, защото са готини, ще се сетиш за мен. :falos2:

П.П.
Следващият път не дъни толкова силно гнусната си чалга, защото именно това ме накара да погледна през прозореца, за да видя кой селяндур се подвизава под прозореца ми. :devil:
брато ти поне знаеш кои ти ги е свил какво чакаш и нещо друго ли да ти направи по колата хич не му цепи басма щото във един момент ще се помисли за недосегаем:wink:аз също имах много яки капачки и моите ги свиха някои от махалата е но не съм го видял ако го бях видял както ти си го видял ще го спукам от бои

Fear
07-05-2009, 10:25
Само ми кажи, има ли смисъл за 11лв., да започна да му правя мизерии, после той на мен съответно, защото очевидно знае къде ми стои колата?
Така ще си я откараме до безкрай.
Рано или късно, всичко се връща. Следващият път ще попадне на някой по-нервен и по-агресивен от мен и тогава ще му се стъжни. :paddle: :death: :hehehm:

MILEN 76
07-05-2009, 10:30
Сторед мен е трябвало да опита въздушната пушка,пък и нямаше да разбере от де му е дошло.

BillyBoy`
07-05-2009, 10:34
според мен има смисъл щото сега са 11 след това ще се бръкнеш за още 11 и колко стават смятам че тези пари не са ти излишни доста краино е със бои да се решават нещата но пък е полезно така че следващия път като мине покраи алфата ще се замисли дали да барне нещо

Stefo
07-05-2009, 10:36
Като му знаеш номера може много мизерии да му направиш, ако не ти се занимава да го търсиш можеш да пуснеш жалба, те ще го намерят :) Поне ще фигурира в някои списъци като е завеждана жалба за кражба (предполагам).
А ако няма ответно действие следващият път ще си хареса нещо друго от колата мръсника ...

Fear
07-05-2009, 10:40
Да речем, че сега е с условна присъда. Ако има следващ път, дупе да му е яко! :paddle:
BTW колата на мизерника не е Alfa, а такси.

micevmi
07-05-2009, 10:58
Само ми кажи, има ли смисъл за 11лв., да започна да му правя мизерии, после той на мен съответно, защото очевидно знае къде ми стои колата?
Така ще си я откараме до безкрай.
Рано или късно, всичко се връща. Следващият път ще попадне на някой по-нервен и по-агресивен от мен и тогава ще му се стъжни. :paddle: :death: :hehehm:

Има има смисъл днеска ще ти свали капачки за 11 лв. утре ще мине и ще ти свали джанти за 1100 лв. примерно.

Kris
07-05-2009, 11:02
Внимавай с тая въздушна пушка насочена срещу собствената ти кола ;)

qpwo
07-05-2009, 11:03

П.П.
Трябваше да извадиш въздушната.Аз бих извадил моята . .... Пък и отгоре на всичко - чалгаджия.:sick::guns:

pr_00f
07-05-2009, 11:08
E добре де колега,
Защо не се обади на полицията.
Щяха да дойдат за норматив.

Fear
07-05-2009, 11:15
Защото подробностите на колата ги видях, когато потегли, иначе има едно дръвче, което ми пречеше да видя какви ги върши. Вече си е бил свършил работата, закъснях с реакцията.
Там, понеже има отбивка и е поле след улицата, доста таксиджии ползват поляната за тоалетна. :wallbash:
В началото си мислех, че е някой такъв, ама не видях никого на поляната. И като светнах с фенера, потегли с мръсна газ.

Все едно вече. Темата я пуснах, просто за да споделя за пореден път, какви мизерници има в "хубавата" ни "държава".
Благодаря на всички за мненията, съветите и съчувствието. :)

Flame
07-05-2009, 11:31
На мен така ми крадат капачките на винтилите и от двете коли и то пред блока,дето има и лампи и бариера,първо на едната,след 1 седмица и на другата,а едните ми бяха орогинални с джантите,и сега няма такива,им изсъхнат ръцете,жените им таралежи да родат,да не могат да ги галят,крадци да родат,от тях да краднат-на мене да носат:gayfight::furious::laser:.Не знам къв трябва да си да правиш,такива цигании,аз си мисля че може да са някви лапета,или някой съсед ей така да праи мръсно,ма твоя случай е:shutup:

Ранобудниче
07-05-2009, 12:48
много тъпо.
много.

и същите тия екземпляри реват на умряло каква ни била държавата.
и полицията.
и законите.
и прочие.

ама, ако може, друг да им направи порядъка, те само да го консумират, както намерят за добре, но никой да не ги закача.

отврат.
пфу.

mirchozo
07-05-2009, 12:54
Майка им ... тъпи бакшиши, мен така преди време се опитаха да ми източат нафтата на една от предните ми коли(служебна). Та спрях си аз на нещо като паркинг пред една лятна дискотека и влязохме за по биричка, излизам и гледам някой се опитал да разбива капачката, а там стоят само таксиджий и има постоянно някой да чака.Та оттогава видя ли някой такъв пред блока особено около колата ми, редовно му вграждам по нещо на капака, я яйце, я картоф, домат , абе квот ми попадне на момента, имам и един стар сервиз чаши ама тях ги пазя за по екстремни случаи особено с наличието на силна музика от тип "турбо чалга".
А колега след като си видял номера на таксито ами поръчай си го на поръчка и право в пояса, боооой боооой , да не разбере от къде му е дошло, той след като е посегнал веднъж значи и друг път го е правил, едва ли само ти му имаш зъб, тъй че смело и да не ти пука ...

Васил Петров
07-05-2009, 12:55
мамаму и прасе. що неги отсреля бре недай си боже да вида некой така света ще му се стори малък а главата..... :wallbash: Не трябва да е така в тая скапана държава но какво да се прави то па добре че са капачки.

lubo_red
07-05-2009, 15:08
я ни кажи ти номера му та ако го срещна някъде да му взема интерву :sniping:
много мразя някой да се върти около колата ми:wink:

Jicata
07-05-2009, 15:31
господ гледа и ще го на накаже

alfa 156 1.9

MUROMAN
07-05-2009, 15:44
Сори за загубата.:crybaby:
Да ми върнете тасовете мама ви мръсна крадлива.

markonialfa
07-05-2009, 15:50
Ама не стреляй и не викай полиция, обади ми се да ги пресрещна за 2 минути и тогава ще им излезнат все едно да си бяха купили джанти с капачки. Шибаняци мръсни, работете и си купете, а не крадете бе, ние ли да сме БАЛЪЦИТЕ!!!

Blade
07-05-2009, 15:58
Лепете със силикон бе хора ;)

RoMAN
07-05-2009, 16:01
Мислех си дали не е по-добре вместо да ти светкам с фенерче да те надупча с въздухарката, ама не съм такъв човек. :

Колега трябвало е наистина както повечето казаха да се обадиш на полицията, но това с въздушната пушка в никакъв случай не си го и помисляй. При мен имаше подобен случай, но понеже намесих оръжие и ситуацията не излезе благоприятна за мен : http://www.rusenews.eu/news,1,22357.htm

Не повтаряй моята грешка, а направо към полиция се обръщай, защото после теб изкарват виновен ако му направиш на оня нещо с пушката.

DerMeister
07-05-2009, 16:05
Седя и си мисля и некак си не проумявам защо не си казал на полицията, щом си му видял и номера, защо не го пишеш и тук, щом си му видял номера и защо на някой друг трябва да му гепат нещо, при положение, че си му видял и номера?:wallbash:

leketo84
07-05-2009, 16:23
Колега трябвало е наистина както повечето казаха да се обадиш на полицията, но това с въздушната пушка в никакъв случай не си го и помисляй. При мен имаше подобен случай, но понеже намесих оръжие и ситуацията не излезе благоприятна за мен : http://www.rusenews.eu/news,1,22357.htm

Не повтаряй моята грешка, а направо към полиция се обръщай, защото после теб изкарват виновен ако му направиш на оня нещо с пушката.
Абе колега ще ме убиеш от смях:roll2: ! Ти си един добър и грижовен собственик на ALFA ! Свалям ти шапка :bowdown:че си защитил и колата и правата си !!!

ФЕРАРИСТ
07-05-2009, 16:33
Само ми кажи, има ли смисъл за 11лв., да започна да му правя мизерии,
Акъла му взимам - принципа е важен....

fred
07-05-2009, 16:43
много тъпо.
много.

и същите тия екземпляри реват на умряло каква ни била държавата.
и полицията.
и законите.
и прочие.

ама, ако може, друг да им направи порядъка, те само да го консумират, както намерят за добре, но никой да не ги закача.

отврат.
пфу.

Точно така, на такива винаги нещо друго не им е наред

Kris
07-05-2009, 18:29
Лепете със силикон бе хора ;)

капачката на винтила ли:grin:

code
07-05-2009, 19:32
Моите капачки ги бях стегнал яко и една сутрин ставам, цялата кола кална - капачките излъскани :rotfl: прост народ ей:paddle: въртяли там с гнусните си пръстчета . .

MUROMAN
07-05-2009, 20:35
капачката на винтила ли:grin:

направо с ЦеЦо 200 или Каноколитче.:prescription:

Fear
07-05-2009, 21:04
Моите капачки ги бях стегнал яко и една сутрин ставам, цялата кола кална - капачките излъскани :rotfl: прост народ ей:paddle: въртяли там с гнусните си пръстчета . .
Хах, оправи ми вечерта, честно! :bowdown:
BTW, сега съм си поръчал anti-theft капачки, някакви специални, да видим как ще ги свалят тях. :hehehm:
Само че този път ако видя някой мизерник, няма да му се размине. :paddle:

mordohy
07-05-2009, 21:36
Чета темата и ми минават едни мисли....
Крадат ни,обират ни и кога се силиме,кога аристократично махваме с ръка,но горчилката от унижението остава.
Колегата няма да го гръмне с пушката.Спусъка се натиска трудно.Знам го!После закона е така извратен,че винаги ще е виновен,НО.....
Не трябва да сме овце.Както се казва в един филм:"Аз съм човек за бога и моят живот има стойност.
Нека някой отвори нова тема за кражбите и вандалските прояви.Нека там да се изтипосват героите,а който има сърце и дух да наказва изродите,както може!
:sniping::smackbum::bangin::laser::guns::whip::pad dle::death::bash::dark2: ИЛИ:hump:

Stefan Caromov
07-05-2009, 21:53
Акъла му взимам - принципа е важен....

е това е истината не е важно с милион или с лев , въпроса е ,че не треа те праат на шматка .Позволиш ли го умираш...затова око за две зъб за чене

Pebles
07-05-2009, 22:18
Колега трябвало е да отвърнеш на злото със зло.Леле видя ли някой покрай колата ми,както съм жена най малко ще очаква и ще се чуди от къде му е дошло.
Един "гражданин" само,че ми обиди колата вече бях с/у него,а каму ли да ми направи нещо.

Евала....Трябва да си остояваме принципите.Малко даже им е било.....

Ma7e4k0
07-05-2009, 23:13
Колега само да попитам - защо мислиш че чете в форума?

soldier
07-05-2009, 23:17
Седя и си мисля и некак си не проумявам защо не си казал на полицията, щом си му видял и номера, защо не го пишеш и тук, щом си му видял номера и защо на някой друг трябва да му гепат нещо, при положение, че си му видял и номера?:wallbash:

Ей това е истината. Дето се вика, някой друг е видял как въпросния му краде капачките, но си е замълчал и след това като остане безнаказан отива и си взима и от следващата кола(в случая твойта) и ти ще си замълчиш и мойте могат да изчезнат утре.
От данаците, които плащаме, полицайте живеят е аре поне да поработат за парите си :prescription:

Stefan Caromov
07-05-2009, 23:29
Ей това е истината. Дето се вика, някой друг е видял как въпросния му краде капачките, но си е замълчал и след това като остане безнаказан отива и си взима и от следващата кола(в случая твойта) и ти ще си замълчиш и мойте могат да изчезнат утре.
От данаците, които плащаме, полицайте живеят е аре поне да поработат за парите си :prescription:

Хааах, е като се обади на куките кво ,крал винтили .... ами ,че това дори не се наказва ,щот няма специални средства,няма взлом ,а и е под минималната работна заплата.
А и няма кой да го осъди за 4 винтила ,няма дори да го заключат .Тук саморазправата му е майката

Fear
07-05-2009, 23:47
Колега само да попитам - защо мислиш че чете в форума?
Защото капачките бяха специални все пак. Алуминиеви, с емблемата на Алфа Ромео oтгоре. :)
Някакси не мисля, че биха отивали на друга кола, въпреки че олигофрените с лопата да ги ринеш, темата за "Селския" тунинг е достатъчно показателна. :)

Проблемът е, че беше тъмно и не съм 100% сигурен за последната цифра от номера, както и буквите след нея.
А и честно казано, смятам че ако бях позвънил в районното, щяха да ми се изсмеят. :wallbash:
Все пак, ако видя колата отново, ще я позная - даже ще я снимам и ще я изтипосам във форума, все ще се намери добър съфорумец, който да го "посъветва" да не прави повече така. :paddle: :hehehm:

soldier
08-05-2009, 00:09
Хааах, е като се обади на куките кво ,крал винтили .... ами ,че това дори не се наказва ,щот няма специални средства,няма взлом ,а и е под минималната работна заплата.
А и няма кой да го осъди за 4 винтила ,няма дори да го заключат .Тук саморазправата му е майката

Говоря принципно. Щото всеки българин е така
Или вижда някаква нередност и си затваря очите или на него му се случва и си казва е и да кажа то нищо няма да се промени, няма да ми върнат винтилите (примерно)

mordohy
08-05-2009, 00:15
Повярвай ми,че няма нужда от целия номер на колата,след като знаеш марката и цвета на колата.Открива се много лесно.Тия,които работят с компютрите в МВР си знаят работата.
Ти го изтипосай тука,пък да видим дали няма да се открие,кой е.Гарантирам ти,че има достатъчно ченгета във форума,които само чакат да им подадеш информация.Поне ще му направят "ритинна проверка"!:bangin:

soldier
08-05-2009, 00:22
А щом е такси работата е още по лесна ;) всяка фирма си има регистър с пълно инфо за всеки един автомобил

MILEN 76
08-05-2009, 14:31
Колега аде издай му номерчето на тоя най-накрая че който е по наблизо да му бае.

VFTI
08-05-2009, 14:51
Повярвай ми,че няма нужда от целия номер на колата,след като знаеш марката и цвета на колата.Открива се много лесно.Тия,които работят с компютрите в МВР си знаят работата.
Ти го изтипосай тука,пък да видим дали няма да се открие,кой е.Гарантирам ти,че има достатъчно ченгета във форума,които само чакат да им подадеш информация.Поне ще му направят "ритинна проверка"!:bangin:

Повярвай ми...преди 10 месеца станах свидетел как разбиват автомобил Алфа ромео с цел да му вземат CD то...(няма да обяснявам как гоних и избяга наркомана) Обадих се на полицията и стоях общо 4 часа от 22.00 до 02.00часа!! През ноща в големия студ...
Най-якото беше че тъпанарите ми казаха " Съжалявам господине няма такава кола в базата ни данни" ...Колата беше Опел Астра Ф 92-97г. зелена 2 врати рег.номер СА4906 **....

Еми тъпите куки 10пъти ми казаха, че имали проблем със системата и НЕ могли да намерят въпросния автомобил?!?!? Моляяяяяяяяяя?? Плюс това че дадох и описание на човека....Даваш им 6 цифри букви, цвят, модел иии нищо...Ама нали тия наркомани работят за тях...

Другото...Давам номера на разбитата кола...Описание цвят всички цифри..тя все пак е пред мен и тъпите куки ми казват " Ами господине не може да намерим собственика на автомобила...Обажда си друг мъж и казва че изобщо нямал такъв автомобил'" моляяяяяяяяяяяя?!?!?!

Ей това полицаите стават единствено да правят оборот на баничарниците ни... Цялата система е гнусна и покварене...:puke::puke::puke:

П.П Не слагам всички под общ знаменател, но ви казвам неща, които са ви ясни на всички...В родът ми имам служители на полицията.... Просто съм обективен:pain:

Fear
08-05-2009, 15:18
Колега аде издай му номерчето на тоя най-накрая че който е по наблизо да му бае.
Дано да проявите разбиране, но наистина нямам желание за това. Гадината знае къде живея и къде си спирам колата и няма да е проблем да направи сума ти мизерии след това. Имам опит в подобна ситуация, която зaвърши зле и за двете страни.
Вярно, че колата е застрахована, но не ми ще да имам разправии със застрахователи, щети по колата и т.н., да хабя нерви, време и прочие.

Надявам се, че няма да има рецидив, защото в такъв случай вече ще предприема мерки. Имам познати, където е необходимо, за да го намеря, но наистина нямам желание да се разправям с подобна измет за някакви си капачки.

Тук му е мястото да се извиня на колегите, които смятат, че като не предприемам нищо на този етап, насърчавам този боклук да стане още по-нагъл.
Правя го, защото смятам, че денят в който ще си получи заслуженото, така или иначе не е далеч. :paddle:

Благодаря още веднъж за вниманието. :)

pa4ito
08-05-2009, 17:29
колега Fear, съжалявам за случката. Аз ти предлагам друг вариант на действие. Изтипосай номера и марката автомобил в тема "Пазете се от тях..." или нещо такова. Така всички ще могат да допълват с други подобни олигофрени. Ако пък и темата стане важна, още по-добре. После мини през всички авто- и други форуми със същата тема. Мисля, че това ще свърши повече работа. Рано или късно, ще си намери майстора, ако не го дострашее и не спре.

qpwo
08-05-2009, 22:36
Колега според мен не си видял кои е направил това, но евала че си се сетил да държиш в напрежение такива лаинари... Пак казвам че аз няма да се колебая да стрелям с моята въздушна по такава измет - още повече , че щом е свободно на пазара такава пушка би трябвало да се разглежда като прашка , а не като оръжие...... Сложиму номера... ...

Fear
08-05-2009, 22:55
Да, конкретно човек, който да отвива капачките не видях, видях само колата, която се изнесе с мръсна газ като светнах.
За номера - отново казвам, беше тъмно и само на уличното осветление, не мога да съм 100% сигурен. Доводите си ги изложих в предишния пост. :)
Колата беше такси - Шкода комби, октавия или фабия.

Ако не бях видял нищо, нямаше да ви занимавам с глупости. ;)

rusiq86
10-05-2009, 13:15
преди месец ми откраднаха емблемата задната, сега новат е сложена и съм я направил да не се мърда, че вече незнам, капачките на джантите ми гепиха, новите със силикон ги лепнах, кристални мигачи си сложих след като ми гепиха оранжавите,и тях с силиконче,че дадох 50 кинта, пред 2 седмици данки от простира ми смъкнаха,на 4-5 метра от зематя мамка им,само да ги видя на някой слизам и бия после ще го питам за кво са му носени, утре секретен болт на джантите ще слагам че вилнеят селяндури тука в русе, някой преди 2 месеца ми гепи единият накраиник на антената,е за кво му е като др част е на колата,нема му свърши работа,мамка му ей

BOXER_33_PLD
10-05-2009, 14:43
Една сутрин като се събудих излизам на терасата и о чудо задните джанти ги НЯМА
От двете страни на колата стърчат два крика(явно ги е стреснало нещо и са ги оставили).
Обаче имам едни приятелчета дето ги намериха до обяд тия юнаци.
Що бой беше няма да разправям.
Пък ние като се поупражнявахме върху тях викнахме и полицията ( дето се вика законно да си взема джантите )
До вечерта бях с монтирани джанти и два крика напред.

Та мисълта ми е, че подобни случки не трябва да ги подминаваш току така.
Намери го,извий му вратлетнцето пък да видиш как по-спокойно ще спиш.

qpwo
10-05-2009, 15:33
Една сутрин като се събудих излизам на терасата и о чудо задните джанти ги НЯМА
От двете страни на колата стърчат два крика(явно ги е стреснало нещо и са ги оставили).
Обаче имам едни приятелчета дето ги намериха до обяд тия юнаци.
Що бой беше няма да разправям.
Пък ние като се поупражнявахме върху тях викнахме и полицията ( дето се вика законно да си взема джантите )
До вечерта бях с монтирани джанти и два крика напред.

Та мисълта ми е, че подобни случки не трябва да ги подминаваш току така.
Намери го,извий му вратлетнцето пък да видиш как по-спокойно ще спиш.
Точно така трябва... Кои джанти - на 166 или на 33 ...

BOXER_33_PLD
10-05-2009, 16:26
на 33-ката
Абе и само емблемата да ми бяха взели щеше...

mordohy
12-05-2009, 00:42
Повярвай ми...преди 10 месеца станах свидетел как разбиват автомобил Алфа ромео с цел да му вземат CD то...(няма да обяснявам как гоних и избяга наркомана) Обадих се на полицията и стоях общо 4 часа от 22.00 до 02.00часа!! През ноща в големия студ...
Най-якото беше че тъпанарите ми казаха " Съжалявам господине няма такава кола в базата ни данни" ...Колата беше Опел Астра Ф 92-97г. зелена 2 врати рег.номер СА4906 **....

Еми тъпите куки 10пъти ми казаха, че имали проблем със системата и НЕ могли да намерят въпросния автомобил?!?!? Моляяяяяяяяяя?? Плюс това че дадох и описание на човека....Даваш им 6 цифри букви, цвят, модел иии нищо...Ама нали тия наркомани работят за тях...

Другото...Давам номера на разбитата кола...Описание цвят всички цифри..тя все пак е пред мен и тъпите куки ми казват " Ами господине не може да намерим собственика на автомобила...Обажда си друг мъж и казва че изобщо нямал такъв автомобил'" моляяяяяяяяяяяя?!?!?!

Ей това полицаите стават единствено да правят оборот на баничарниците ни... Цялата система е гнусна и покварене...:puke::puke::puke:

П.П Не слагам всички под общ знаменател, но ви казвам неща, които са ви ясни на всички...В родът ми имам служители на полицията.... Просто съм обективен:pain:
Браво!Постъпил си,както ти повелява съвестта и не съжалявай за това.Тия куки са били от същите,зара ди,които много свестни ченгета се срамуват,че са такива.Не познаваш системата,за това не си могъл да ги издокараш,но поне си ги изпотил добре.Няма такъв момент,като скапала се е системата!Тя си действа.Като се е скапал компа си остава старата,а тя е не по-малко ефективна.Просто се отмятат разни папки и страници и прозорчета и се намира всичко много бързо.Алгоритъма е същия.Просто е трябвало да се обадиш пак и да обясниш на дежурния(тука е мястото да наблегна,че колкото повече го държите на линия,толкова по-добре и не го оставяйте да затвори)Там всичко се записва и не се трие достатъчно време,за да стане въпроса сериозен.
Иначе.подкрепям колегата,който е избрал да не е овца,а истински българин!!!:clap::respect:
Да ви дам и малко за размисъ.:Закона за разбойничеството не е отменен и до сега,а той предвижда бесене на публично място и то веднага

fred
13-05-2009, 12:06
И в допълнение трябва да се пуска и писмен сигнал, който да заведи в районното.

RoMAN
13-05-2009, 16:22

Не повтаряй моята грешка, а направо към полиция се обръщай, защото после теб изкарват виновен ако му направиш на оня нещо с пушката.Абе колега ще ме убиеш от смях:roll2: ! Ти си един добър и грижовен собственик на ALFA ! Свалям ти шапка :bowdown:че си защитил и колата и правата си !!!

Мхм мерси за подкрепата, колега ама затова в момента имам дело. А на човека пуснал темата наистина му съчувствам, защото хем да им се обадиш на полицията нищо няма да направят, а пък когато искаш да си защитиш имуществото ще те съдят...Какво да ти кажа ...Българио, Българио.

nachkata
14-05-2009, 00:43
Не чакаите скоро да се оправи тая наща държава Колеги,така ще си отидем тъпи и ограничени.

Anarki
15-05-2009, 18:54
Съяувствам му на колегата. Вярно че са само едни тъпи капачки ама и мойте ги свиха в трявна на сбирката и чувството никак не е приятно. Даже на още един колега от Бургас също му ги откраднаха. И на двете коли бяха с емблемки на алфа. Ей такива олигофренчета, само да ги видя и направо ми пада пердето. Полицията даже и пръста няма да си мръдне за едни капачки.......

Ранобудниче
14-06-2009, 13:27
Ми.. да се присъединя и аз към отбора със свитите капачки.

Халал да са му на колегата, ама да беше казал, че се нуждае от 7.50 - щях да му дам. Тъкмо щеше да има и бонус.

Пък аз нямам нищо против да помагам на изпаднали в крайна нужда люде.

Fear
14-06-2009, 13:59
Кофти работа.
На мен също отново ми свиха капачките на вентилите, само че този път не съм сигурен дали в Дружба или пред офиса в Лозенец.

Предизвиквам този боклук да се пробва отново, само че този път има бонус и ще е на далавера ако успее - сегашните капачки струват близо 40лв., ама са доста специални. :devil:

Хайде да видим дали ще успееш, скапаняк такъв! Само внимавай този път да не те видя, защото няма да има прошка! :paddle:

П.П.
Погрижил съм се за наблюдението... :sniper: :hehehm:

fnt
14-06-2009, 14:31
Лелее, пак станахме 90-те, когато се крадяха неща като чистачки и други дребни неща. :bash: Вместо да се кефим на колите, ние само мислим къде да спрем за да няма липси, баси.............

PEPI-2ALFA
14-06-2009, 14:50
...Вместо да се кефим на колите, ние само мислим къде да спрем за да няма липси, баси.............
Виж горната тема, опс вече е долна.

Kostadin`
14-06-2009, 15:08
Кофти работа.
На мен също отново ми свиха капачките на вентилите, само че този път не съм сигурен дали в Дружба или пред офиса в Лозенец.

Предизвиквам този боклук да се пробва отново, само че този път има бонус и ще е на далавера ако успее - сегашните капачки струват близо 40лв., ама са доста специални. :devil:

Хайде да видим дали ще успееш, скапаняк такъв! Само внимавай този път да не те видя, защото няма да има прошка! :paddle:

П.П.
Погрижил съм се за наблюдението... :sniper: :hehehm:

Те и от 100лв да са,реши ли да ти ги свали няма спасение.Ще ти пререже винтилите и пак ще ти ги свали,само беля да ти направи.С такива хора не си заслужава човек да се разправя,само като го видиш му хвърли един хубав бой и си го изпрати със здраве.:paddle: ;)

MUROMAN
14-06-2009, 21:43
На мен миналия месец ми свиха /изкъртиха/ задната емблема,Сега колата ми е обезобразена отзад.Ядосвах се много ,но отново го преживях с времето.

Fear
14-06-2009, 21:48
Те и от 100лв да са,реши ли да ти ги свали няма спасение.Ще ти пререже винтилите и пак ще ти ги свали,само беля да ти направи.С такива хора не си заслужава човек да се разправя,само като го видиш му хвърли един хубав бой и си го изпрати със здраве.:paddle: ;)
Ха, ако пререже вентилите, съвсем няма да може да ги свали после. :hehehm:
С останалото съм съгласен, никаква прошка вече! :paddle: :sniper:

soldier
14-06-2009, 22:31
На мен миналия месец ми свиха /изкъртиха/ задната емблема,Сега колата ми е обезобразена отзад.Ядосвах се много ,но отново го преживях с времето.

Това са ти децата от квартала ;)
И при нас имаше такива изцепки, на един съсед 2 пъти му свалиха задна емблема на 156ца. Накрая си направи едно гумено кръгче, лепна си лепенка на него с емблемата и със силикон го монтира на ключалката и сега багажника се отваря само с копчето от вътре

Asho
16-06-2009, 23:13
Абе тия капачки какво толкова ги влечат!!!???!? И мойте ги свиха преди време сеги си сложих най-обикновенни пластмасови, не седят толкова яко ама поне се надявам да не ги свият, ама то вече знае ли се.......

Лелее, пак станахме 90-те, когато се крадяха неща като чистачки и други дребни неща. :bash: Вместо да се кефим на колите, ние само мислим къде да спрем за да няма липси, баси............. Напълно съм съгласен с теб колега пред блока ми има паркинг и едно време от колата са ми сваляли почти вс. То не беше преден джам, гуми, мигачи, номерата!!!!, огледала..... абе кво ли не, оо да рязаха ми и гумите.. А като казах това преди 4 седмици някъде. НЯКОЙ ТЪП СЕЛЯНДУР МИ БЕШЕ СРЯЗЪЛ ГУМАТА ПРЕД ОФИСА КОЙТО СЕ НАМИРА НА ул. Жолио Кюри 20!!! :death: Та верно се връщаме към тия години нещо....
А относто полицията, какво говориме като отидох да им кажа, че са ми разбили апартамента и са ме ограбили и жена ми и дъщеря ми са се сблъскали с тях на врата и могат да ги разпознаят и тн, тия ми казаха, че са в обедна почивка!?!?! wtf?????! Така че МН МОЛЯ КРАДЦИТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ПОЛИЦИЯТА!!!! ужас не ами ужас

reptli
16-06-2009, 23:27
да не изпадам в подробности но с новите зимни гуми сложиха едни готинки капачки с които се простихме доста бързо....:censored: имам едни с емблемата на Алфа Ромео които си ги пазя като сложа лети джанти :kicking: интересно те колко ще изрържат:chair:

soldier
17-06-2009, 00:11
Децата дето си играят около блоковете ги крадът, особено ако са по лъскави, да си ги слагат на колелета

reptli
18-06-2009, 18:40
мдаа вчера докато си миехме колицата установих,че някой си е разписвал маркера върху калника :big_bow_down: незнам как да реагирам вече.... то не беше чупене на чистачки то не бяха кражби на капачки то не бяха..... малко е но като знам,че няма махане:cussing:

StarChild
19-06-2009, 15:28
Преди време и аз имах подобен инцидент с капачките пред блока на тогаващната ми приятелка, за няма и час от както бях паркирал ми свиха капачките на бравото. Пълна мизерия просто това е! БГ му работа! :bad_evil: Цигани сме си и цигани ще си останем! Европа ли?! Не! В друга орбита да ни изтрелят пак ще сме същите селяндури! Манталитет трудно се променя да не кажа никога!:ranting:....но все пак.....:respect:

MUROMAN
19-06-2009, 21:11
На Dslavev му разбиха колата и му свиха усилвателя, 1 гсм,радара и едни очила. :bad_evil:
Ама не му се оплаква на момчето.
Да ги такова и в крадливото племе.:ranting:

HooL
19-06-2009, 23:38
Вижте и на мене какво ми причинаха :sad2: За едно СД за 50 лева ми отвориха работа за 200 гадните наркоманчета :ranting:
Някой случайно ако продава такава платсмаса да казва, да я сменям, че новото СД едвам се държи да не падне.
http://prikachi.com/files/933046K.jpg
http://prikachi.com/files/933054H.jpg

Kostadin`
19-06-2009, 23:56
Вижте и на мене какво ми причинаха :sad2: За едно СД за 50 лева ми отвориха работа за 200 гадните наркоманчета :ranting:
Някой случайно ако продава такава платсмаса да казва, да я сменям, че новото СД едвам се държи да не падне.
http://prikachi.com/files/933046K.jpg
http://prikachi.com/files/933054H.jpg
Колега съжалявам за CD-то,но е 250лв.Имам същото и аз го оставях в колата преди,но вече си свалям панела и флашката и си ги прибирам вкъщи.Покрай тая тема се наплаших нещо. :hmm:

HooL
20-06-2009, 00:19
Колега съжалявам за CD-то,но е 250лв.Имам същото и аз го оставях в колата преди,но вече си свалям панела и флашката и си ги прибирам вкъщи.Покрай тая тема се наплаших нещо. :hmm:

То това ми е новото СД което взех след като ми откраднаха старото. Явно като са го крали не са могли да го извадят и са ломили там по тия пластмаси сичко леш са направили :(. И аз вече свалям даже и през деня.

reptli
06-07-2009, 17:18
мдаа вчера докато си миехме колицата установих,че някой си е разписвал маркера върху калника :big_bow_down: незнам как да реагирам вече.... то не беше чупене на чистачки то не бяха кражби на капачки то не бяха..... малко е но като знам,че няма махане:cussing:

колеги помогнете :( как да го махна това :ranting:

сигорно само с пастиране ще излезне:chair::censored:

nblagoev
06-07-2009, 17:24
Миналата седмица на мен в центъра на София ми откраднаха задната емблема...
Ръчичките да му изсъхнат на този, който я е взел!!!
Син да му се роди - зет да му доведе!!!
:machinegunner::smackbum::shoot::laser:

tuning_vn
21-12-2010, 20:57
Колеги работата е много ама много смотана.В нашата мила,свидна и прекрасна страна живеят много СМОТАНИ, МИЗЕРНА, ТЪПИ и пр. балъци.И на мен както и на много колеги май са се случвали случки маи.Преди две години карах типо,с никилирани капачки на вентилите-крадаха ги две по две,четри пъти.Сега карам 145-счупиха ми ляво огледало и ми откраднаха огледалоте,а вчера двете капачки на джантите-голяма тъпня

---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:51 ----------

Ха, ако пререже вентилите, съвсем няма да може да ги свали после. :hehehm:
С останалото съм съгласен, никаква прошка вече! :paddle: :sniper:
Колега какви са тези капачки даи да ги видим

Bobi_33
21-12-2010, 21:01
колеги помогнете :( как да го махна това :ranting:

сигорно само с пастиране ще излезне:chair::censored:

С етилов (чист) спирт. Ако не падне с него, с коресерин.

Fear
21-12-2010, 21:11
ЕТО ГИ (http://cgi.ebay.co.uk/Black-Anti-theft-Valve-Caps-ALFA-ROMEO-156-159-GTA-/310275943532?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item483de32c6c) :)

DJ Vladic
21-12-2010, 21:50
Колеги работата е много ама много смотана.В нашата мила,свидна и прекрасна страна живеят много СМОТАНИ, МИЗЕРНА, ТЪПИ и пр. балъци.И на мен както и на много колеги май са се случвали случки маи.Преди две години карах типо,с никилирани капачки на вентилите-крадаха ги две по две,четри пъти.Сега карам 145-счупиха ми ляво огледало и ми откраднаха огледалоте,а вчера двете капачки на джантите-голяма тъпня

---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:51 ----------

Мен ми поломиха колата на паркингите. 3 пъти чупиха огледала, един път ме чукнаха, драно по боята.. Превъзмогнах го.

infernus
22-12-2010, 11:17
То това ми е новото СД което взех след като ми откраднаха старото. Явно като са го крали не са могли да го извадят и са ломили там по тия пластмаси сичко леш са направили :(. И аз вече свалям даже и през деня.

При мене се получи точно същото, шофьорското стъкло, уплътнението и потрошена конзола за касетофона, за някаква барака дето е я взех за 60 лв и и работеше само СД картата. Застраховката ми покри 100 лв. Смених само стъклото и си взех ЦД+мп3+УБС.

П.С. Абе Танасе много лачена, даже и часовника работи! :clap::clap::super:

ves_v8
22-12-2010, 16:27
Миналият месец стоя в едно БМВ на 3 метра от Алфата ми и едно келеме дойде да краде задната емблема. Посред бял ден. Скочих от колата да го шамаря и му викам "махай се бе копелен*е", а ония ми вика: "кво бе да не е твоя колата и продължава да кърти емблемата....."!
За какво говорим....нагли изродчета, омръзнаха ми:brickwall:

bouncer
22-12-2010, 16:30
оххх ей такъв да ми падне да видиш....на мен преди 2 години някакъв келеш ми напръска задната емблема на колата със бял спрей....

nblagoev
22-12-2010, 16:50
оххх ей такъв да ми падне да видиш....на мен преди 2 години някакъв келеш ми напръска задната емблема на колата със бял спрей....

На мен ми напръскаха предната врата и калника с бял спрей... :shoot:

badmadafaka
22-12-2010, 17:08
Миналият месец стоя в едно БМВ на 3 метра от Алфата ми и едно келеме дойде да краде задната емблема. Посред бял ден. Скочих от колата да го шамаря и му викам "махай се бе копелен*е", а ония ми вика: "кво бе да не е твоя колата и продължава да кърти емблемата....."!
За какво говорим....нагли изродчета, омръзнаха ми:brickwall:
И какво се случи после...?
А тоя със спрея да не е бил един и същи...? НЕ е истина колко са комплексирани тия хора, но в дългосрочен аспект всичко се връща... :devil2:

nblagoev
22-12-2010, 17:13
А тоя със спрея да не е бил един и същи...? НЕ е истина колко са комплексирани тия хора, но в дългосрочен аспект всичко се връща... :devil2:

На мен това със спрея ми се случи извън София (и беше преди 3-4 месеца), та може и да не е един и същ.
Иначе за комплексарщината си прав!

fred
22-12-2010, 19:06
Ами това не е само по колите, ако се замислите, ами навсякъде.Кой реагира на това, почти никой, то и аз вече не реагирам, писна ми да се разправям.
Ето днес, в центъра на София, БИЛЛА има нова, една патица, грабна торбички, на земята паднаха 5-6 и никаква реакция...уйде си.
Та на тая сина и мислите ли че е по различен от майка си?Във всеки голям магазин, награбил някой нещо и го зарязъл някъде, сакън да не загуби няколко милиона, докато загуби малко време да си го върне на мястото му.Отделно, можеш и на касата да се върне..
В метрото-опашка, вечно отстрани се врат, стари, млади, жени, мъже деца....виж негри, китайци, не съм видял да се пререждат, явно са по културни, или са по малко:brickwall:Това важи за всичко в живота ни.

tuning_vn
22-12-2010, 20:13
ЕТО ГИ (http://cgi.ebay.co.uk/Black-Anti-theft-Valve-Caps-ALFA-ROMEO-156-159-GTA-/310275943532?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item483de32c6c) :)
Много яки,да си ги караш с мерак и дялго:bravo:

Satanism
22-12-2010, 22:19
Направо как да не си купиш.... :D
и аз съм оборудван вече :D

Fear
22-12-2010, 22:31
Всъщност, аз моите не ги ползвам вече, защото си е неудобно, когато трябва да си провери човек налягането на гумите, особено през зимата. :tooth:
Ta, aко някой има желание, "подарявам" моя комплект срещу някоя и друга бира. :cheers: :wow:

Ранобудниче
22-12-2010, 23:24
Всъщност, аз моите не ги ползвам вече, защото си е неудобно, когато трябва да си провери човек налягането на гумите, особено през зимата. :tooth:
Ta, aко някой има желание, "подарявам" моя комплект срещу някоя и друга бира. :cheers: :wow:

Кажи бройчицата на бутилките - пу, пу : )))

п.п. С проверката да се оправят проверяващите :BIGsmile:

Fear
23-12-2010, 09:11
E, няма да нахалствам - 1-2 бири преди/по време на концерта на 23ти другия месец са напълно достатъчно. :devil:

Обаче проблемът не е на проверяващите, защото за да проверят налягането, трябва да им предоставиш допълнителните инстументи (шестограм и болтче) и да им обясниш как да развият капачките. :tooth:

kkkrisss
23-12-2010, 10:02
На мен ми крадат капачките за 5 път вече. Някой има ли идея къде се продават обикновени пластмасови капачки за вентили на килограм?

VFTI
23-12-2010, 11:25
На мен ми крадат капачките за 5 път вече. Някой има ли идея къде се продават обикновени пластмасови капачки за вентили на килограм?

Те се подаряват....върви в някой магазин за велосипеди и си поискай...

kkkrisss
23-12-2010, 11:31
Вече ми писна да ми подаряват...искам да купя 50-100-1000 и да забравя

Tedo
23-12-2010, 11:34
Впрочем ако сте забелязали, по моловете в които има изложени коли те са или без капачки или развити почти докрай подготвени за прибиране.Явно хлапетиите като минават ги развиват по малко или пък сотаджиите нарочно ги оставят така да видят дали ще се поблазни някой да ги вземе
Иначе аз си взимам метални от карфур за 1.60, само един път са ми ги взимали като спрях в горна баня но поне не са много скъпи а изглеждат доста по-добре от пластмасовите

Fear
23-12-2010, 12:22
Ами след като на мен ми смъкнаха два комплекта метални с емблемата на Alfa Romeo, купих тези със заключването.
В крайна сметка обаче ми писна да се занимавам с простотията на хората и отновo си карам с черни пластмасови капачки. :goodnight:

Galof
23-12-2010, 12:29
Явно хлапетиите като минават ги развиват
Децата крадат и аз като малък съм свалял признавам си ... :thumbdown: но най - интересното е, че вчера бях с приятели на кафе и единя кара е46 и капачките са му метални на бмв и ние решаваме да си ходим излизаме и виждаме, че има нещо до колата когато доближихме видяхме един мъж между 40-50години да му отвива капачките ... и той нагъл да го ева там е осветено минават хора и грам не се притеснява ... за мене този човек беше жалък защото тези същите капачки ги купихме от илиенци за 4 лева... незнаехме как да реагираме... за мене това беше жалък и прост човек и да го биеш и каквото и да му правиш той такъв ще си остане :big_whoops: ... е изяде неколко шута де

ogi100
23-12-2010, 20:13
а пък аз се бях засилил да си купувам това (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Tyredog-Wireless-TPMS-Tire-Pressure-Monitoring-System-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem230c582f74QQitemZ15053 0961268QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccesso ries) за wireless мерене на налягането на гумите, но след като ми откраднаха капачките 3 пъти се отказах :)

ФЕРАРИСТ
23-12-2010, 20:57
Аз вече затягам с тресчотен камък и клещи всички капачки зверски, с голи ръце никое лапе не мое да ги свали, и съм рахат.....

RUNNING WILD
24-12-2010, 00:53
голема мизерия е това,на мене преди 2 години ми свалиха капачките от джантите спидлайна но не са нарко и бакшиши те не карат алфи с спидлайн никелиран безцветен,след 1 седмица дето си паркирам колата до нея видях един Фият Браво син и се загледах и се потресох Фията беше с фиятски джанти дето са си на него и с алфовите капачки спидлайн като мойте?аз се потресох направо 4 пъти съм я виждал тая кола ама нищо можеш ли да кажеш, не можах да намеря спидлайн и си зех цветни капачки на алфа и това е,гледам че колегите са "нахранили" полицайте,не бе хора те пипат здраво ама не искат да се стигне до саморазправа няма как да ти дадат пред теб данните за колата или за някой че после да стане от къде разбра от дежурният и тн...и като искате нещо да се свърши и да има тежест жалба в районното задължително сами сте си виновни тоя казал на оня тоя забравил оня не бил сигурен какво видял е те какво да направят тогава дори да го доведат и хванат?е некой път може да си пазат инфо да си ощракат некой за парички нормално ама така или иначе поне ще го накажат-което е добре-както казва Боби Турбото

mdterziev
25-12-2010, 05:39
Преди 4-5 години приятел ми подари от Италия метални с емблемата един комплект, но и през ум не ми е минавало да ги сложа...седят си в кутийката.Иначе и по автосалоните гледам, че нямат капачки и не мога да си обясня защо.

RUNNING WILD
26-12-2010, 00:52
Преди 4-5 години приятел ми подари от Италия метални с емблемата един комплект, но и през ум не ми е минавало да ги сложа...седят си в кутийката.Иначе и по автосалоните гледам, че нямат капачки и не мога да си обясня защо. прати на сам ако се сещаш за кой говоря безцветните.

Crash87
31-03-2011, 17:06
На мен така ми крадат капачките на винтилите и от двете коли и то пред блока,дето има и лампи и бариера,първо на едната,след 1 седмица и на другата,а едните ми бяха орогинални с джантите,и сега няма такива,им изсъхнат ръцете,жените им таралежи да родат,да не могат да ги галят,крадци да родат,от тях да краднат-на мене да носат:gayfight::furious::laser:.Не знам къв трябва да си да правиш,такива цигании,аз си мисля че може да са някви лапета,или някой съсед ей така да праи мръсно,ма твоя случай е:shutup:

хахах много яки клетви ще ги запомня
:bouncing_smiley: