View Full Version : Алфисти в ТУ-София!
айде предлагам да видиме колко сме в техническия университет :drive: някои вече се намерихме ама дали сме сами???? :gayfight: :D :D
hunter1989
08-05-2009, 13:23
Аз съм в Химическият факултет :tooth:
DerMeister
08-05-2009, 13:24
Аз съм там, ама се опитвам да се дипломирам тази година. :pokey:
Аз съм там, ама се опитвам да се дипломирам тази година. :pokey:
Даам, не сте сами :bg:
ПС. Хубав лексикон :photo:
:tooth:
И аз съм там 1ва година, но сигурно като заверя 2рия семестър ще прекъсна за 1г.
На мен ми остана само малко от магистратурата.
Иначе се мяркам там.
Ако видите синьо Пунто 1 с лепенка LISAN SERVICE отзад, аз съм ;)
чудесно, чудесно един по един се излюпваме :tequilla: :-P я драснете и кой какво го вози и нещо курс ала бала :)
чудесно, чудесно един по един се излюпваме :tequilla: :-P я драснете и кой какво го вози и нещо курс ала бала :)
Alfa Romeo 33 бордо, "старозагорско" но съм от софия, уча Транспортна техника и технологий 1 курс
P.S. Браво колега, темата е трепач!!!!
Мене малко ме е срам да се запиша в тази тема,че вече 7 години се мотам там и чак сега пред дипломна робота.Иначе съм от ЕМФ факлутета,мисля там и магистратурата да карам.Колата е 146-ца ЖТД-сиво.Поздрави на всички състуденти.
Между другото, преди 1-2 години до автомивката (зад Радиал) спираше един сив Спринт.
Поизгнил по мой спомен, но хващаше окото.
Има една врачанска (мисля беше) сива 155 1,8 от първата серия ,със надпис 1.6 отзад,клубна е ,пред 8-ми блок спира,да си признава кой е ей,може да се видим този четвъртък сутринта пред Спортния-трябва да си влезна в скайпа да ви добавя...тия дни нямах време
Има една врачанска (мисля беше) сива 155 1,8 от първата серия ,със надпис 1.6 отзад,клубна е ,пред 8-ми блок спира,да си признава кой е ей,може да се видим този четвъртък сутринта пред Спортния-трябва да си влезна в скайпа да ви добавя...тия дни нямах време
аз съм съгласен да си чукнем една среща поне да се знаем кои сме, как сме и тн. :th_up:
И аз искам. Една среща в студентски, може да идем на стол да хапнем в 33-ката... Или за разкош в стола на ВИФ....Ех, временаааа....:drunk:
Последния път като бях в 33-ката намерих касова бележка в манджата.
:notworthy:
И кучето все така си лежеше на входа на стола...
Последния път като бях в 33-ката намерих касова бележка в манджата.
:notworthy:
И кучето все така си лежеше на входа на стола...
хахаха каи честно :grin::surrender: дайте едно Лесо по добре... там е свежо :mf_Flush: :grin::grin:
AntiLuuP
12-05-2009, 23:24
там е свежо :mf_Flush: :grin::grin:
Ееее могааа тия кенефи те преследват на всякъде бе .... само лИгена не виждам .... :pain::dyrvo_v_kenefa::cheers:
Аз съм бивш студент на ТУ... записах се и се отписах ... :oops:
Ееее могааа тия кенефи те преследват на всякъде бе .... само лИгена не виждам .... :pain::dyrvo_v_kenefa::cheers:
Аз съм бивш студент на ТУ... записах се и се отписах ... :oops:
ее я бягай от темата бе предател, от ВСУ само ще ми папате :ritter: беги от тука с теа лигени :rotfl:
kocetobs
02-11-2009, 15:18
Какво става колеги,останаха ли алфисти в Тенническия да си направим една среща
Между другото една червена 33ка първа серия :pimp: спира пред производствените халета на ТУ.
teetrinker
02-11-2009, 16:44
искарах КСТ на немски в 10ти блок, дипломирах се, а на магистратурата 'стопанско управление' на немски ме скъсаха на икономика 4 пъти и разбрах че не е за мене.. не мисля да се вясвам скоро, освен да си взема академична справка. със сива 156ца спирах често преди пред 10ти блок:)))
Mind_Control
02-11-2009, 17:18
искарах КСТ на немски в 10ти блок, дипломирах се, а на магистратурата 'стопанско управление' на немски ме скъсаха на икономика 4 пъти и разбрах че не е за мене.. не мисля да се вясвам скоро, освен да си взема академична справка. със сива 156ца спирах често преди пред 10ти блок:)))
Аз завърших Maschinenbau там. И сега ще защитавам дипломна работа по Индустриален Мениджмънт. Но човек вече не може да ме намери да се мотая около ТУ. Хубави времена бяха...
kocetobs
02-11-2009, 17:22
Аз даже гледам,че пред моето общежитие,4-ти блок,още 2 алфи спират,но не мога да ги засека колегите да се запознаем.Ако случайно четат тук да се обаждат.
firedragon
02-11-2009, 17:29
Аз съм първа година в МИЕТиА направление в техническия.И аз я видях тази червената 33-ка до производствените халета ама май не е клубна.Много често виждам и 33-ката на колегата tempest и има още една червена 3 серия дето редовно спира до спортния център,с полуразлепен клубен стикер.
SPEEDY-SD
09-12-2009, 23:15
Не съм от ТУ,ама съм близо до вас-от МГУ!
В ТУ съм и аз.... Стопански факултет. ама чесно казано освен една черна 145 и на един приятел ярко синьото GTV други Алфи не съм забелязвал там...къде се губите момчета?!?:hehe:
аз паркирам предимно между 2-ри блок и Витошата. там често стои черната 145-ца и с младежа незнам случайно ли все спираме един до друг ;)
pesho ot vraca
10-12-2009, 10:46
Аз съм от Техническият Университет-София, четвърти курс от Транспортният факултет. Карам АЛФА 155 1.8ТS която е всеки ден пред 9 блок на ТУ.:grin:
ALFA 155 1.8TS 94г. 8V.
Е аз твойта алфа съм я засичал там,май и пред 8-ми,мойта е черна 155-ца.
firedragon
11-12-2009, 20:31
Кога ще се съберем всички Технически алфисти на една среща да се видим и да се запознаем?
The_Game
12-12-2009, 00:08
Не съм от ТУ,ама съм близо до вас-от МГУ!
E и аз съм от МГУ :)
...така,към всички желаещи, утре към 8:30 - 9:00 (днес) ще съм в кафето на първи блок навън (щот съм пушач и имам да предавам курсови по динамика :yawn: ) ако някой има желание да заповяда!
vaklinator
21-12-2009, 02:22
Жалко, че се дипломирах преди 10 г. със зелена 33
И така колеги, времето вече е на 6 дайте накрая да се съберем за по лимонада на паркинга на 2ри блок утре? Какво ще кажете че да се запознаем :)
firedragon
18-03-2010, 15:58
Аз съм навит.Само трябва да уточним час удобен за всички.
Между 13:15 и 13:45 когато всички сме почивка. Добре ли е?
firedragon
18-03-2010, 16:05
Идеално е.Аз съм там.
Идеално утре 13:15 на паркинга, аз съм под прикритие със едно синьо саксо :)
ПП: Ако може някой от модераторите да премести темата в съответния раздел, тъй като се очертава да се ползва за срещи в Техническия Университет-София :)
Аз съм бивш ТУ :)) Малко ми е далечко пред 2-ри блок, може на гонка да се видим, ако успея да се довлеча на някоя :)
firedragon
18-03-2010, 16:38
И аз съм под прикритие.Пешеходец съм :D
Аз имам лекция по Механика до 13:15 и после може да отделя 20 мин да се видиме преди да тръгна към ПК.
и теб ще те чакаме :smile: ти си от стария клас на илиян и даниел нали от Киров :)
Еее разкрит съм,шанс...А къде точно зад 2ри блок,защото там всичко свободно е паркинг :d Аз най-вероятно ще съм без колата,че съм на 4 мин от 2ри блок
ООООО и аз съм от ТУ и съм с Алфа бе :D:D Айде утре съм там да се запознаваме!!! Карам колата от подписа, сигурно сте я виждали! Първи курс съм, ама май и последен :noooo:
Къде на 2-ри блок,пред хотела ли?
Къде на 2-ри блок,пред хотела ли?
Ми май някъде там... Абе ние ще се надушиме отдалече споко :D Преди малко видях темата и направо не ми се вярваше колко себеподобни съм имал в ТУ :bg:
Колеги викам там на паркинга дето е точно срещу входа на 2ри? кой къде намери да спира аз обикновено си спирам как ми падне... маркера е синьо саксо :plane: :smile:
Появиха ми се малко непредвидени ангажименти и ще трябва да пропусна....:heavy_cry:
Еее нищо от 4ма,които се разбрахме само аз и MogaTa бяхме.Аре тая седмица дето идва нещо по-сериозно да се разберем за някое кафе на по бира,кажете кой и кога може...
а защо я виждам тая тема толкова късно и аз съм студент в ада:spam_laser:
п.п кой има сива 145 1.3 и бяла 155 че си претнахме импровизирана колонка на сфетофара на бул. Климент охридски :picnic:
firedragon
19-03-2010, 20:35
Еее нищо от 4ма,които се разбрахме само аз и MogaTa бяхме.Аре тая седмица дето идва нещо по-сериозно да се разберем за някое кафе на по бира,кажете кой и кога може...
И аз бях на втори блок и чаках доста,то като не сме се виждали няма как да се намерим :D,та към 2 без 20 си заминах.
" Колеги викам там на паркинга дето е точно срещу входа на 2ри? кой къде намери да спира аз обикновено си спирам как ми падне... маркера е синьо саксо " -мисля,че лесно се забелязваше саксото...
firedragon
19-03-2010, 23:32
" Колеги викам там на паркинга дето е точно срещу входа на 2ри? кой къде намери да спира аз обикновено си спирам как ми падне... маркера е синьо саксо " -мисля,че лесно се забелязваше саксото...
То хубава работа,ама кой да види поста та да знае какво да търси.Аз знаех,че е саксо ама какво.....
SPEEDY-SD
20-03-2010, 11:22
Та кога викате,че пак ще се събирате...
Еми ще е хубаво сега тая седмица дето идва да се разберем за ден и час,в който на всеки му е удобно,може да е следобяд...
firedragon
12-04-2010, 21:29
Гледам,че техническата секта във форума пак се раздвижи.Нека да се преброим да видим колко сме станали.
iv_ivanov
12-04-2010, 21:38
+1 алфист от ТУ, :waving:
mitaka_cs
12-04-2010, 22:46
+1 кандидат-студент ;)
Казвайте кога ще е срещата!
firedragon
12-04-2010, 23:18
Всеки да казва кога му е удобно и ще направим сбора.Аз само за петък,събота и неделя няма да мога,защото ще си ходя към Бургас.Иначе съм приблизително свободен.
тая или другата седмица аз тая съм малко ангажиран с времето така че незнам дали ще дойда
п.с има ли някой от втори поток 1ви курс бързо да си казва
pesho ot vraca
13-04-2010, 17:44
Колеги и аз мога да се присъединя към вас стига да оточните кой ден и час.
ALFA 155 1.8TS 94г. 8V.
Издирва се колега със 146 1.9JTD днеска бях спрял до него пред спортния център:kissy: Ето снимки:
http://195.149.248.189:8080/2010-04-28/aeb7d842df70634f5ba6283da3541a56 (http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/aeb7d842df70634f5ba6283da3541a56/280420s/)
http://195.149.248.189:8080/2010-04-28/42efc33f43dc7bed4aa4f05a34163306 (http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/42efc33f43dc7bed4aa4f05a34163306/28042010s/)
http://195.149.248.189:8080/2010-04-28/9d3200ab7473468132ef9a2c757162a0 (http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8/9d3200ab7473468132ef9a2c757162a0/28042y/)
Казвайте кога ще се събираме :)
Кога ще се съберем бе колеги? Срамота е! Искате ли утре в 12 часа пред спортния?:mrgreen:
Колега сесия е вече. Нямам идея кой си е тук кой не, а пък и нямам път. На 1-ви съм на изпит евентуално ако има някой да казва
ЗАВЕРИХ!:metal::dance: ЙЕС!:kicking:....аз съм на 31 на Машинни елементи, ако не се лъжа от 11:30 така че всеки желаещ може да дойде да изпием по кафе в 1 блок.:Tease:
Иво Кръстев
30-09-2010, 22:22
Здравейте колеги алфисти! От скоро съм ваш колега и в ТУ-София със специалност ел.енергетика и ел.обзавеждане.
За тези две седмици забелязах 3-4 редовни алфи около ТУ,едната от които на Abar7h и се надявам,че ще има срещи и тази година на които да мога да се запозная с вас. :)
Колега не се притеснявай и ние не се знаем особено много! Но годината почна и предлагам да се съберем на по сокче в някоя почивка! :)
Здравейте колеги алфисти! От скоро съм ваш колега и в ТУ-София със специалност ел.енергетика и ел.обзавеждане.
За тези две седмици забелязах 3-4 редовни алфи около ТУ,едната от които на Abar7h и се надявам,че ще има срещи и тази година на които да мога да се запозная с вас. :)Абе и аз мойта много често я забелязвам около ТУ :D:D Иначе сериозно - утре ако има мераклии елате 10:45-11:00 часа пред езиковия, да си полафиме :naughty:
Айде,аз мога да мина,че имам малко работа да свърша преди това в ТУ.
ее аз съм на упражнение по това време....
Айде,аз мога да мина,че имам малко работа да свърша преди това в ТУ.
Какво инженерче го раздаваш бе батка, че аз съм възпитаник на школото :) ?
mitaka_cs
01-10-2010, 02:16
За тези две седмици забелязах 3-4 редовни алфи около ТУ,едната от които на Abar7h и се надявам,че ще има срещи и тази година на които да мога да се запозная с вас. :)
Често пред 12-ти блок откъм строежа спира едно Пунто или една Делта:razz:...
Мите, я кажи какво влезна?
mitaka_cs
01-10-2010, 19:17
Мите, я кажи какво влезна?
Електроинженерство:-)
Почти всичко ми е в 12 блок и от време на време се разхождам до 4-ти за едно чертане.
тва ли ти беше желанието, а транспортната техника?
mitaka_cs
02-10-2010, 23:32
тва ли ти беше желанието, а транспортната техника?
Да, електрото първо желание.
Транспортната техника ще я уча в почивките на паркинга покрай колата:BIGsmile:
Ми аз миналата година я изкарах само пред 4-ти,няма как да не сте я виждали черната 155-ца-хахах,иначе аз съм Инженерен дизайн.
Казвайте кога ше се събираме?:bounce8:
Ми аз миналата година я изкарах само пред 4-ти,няма как да не сте я виждали черната 155-ца-хахах,иначе аз съм Инженерен дизайн.
Сестрата на DarkKnight (link във форума) е същата специалност, а една нейна приятелка преди дни се дипломира, може и да се знаете. Бе винаги ми е било чудно как може да си инженер и дизайнер(по презумпция са тотално различни неща), но хайде да не ви бъзикам :)))
Аз май се сещам за коя става дума.... Почти всеки ден я виждам на автомивката на Г.М-то ?!?