PDA

View Full Version : захранващ кабел

deyan7
08-05-2009, 12:40
някои да знае от каде мога да си прекарам захранващия кабел на усилвателя от акомулатора кам багажника на 145 1,9jtd:ban:ако може и снимки ,предварително благодаря

tonov
08-05-2009, 23:39
Ето колега:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24961

Ползвай търсачката :)

Absente_
09-05-2009, 18:16
преди да тръгнеш да правиш тая операция поразгледай хубаво за дупчица с с гумена тапичка навътре зад педалите , не точно гумена е нещо между силикон и гума :bouncing_smiley: на мен на 156 жтд-то ми беше така и дупчицата е точно колкото да излезе кабела и води право нагоре към акомулатора(тая дупка мисля че са я правили алармаджийте и са запупили с онова за шумоизолация).И аз се бях приготвил да разглобявам... и т.н... ама тая дупчица ме улесно много прекарването на кабели ми беше 10 мин , като много внимавай с лайсните дето са долу отстрани , аз не успях да счупя нито една щипка ама... знам че лесно се чупят

Balagan
09-05-2009, 20:48
Зад раментата на чистачките отдясно има същия пиниз със тапичката ама си чпухме пръстите (3ма души по 10 пръста смятай :laughing1:) до де мушнем кабела ама сега е яко скрит

аз да питам къф е тоя пиниз както си карам и изведнъж CDто спира звука към колоните??? смисъл работи сидито а звук няма и само с рестарт на панела се оправя някой да знае нещо ?>?? Pioneer DEH3000MP :screwy:

mordohy
10-05-2009, 11:19
Зад раментата на чистачките отдясно има същия пиниз със тапичката ама си чпухме пръстите (3ма души по 10 пръста смятай :laughing1:) до де мушнем кабела ама сега е яко скрит

аз да питам къф е тоя пиниз както си карам и изведнъж CDто спира звука към колоните??? смисъл работи сидито а звук няма и само с рестарт на панела се оправя някой да знае нещо ?>?? Pioneer DEH3000MP :screwy:
Свали панела и от зад има винтчета.Виж да не са се разхлабили.Ако не е от там го разглоби и провери спойките.После,ако имаш пари,може да го изхвърлиш и да си вземеш ново.:Tease:

Balagan
10-05-2009, 11:42
ЕЕЕЕ човек на 1 година е ебати ,аз че ше зимам ново че зимам ама много ме успокои да го хвърля вика :D :drunk: