PDA

View Full Version : Проблем с кораба

Lazarincho
09-05-2009, 10:32
Здравейте колеги ,значи появи се следния проблем от известно време като съм спрял на едно място и като навия пълен ляв или десен и преди и малко след потеглянето се чува едно много гадно и дразнещо виене(бучене)което след като потегли(изправи колата)спира,звука е като от хлабъв ремък,но аз съм с верига.Казаха ми ,че може да е от хидравликата и също волана ми е доста тежък(така е от както я купих) и се чуда да ли може да има връзка?Имате ли някакви идеи от какво може да бъде и как би могло да се оправи?Благодаря предварително :)Оп и забравих последно да питам ,защото съм решил да сменям горивния филтър къде се намира,казаха ми ,че бил някъде отдолу ? Иначе става дума за 164-ка 2,TS,94г.

life style
09-05-2009, 13:36
до преди 1 седмица и при мене виеше , просто долях хидравлична течност и се оправи, виж и нивото !

Lazarincho
11-05-2009, 22:02
до преди 1 седмица и при мене виеше , просто долях хидравлична течност и се оправи, виж и нивото !

Колега пробрвах го това не помогна :(,явно трябва да се смени цялата хидравлика :(

didod
12-05-2009, 10:24
Ако натискаш волана в крайно положение, тогава ли свири?

Филтъра е до задна дясна гума, под една ламаринка предпазна.

Lazarincho
12-05-2009, 14:49
Да точно тогава, като навия на максимум.Нещо сериозно ли е :( ?

didod
12-05-2009, 16:29
Ами на повечето коли го прави това май. Поне и моята свири така. В крайни положения товара на хидравличната помпа е максимален и ремъка започва да приплъзва и да свири.

Lazarincho
12-05-2009, 22:29
Ами на повечето коли го прави това май. Поне и моята свири така. В крайни положения товара на хидравличната помпа е максимален и ремъка започва да приплъзва и да свири.

Пф успокои ме човече,дано да е така :)

andro88
04-06-2009, 16:08
На всички коли се чува.Чувал съм го от Форд ,Опел ,Сеат,Фиат и всичките са с изправни хидравлични системи:respect: така ,че караньие му е майката:drive::grandpa:

164 td
04-06-2009, 17:47
Колега,смени си маслото на хидравликата и волана ще олекне.При мен ефекта беше поразителен.